Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Will @ 2006 12 08, 21:17)
Ne, SEPPALA neprikiauja SKINIJOS produkcija  blush2.gif  Ir šiaip man nepatiko  schmoll.gif  Jau vien tuo, kad ten ne tik vyriškos  unsure.gif  Ir tų runų reikšmė neaiški, tai maža ką  blush2.gif  doh.gif
Nupirkau tokias smagias, ant vienų velniukai, o ant kitų irgi panašiai, dar parašyta kažkas (dabar tiksliai neprisimenu, o pažiūrėti neglaiu, nes vyras tam pat kambary  doh.gif ) bigsmile.gif  Ir supakuotos jos kartu  thumbup.gif

turbut sumaisiau tada, nes rimi,droge ir dar keliose parduotuvese tu skinijos kojiniu yra... doh.gif
Atsakyti
Kaip vakar suzinojau, MB vertina vertingas dovanas, o ne seip sudniekius kokius.. o as taip buvau uzsimaniu sam pripirkti visokiu smulkiu dovaneliu, kad po musu eglute butu pilna dovanu kaip filnuose.. tai nebezinau dabar ka reikes daryti, ar pirkti begale sudniekiu, ar pasitenkinti viena mazyte dovanele, t.y. laikrodziu, apie kuri jis svaigsta g.gif bet tai buvau numacius jam pirkti gimtadieniui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2006 12 09, 11:28)
turbut sumaisiau tada, nes rimi,droge ir dar keliose parduotuvese tu skinijos kojiniu yra... doh.gif

Taip 4u.gif Tuose PC jų visur pilna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2006 12 09, 11:32)
Kaip vakar suzinojau, MB vertina vertingas dovanas, o ne seip sudniekius kokius.. o as taip buvau uzsimaniu sam pripirkti visokiu smulkiu dovaneliu, kad po musu eglute butu pilna dovanu kaip filnuose.. tai nebezinau dabar ka reikes daryti, ar pirkti begale sudniekiu, ar pasitenkinti viena mazyte dovanele, t.y. laikrodziu, apie kuri jis svaigsta  g.gif  bet tai buvau numacius jam pirkti gimtadieniui  doh.gif

O tu žinai, man irgi banalu yra daug smulkių niekučių, aš vertinu vieną, bet geresnę dovaną.

Nesupykit tos, kurios ten vyrams deda n dovanėlių, pakuoja į skirtingus popierius, beria saldainukus, rašo dešimt palinkėjimų, na tai banalu ir labai vaikiška, panom gal ir patiktų. Nei vienam iš mano pažįstamų vyrų tokie niekai nepatiktų, o gal čia mane tik tokie vyrai supa? Nekreipkit dėsmesio, čia tik mano nuomonė blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2006 12 09, 16:17)
O tu žinai, man irgi banalu yra daug smulkių niekučių, aš vertinu vieną, bet geresnę dovaną.

Nesupykit tos, kurios ten vyrams deda n dovanėlių, pakuoja į skirtingus popierius, beria saldainukus, rašo dešimt palinkėjimų, na tai banalu ir labai vaikiška, panom gal ir patiktų. Nei vienam iš mano pažįstamų vyrų tokie niekai nepatiktų, o gal čia mane tik tokie vyrai supa? Nekreipkit dėsmesio, čia tik mano nuomonė blush2.gif

gal ir tavo teisybe, tikriausia kad cia tik bobom ir yra grazu ir "vau".. kaip ir grandinele norejau pirkti, ant rankos, diedas sake nenesios, nors tu ka, ale as jos taip norejau, taip norejau, man jau taip grazu kai diedas su sidabrine grandzyne, ale irgi va reikejo tik salto duso, keliu repliku is merginu kad nereik diedui pirst ko jis nenori, kad cia butu savanaudiska dovana ir pan, taigi galiausia ir atsisakiau sios idejos.. tikriausia teks dovanoti laikrodi, kuris man atrodo totali nesamone, ale berniukui gi prisireike, tai tegu sau dziaugiasi vaikas mirksiukas.gif aciu kregzde
Atsakyti
mano dovanos:

