o maniskui per Kaledas dar ir 30-metis, tai dovanu reik visas dvi sugalvot...Viena jau nupirkau - Sabonio vardo gera krepsinio kamuoli, maniskis be galo didelis krepsinio megejas, ir pazaidzia kartais... Kazkada buvo uzsimines, kad noretu, bet kaip visada, tokiems dalykams pinigu gaila... Manau, labai apsidziaugs... o ir antra dovanele jau sugalvojau, tik dar nezinau,kas geriau... ar Foje geriausiu dainu albumas, ten 2 kompaktai, ar Bremeno muzikantu ( Keistuliu teatro) DVD, zinau, kad abiem labai apsidziaugtu, gal ir reiks abu pirkt...
QUOTE(kregzde @ 2006 12 11, 13:48)
Sutinkiu, kad sudniekiu dovanoti neverta. Fui...man ir paciai nepatinka sudniekius gauti. Tuoj buna pakeista i ka nors kita arba kur nukista arba tiesiog keliauja tiesiai i siuksline
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 12 11, 16:38)
Sveikos,
Sugalvojau nupirkt as ta pirtini ranksluosti ir toki masazuokli nugarai su ilgu kotu (viena puse kasytis nugarai, o kita kaip ragaze gali naudot maudantis)... Bet nelabai randu to pirtinio ranksluoscio (na su lipukais)... Gal kas pirko? Kur pirkot? O su tuo kasikliu ir turbut vargsiu. Kur randu su ilgu kotu, tai tik vienpusis... na iki Kaledu Senelio atejimo yra laiko, gal rasiu...
Sugalvojau nupirkt as ta pirtini ranksluosti ir toki masazuokli nugarai su ilgu kotu (viena puse kasytis nugarai, o kita kaip ragaze gali naudot maudantis)... Bet nelabai randu to pirtinio ranksluoscio (na su lipukais)... Gal kas pirko? Kur pirkot? O su tuo kasikliu ir turbut vargsiu. Kur randu su ilgu kotu, tai tik vienpusis... na iki Kaledu Senelio atejimo yra laiko, gal rasiu...
Dėl to masažuoklio nugarai tai atsargiai, reikia įsitikinti kad geras. Aš tokį pirkau ir pasirodė niekam tikęs, nes ta rankena pertumpai įleista į tą kemtinę ir visai vieko negali pasikasyti, net ir nusimuiluoti sunkiai pavyksta. Vyras išpeikė po pirmo maudymosi.
Tikiuosi kad pavyks surasti gerą
Siandien nupirkau MB vyriska pizama is Kurimos. Sortukai ir maikute. Tikiuos patiks ir nesios... Gal dar ka prideti ka manot?
Neprisimenu kas minejo kad zada dovanoti masaza vyrui. Manau kad tai sauni dovana. As saviskiui dovanojau gimimo dienos proga pusdieni kartu SPA - saunos, kuno sveitimas ir masazas. As nuejau pas berniuka masazuotis o saviski nusiunciau pas mergaite
Paskui po masazo dar mano drauges padare staigmena, musu lauke baltas vynas man, o maniskiui saltas alus ir grazi atvirute. Kadangi maniskis iki paskutines minutes nezinojo kas jo laukia gimtadienio diena, tai jam toookiii ispudi padare. Iki dabar dar kalba kad reiktu vel eiti i SPA
Paskui po masazo dar mano drauges padare staigmena, musu lauke baltas vynas man, o maniskiui saltas alus ir grazi atvirute. Kadangi maniskis iki paskutines minutes nezinojo kas jo laukia gimtadienio diena, tai jam toookiii ispudi padare. Iki dabar dar kalba kad reiktu vel eiti i SPA
Man tai nepatinka kai pridovanoja niekalu, jau geriau praktiskesne dovana. Jau issiklausinejau ko MB nori- tai vizitiniu korteliu deklo, pradejau paieskas, bet nieko gero nerandu
QUOTE(Freja @ 2006 12 11, 21:44)
Neprisimenu kas minejo kad zada dovanoti masaza vyrui. Manau kad tai sauni dovana. As saviskiui dovanojau gimimo dienos proga pusdieni kartu SPA - saunos, kuno sveitimas ir masazas. As nuejau pas berniuka masazuotis o saviski nusiunciau pas mergaite
jei ne paslaptis, kiek kainavo?
Prisiskaiceu as cia tu parasymu apie puzzles ir galwoju-ar geriau padowanoti kaledoms kokia padaryta is mano erotines nuotraukos su raudona kepure, ar geriau palaukt valentino dienos ir taip pakaitint jam krauja.. beje, ar ten galima nunest diskely su foto, ar reik foto?nes bisky nesinoretu matyt pardawejos rozhos kai duosiu sawo pusplikses foto
QUOTE(Egliukasz @ 2006 12 11, 23:31)
beje, ar ten galima nunest diskely su foto, ar reik foto?
Galima išvis internetu nusiųsti
QUOTE(Isila @ 2006 12 11, 18:26)
jei ne paslaptis, kiek kainavo?
Deja, veiksmas vyko uzsienyje... O Lietuvoje gali paziureti Druskininkuose kur arba sostineje. Vietu deja nezinau. Klaipedoje tai Aidos studija turbut butu gera viecike masazui, nors ten ne SPA.
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 12 11, 21:09)
as savo MB isrinkau vyrisku zaisliuku is suaugusiu parduotuves isitikinusi, kad bus labai patenkintas.... kazkas rase, kad tokios dovanos valentino dienai, as taip nemanau....svarbu nustebinti ir kad liktu patenkintas, o tokie daikciukai visus vyrus zavi
bet dar planuoju nupirkti firminius sportinius sortus, cia tipo oficiali dovana, kad turetu ka vaikams parodyti, ka nuo mamos gavo
bet dar planuoju nupirkti firminius sportinius sortus, cia tipo oficiali dovana, kad turetu ka vaikams parodyti, ka nuo mamos gavo
Antra teksto dalis
Egle, pasidalink paslaptim, ka tokio numirkai savo vyrui is sexshopo?
nes as manau maniski taip pat tokia intrikuojanti dovanele sudominta, tik va beda, nezinau ka is ten pirkt
gal kas turit kokiu geru patarimu is patirties?
nes as manau maniski taip pat tokia intrikuojanti dovanele sudominta, tik va beda, nezinau ka is ten pirkt
gal kas turit kokiu geru patarimu is patirties?