Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

o as pagaliau isrinkau MB dovana cool.gif ilgai masciau ka nupirkti, ar kazka praktisko pvz. megztini, ar kazka nekasdienisko. Kadangi su kazkada mano dovanotu megstiniu buvo panasiai Raspberry, tai ilgaiiiiii galvojusi apsistojau ties relaxinem procedurom SPA centre ax.gif Ten bus pirtis, kazkokie baseinai ir masazas. Na ka, belieka tiketis, kad jam patiks g.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
Sugalvojau nupirkt as ta pirtini ranksluosti ir toki masazuokli nugarai su ilgu kotu (viena puse kasytis nugarai, o kita kaip ragaze gali naudot maudantis)... Bet nelabai randu to pirtinio ranksluoscio (na su lipukais)... ax.gif Gal kas pirko? Kur pirkot? O su tuo kasikliu ir turbut vargsiu. doh.gif Kur randu su ilgu kotu, tai tik vienpusis... na iki Kaledu Senelio atejimo yra laiko, gal rasiu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 12 11, 15:38)
Sveikos, 4u.gif
Sugalvojau nupirkt as ta pirtini ranksluosti ir toki masazuokli nugarai su ilgu kotu (viena puse kasytis nugarai, o kita kaip ragaze gali naudot maudantis)...  Bet nelabai randu to pirtinio ranksluoscio (na su lipukais)...  ax.gif Gal kas pirko? Kur pirkot?  O su tuo kasikliu ir turbut vargsiu. doh.gif  Kur randu su ilgu kotu, tai tik vienpusis... na iki Kaledu Senelio atejimo yra laiko, gal rasiu...  bigsmile.gif

kasiklį Senukuose mačiau Ukmergės g.
2 aukšte
prie visokių plaušinių
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2006 12 11, 14:58)
tai ilgaiiiiii galvojusi apsistojau ties relaxinem procedurom SPA centre ax.gif Ten bus pirtis, kazkokie baseinai ir masazas. Na ka, belieka tiketis, kad jam patiks g.gif

As vyrui gimtadienio proga dovanojau IDZUMI centro masazu procedura (masazas, pirtis, sukurine vonia..) Buvo labai patenkintas blush2.gif
O vat Kaledoms ir suku galva... ka padovanoti. g.gif Pirtinio ranksluoscio ideja ir man patinka. Tai lauksiu ziniu, gal kas zinos, kur ji galima nusipirkti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samiene: 11 gruodžio 2006 - 15:45
QUOTE(sniurke @ 2006 12 11, 15:58)
o as pagaliau isrinkau MB dovana cool.gif ilgai masciau ka nupirkti, ar kazka praktisko pvz. megztini, ar kazka nekasdienisko. Kadangi su kazkada mano dovanotu megstiniu buvo panasiai Raspberry, tai ilgaiiiiii galvojusi apsistojau ties relaxinem procedurom SPA centre ax.gif Ten bus pirtis, kazkokie baseinai ir masazas. Na ka, belieka tiketis, kad jam patiks g.gif

ir kiek tas malonumas kainuos ir kur cia taip?
Atsakyti
As pirtini ranksluosti pirkau Senukuose, yra pasirikimas nedidziausias, bet yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue: 11 gruodžio 2006 - 16:06
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 12 11, 15:38)
Sveikos, 4u.gif
Sugalvojau nupirkt as ta pirtini ranksluosti ir toki masazuokli nugarai su ilgu kotu (viena puse kasytis nugarai, o kita kaip ragaze gali naudot maudantis)...  Bet nelabai randu to pirtinio ranksluoscio (na su lipukais)...  ax.gif Gal kas pirko? Kur pirkot?  O su tuo kasikliu ir turbut vargsiu. doh.gif  Kur randu su ilgu kotu, tai tik vienpusis... na iki Kaledu Senelio atejimo yra laiko, gal rasiu...  bigsmile.gif

Pirtinių rankšluosčių yra KURIMA parduotuvėse. Akropolyje prieš Ermitažo kasas.
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2006 12 10, 15:35)
Supratau, kad mano vyras nemegsta praktisku dovanu  verysad.gif kai nupirkau jam per Kaledas megztuka (nu tikrai mano akim labai grazus). Tai viena karta uzsidejes numete, o paskui sukarpe ant skuduru masinai plauti ir dulkem valyti  cray.gif  Tai nuo to karto jau nebedovanoju jam praktisku dovanu, renkuosi jau geriau suvenyrus ir pan. Patinka-nepatinka pastato ant sekcijos ir viskas ir man sirdies neskauda, kad nenesioja ir pan... As pati megstu, kai man dovanoja tokias dovanas, kur bus skirta tik man vienai ir niekas kitas daugiau negales naudotis...

Eik tu sau blink.gif , nudėčiau jį už tai, kad sukarpė megztinį, nu bet koks nemandagus, gali gi nenešioti jei nepatinka... užjaučiu tave dėl šio incidento g.gif

QUOTE(Freja @ 2006 12 10, 16:11)
Na manau kad priklauso nuo vyro ir dar kokios tos mazos dovaneles. Manau svarbiausia gerai apgalvoti, kad ir maza daikta dovanoji. Jei tai bus CD, tai tas kuris jam patiks, jei tai bus siltos kojines, tai tos kurias jis mielai nesios, jei tai knyga, tai ta, kuria jis skaitys, jei tai bus sokoladas, tai jo megstamiausas, jei tai bus palinkejimas is sirdies ir originalus, tai ji sujaudins, ir jei galiausiai tai bus kazkas netiketo, tai jam patiks jei tik vyrui patinka malonus siurprizai. Nepazistu nei vieno vyro ir moters, ar vaiko, kuriam nepatiktu malonus siurprizai.