Tėčiui: 2 knygos (fantaskikos:)) ir skutimosi reikmenys

Mamai: Gracija iš Triumfo (čia pusiau su tėčiu) ir nžn, dar kažką, galvoju maxfactor pudrą padovanot

Sesei: rankinukas ir kojinės miegojimui iš Etam Lingerie (ten tokios su pėdutės ant pado, kaip kokio katino)smile.gif

Vyrui: galvoju apie piniginę (prieš kelis metus pirkau Picardi firmos kitam vyriškui, tai puiki...kainavo apie 150 tada), gero vyno butelį (kokį, kur negėrimui, o palaikymui, nes jau turi kelis) ir dar čia beskaitydama, pagalvojau apie kuprinę, nes vasarą, kai su dviračiais varom, ar nidoj...jo jau baigia suplyšti. Arba gal ir masažo čekį įdėsiu į piniginę, jei bus geras:)

Anytai: kažką mąstėm apie lygintuvą, bet gal pasinaudosiu idėja apie krepšelį su įv. dovanėlėm (dėčiau muilo to pjaustomo, žvakę, na sugalvočiau kažką)

Vyrui esu dar dovanojus flash atmintinę, tai iš pradžių taip keistai pasižiūrėjo, o dabar neatsiriami draugai:)), marškinius, kaklaraištį, UT apatinius, pirštines, šaliką, sportinę aprangą iš Audimo.

Ką dovanojat artimoms draugėms? ypač jei jos turi ir vyrus ir vaikus? Arba žmonėms, kurie nėra labai artimi draugai, bet labai gyvenime padeda?
Mačiau Kaune senamiesty tokia stiklo gaminių parduotuvė, labai gražių stiklinių angelų yra, ir didesnių, ir mažesnių.

Draugėms galima tokius patiesaliukus virtuvinius medžiaginius, puodelius, knygas...ką dar????viskas jau dovanota...
Atsakyti
oi, atsiprašau, pamiršau, kad čia tik apie dovanas vyrams doh.gif , sorry 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 12 09, 11:35)
Taip  4u.gif  Tuose PC jų visur pilna  doh.gif

o man tai keisciausia, kad ir visokios normalios parduotuves jomis prekiauja-bijau suklyst, bet maciau kazkokioj salia seppalos, reserved dar turbut-ten po kelias dezutes, bet vistiek...o jau geriau butu kokia kaledine eglute uzpaise ar pan, o tos runos,tai man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
As tai Jyske maciau kaledini kaklaraisti, kuris paspaudus dar ir groja. Kaina 5.99. Manau faina prie kokios dovanos prideti. smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau jeigu dovanos is sirdies jos bus pacios mieliausios:)
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2006 12 10, 13:01)
Manau jeigu dovanos is sirdies jos bus pacios mieliausios:)

aga, ypatingai, jei ten koks s... pasirodo besas doh.gif tada tik sazine grauzia tokia dovana ismest, tai belieka grust i tamsiausia namu kampa lotuliukas.gif as manau dovanas nesvarbu is sirdies/ne is sirdies, reik pirkt apgalvotai, o ne bele ka, kas tuo metu papuole po ranka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 10 gruodžio 2006 - 12:35
QUOTE(lanaa @ 2006 12 10, 13:32)
aga, ypatingai, jei ten koks s... pasirodo besas doh.gif tada tik sazine grauzia tokia dovana ismest, tai belieka grust i tamsiausia namu kampa  lotuliukas.gif as manau dovanas nesvarbu is sirdies/ne is sirdies, reik pirkt apgalvotai, o ne bele ka, kas tuo metu papuole po ranka  schmoll.gif

Kas tiesa tai tiesa.
Atsakyti