Manau nei viena iš mūsų nedovanoja dovanos kad tik padovanoti, visos dovanoja tai kas atrodo tuo metu reikalinga arba patiktų tam žmogui...
Supratau, kad mano vyras nemegsta praktisku dovanu kai nupirkau jam per Kaledas megztuka (nu tikrai mano akim labai grazus). Tai viena karta uzsidejes numete, o paskui sukarpe ant skuduru masinai plauti ir dulkem valyti Tai nuo to karto jau nebedovanoju jam praktisku dovanu, renkuosi jau geriau suvenyrus ir pan. Patinka-nepatinka pastato ant sekcijos ir viskas ir man sirdies neskauda, kad nenesioja ir pan... As pati megstu, kai man dovanoja tokias dovanas, kur bus skirta tik man vienai ir niekas kitas daugiau negales naudotis...
QUOTE(kregzde @ 2006 12 09, 12:17)
O tu žinai, man irgi banalu yra daug smulkių niekučių, aš vertinu vieną, bet geresnę dovaną.
Nesupykit tos, kurios ten vyrams deda n dovanėlių, pakuoja į skirtingus popierius, beria saldainukus, rašo dešimt palinkėjimų, na tai banalu ir labai vaikiška, panom gal ir patiktų. Nei vienam iš mano pažįstamų vyrų tokie niekai nepatiktų, o gal čia mane tik tokie vyrai supa? Nekreipkit dėsmesio, čia tik mano nuomonė
Nesupykit tos, kurios ten vyrams deda n dovanėlių, pakuoja į skirtingus popierius, beria saldainukus, rašo dešimt palinkėjimų, na tai banalu ir labai vaikiška, panom gal ir patiktų. Nei vienam iš mano pažįstamų vyrų tokie niekai nepatiktų, o gal čia mane tik tokie vyrai supa? Nekreipkit dėsmesio, čia tik mano nuomonė
Na manau kad priklauso nuo vyro ir dar kokios tos mazos dovaneles. Manau svarbiausia gerai apgalvoti, kad ir maza daikta dovanoji. Jei tai bus CD, tai tas kuris jam patiks, jei tai bus siltos kojines, tai tos kurias jis mielai nesios, jei tai knyga, tai ta, kuria jis skaitys, jei tai bus sokoladas, tai jo megstamiausas, jei tai bus palinkejimas is sirdies ir originalus, tai ji sujaudins, ir jei galiausiai tai bus kazkas netiketo, tai jam patiks jei tik vyrui patinka malonus siurprizai. Nepazistu nei vieno vyro ir moters, ar vaiko, kuriam nepatiktu malonus siurprizai.
Manau jei islaikysi kokybe, rafinuotuma, gerai parinksi dovanas tai patiks visiems. Na nebent vyro tipas yra - pripazistu tik grazta, donkrata, muzikini centra i tacka ir na gal dar auksine ciepa neblogai butu.
QUOTE(Raspberry @ 2006 12 10, 15:35)
Supratau, kad mano vyras nemegsta praktisku dovanu kai nupirkau jam per Kaledas megztuka (nu tikrai mano akim labai grazus). Tai viena karta uzsidejes numete, o paskui sukarpe ant skuduru masinai plauti ir dulkem valyti Tai nuo to karto jau nebedovanoju jam praktisku dovanu, renkuosi jau geriau suvenyrus ir pan. Patinka-nepatinka pastato ant sekcijos ir viskas ir man sirdies neskauda, kad nenesioja ir pan... As pati megstu, kai man dovanoja tokias dovanas, kur bus skirta tik man vienai ir niekas kitas daugiau negales naudotis...
nu va
o kažkas sakė, kad svarbiausia iš širdies
Nepazistu nei vieno vyro ir moters, ar vaiko, kuriam nepatiktu malonus siurprizai.
As visiskai pritariu Frejai
Pati zadu dovanoti savajam toki rinkini su linkejimais, taciau ne kaledoms, o per naujus metus Tai bus tikrai linkejimai Ateinanciu metu proga, kad juose nieko netruktu!!!
Ir siap, manau dovanojant Kaledu proga, butu ne vienam vyrui labai smagu, jei tarp tokiu smulkiu mielu dovanu, butu ir kokia rimtesne - aisku palikta desertui, t.y. pati paskutine
As visiskai pritariu Frejai
Pati zadu dovanoti savajam toki rinkini su linkejimais, taciau ne kaledoms, o per naujus metus Tai bus tikrai linkejimai Ateinanciu metu proga, kad juose nieko netruktu!!!
Ir siap, manau dovanojant Kaledu proga, butu ne vienam vyrui labai smagu, jei tarp tokiu smulkiu mielu dovanu, butu ir kokia rimtesne - aisku palikta desertui, t.y. pati paskutine
Kregzde, visiskai nesutinku su tavimi. mane supantys vyrai visi iki vieno megsta staigmenas ir malonius niekucius. O MB del Advento kalendoriaus svaigsta, dedasi kiekviena lapeliuka i dezute, sake niekad dar tokio dalyko nemates..... Ir mane gera.. O dovanoti jam kazka didelio ir rimto...na greitai gimtadienis tai ir padovanosiu kazka tookio.
Patarkit prasau, gudriosios mamytes , ka nupirkti i ta rinkinuka dovanu, susijusio su intriguojanciu ir atpalaiduojanciu (masazo aliejaus turim, ramios muzikos nesiklauso ) ???
MB padovanojau labai gerą prožektorių, dėl kurio laikas nuo laiko pasiseiliodavo, tai patenkintas kaip nežinau kas, nors ir dovana iš anksto buvo derinta (jam siurprizą patinkantį ypač sunku padaryti)
ot prozektorius geras maniskiui ir butu daiktas jam nepatinka visokie niekuciai, dovana apie nieka, jei dovana -tai rimta kad butu daiktas, bet naudojamas praktikoj - va norejo elektrines barzdaskutes, pinigines, laikrodzio ir pan. jauciu gaves suvenyra, tai net isizeistu, kad metau pinigus tokiems niekams. as is tikro ir pati noriu normalios rimtos dovanos, tegu ir nekainuojancios simtus, bet sakykim, knyga, ar vonios kokios priemones (tie muilai, burbulai visokie ir skonio ir kvapo) - man is esmes tiktu
QUOTE(pupute @ 2006 12 11, 13:32)
aš jau nzn ka daryti - užpakalis dega o as dovanos nebežinau jis nori tos kėdės biuro, sakau gal ta pirkti
Jei tik kišenė patempia tia tikrai dovanokit tai, ko žmogus nori - kaskart prisėdęs ant tos kėdės prisimins, kas ją jam dovanojo