Manau jei islaikysi kokybe, rafinuotuma, gerai parinksi dovanas tai patiks visiems. Na nebent vyro tipas yra - pripazistu tik grazta, donkrata, muzikini centra i tacka ir na gal dar auksine ciepa neblogai butu.  cool.gif

Jam patiktų ir gera knyga, ir geras CD, bet nepatiktų smulkūs niekučiai, neįvertintų mano pastangų galvojant kiekvienai dovanai palikėjimą ir pan. Žinau, nes vieną kartą kažką panašaus buvau suveikusi blush2.gif P.S. Su grąžtu jis nemokėtu elgtis lotuliukas.gif Su tačka nelabai kas būtų veikti lotuliukas.gif

QUOTE(Kentaure @ 2006 12 11, 08:17)
Kregzde, visiskai nesutinku su tavimi.  schmoll.gif  mane supantys vyrai visi iki vieno megsta staigmenas ir malonius niekucius. O MB del Advento kalendoriaus svaigsta, dedasi kiekviena lapeliuka i dezute, sake niekad dar tokio dalyko nemates..... wub.gif  Ir mane gera.. O dovanoti jam kazka didelio ir  rimto...na greitai gimtadienis tai ir padovanosiu kazka tookio.

Tai šaunu thumbup.gif Svarbu, kad jam tinka tokios idėjos, man irgi gražu, bet mano vyrui nepraeitų, bet čia kiekvienam kitaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 12 10, 12:32)
reik pirkt apgalvotai, o ne bele ka, kas tuo metu papuole po ranka  schmoll.gif
gerai būtų, bet įtariu 90 proc., žmonių paskutinėm dienom prieš Kalėdas perka bet ką, jei nėr susiplanavę prieš tai. tongue.gif jei eisi dar pasižiūrinėti, grįžęs dovanos jos gali ir nebrasti doh.gif
QUOTE(prieblanda @ 2006 12 11, 14:56)
kaskart prisėdęs ant tos kėdės prisimins, kas ją jam dovanojo  bigsmile.gif

ypač, jei dar vinių papilsi ant jos lotuliukas.gif nepyk, juokas nelabai vykęs hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2006 12 09, 17:17)
O tu žinai, man irgi banalu yra daug smulkių niekučių, aš vertinu vieną, bet geresnę dovaną.

Nesupykit tos, kurios ten vyrams deda n dovanėlių, pakuoja į skirtingus popierius, beria saldainukus, rašo dešimt palinkėjimų, na tai banalu ir labai vaikiška, panom gal ir patiktų. Nei vienam iš mano pažįstamų vyrų tokie niekai nepatiktų, o gal čia mane tik tokie vyrai supa? Nekreipkit dėsmesio, čia tik mano nuomonė blush2.gif

o, sutikau bendraminte smile.gif kol perskaiciau visus pasiulymus, tai priejau isvados, kad zmones perka dovanas kitiems pagal save. Jei moterys i vyrus paziures racionaliau (nereikia jiems tu remeliu ar kvepianciu zvakiu - nu, nebent jei negyvenate kartu), o vyrai i moteris paziures romantiskiau, tai viskas bus OK thumbup.gif
Kaip faina, kai vyras padaro kokia miela kazka reiskiancia dovanele, kad ir smulkmena - moteris iskart issilydo smile.gif o vyru su tuo nepapirksi - jiems ne nuotrauka, o apatininis trikotazas geriau ant dovanotojos smile.gif nu arba visi tie vyriski dalykeliai, kazkokios atrakcijos ir pan. Manau, siuo atveju ir masazas jiems patiktu, nes kiek snekejau su vyrais (MB man padovanojo masaza) tai jie patys ir murktu nuo tokios dovanos, ant ranku nesiotu smile.gif
Atsakyti
as saviskiui galvojau chalata padovanot+mazu smulkmeneliu(kojines,kempine,duso zele,saldumynu),nes buvo kalba kad abu norim chalatus nusipirkt.... bet galvoju vistiek paklausinesiu,tai siaip ne taip isklausiau ko jam reikia,tai jo atsakymas buvo, kad "nepirk visokiu sudu"..tai ta prasme suvenyru...nu pasake ko riekia-laikrodzio, megztinio ir tt,bet chalato neminejo,tai dabar baisoka pirkt.....net nebezinau ka daryt g.gif o tiesiai sviesiai paklaust irgi nenoriu-sugadinciau staigmena...
Atsakyti
as savo MB isrinkau vyrisku zaisliuku is suaugusiu parduotuves blush2.gif isitikinusi, kad bus labai patenkintas.... kazkas rase, kad tokios dovanos valentino dienai, as taip nemanau....svarbu nustebinti ir kad liktu patenkintas, o tokie daikciukai visus vyrus zavi mirksiukas.gif
bet dar planuoju nupirkti firminius sportinius sortus, cia tipo oficiali dovana, kad turetu ka vaikams parodyti, ka nuo mamos gavo lotuliukas.gif
Atsakyti