Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Agotukas @ 2006 12 07, 23:09)
Nu nžn  g.gif Auster kažkada vyrui raktinę dovanojau, tai suplyšo per siūles  schmoll.gif

a ne g.gif as rankinuku, vyrisku rankiniu teisems is ten nesu pirkus schmoll.gif tik 2 pinigines. viena sau, kita - dovanu mamai. tai abi laiko puikiai. bet as turiu toki bruoza, kur bepirkciau, visad gerai isziuriu ir isnarstau kiekviena gamini hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 08 gruodžio 2006 - 10:13
QUOTE(Wild Flower @ 2006 12 08, 12:07)
Tris kartus atidžiai peržiūrėjau "Suvenyrus, atributiką", bet nesugebu rasti schmoll.gif  blush2.gif

kazkur yra prie smulkmenu... kaina 30lt kiek pamenu su dvieju lentuciu graviravimu, o tuscios jos 18lt kainuoja.... gali atsiusti ir pastu...
Atsakyti
as galu gale laikrodi nusprendziau pirkt, gal nepamirsk, kada namo laikas is darbo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinau ,kad galima namie kalendorius pasidaryt,bet aš biškį žalia,o gal kuri padarytumėt? PRAŠAUUUU!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(eglaitė @ 2006 12 08, 12:50)
Žinau ,kad galima namie kalendorius pasidaryt,bet aš biškį žalia,o gal kuri padarytumėt?  PRAŠAUUUU!!!!!!!!!!!!!!

o tu pabandyk mirksiukas.gif ten nieko sunkaus ner schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 12 07, 23:23)
Will,labai aciu uz informacija,bet jei gali pasakyk kokiose tikslai parduotuvese tu tapkyciu matei ir kokia ju kaina mazdaug?  4u.gif

Nėra už ką 4u.gif Aš AKROPOLYJE mačiau, bet ten visos tipinės parduotuvės- Žygio batai, Stop Top ir visos kitos. Kainų nežiūrėjau, nes nebuvau tose parduotuvėse, tik pro vitrinas mačiau visur kalbus tų tapkių bigsmile.gif

Šiandien buvau SEPPALA parduotuvėje, mačiau tuos chalatus- jie tokie pat kaip turguje, tik truputį brangesni (bet nedaug mirksiukas.gif ) ir plonesni doh.gif Keista, bet turguje parduodami man labiau patiko unsure.gif
Beje, ten radau nerealių kojinių thumbup.gif Supakuotos iškart po dvi poras- nupirkau vyrui Kalėdoms, dar apatinių linksmų radau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 12 08, 17:27)
Nėra už ką  4u.gif  Aš AKROPOLYJE mačiau, bet ten visos tipinės parduotuvės- Žygio batai, Stop Top ir visos kitos. Kainų nežiūrėjau, nes nebuvau tose parduotuvėse, tik pro vitrinas mačiau visur kalbus tų tapkių  bigsmile.gif

Šiandien buvau SEPPALA parduotuvėje, mačiau tuos chalatus- jie tokie pat kaip turguje, tik truputį brangesni (bet nedaug  mirksiukas.gif  ) ir plonesni  doh.gif  Keista, bet turguje parduodami man labiau patiko  unsure.gif
Beje, ten radau nerealių kojinių  thumbup.gif  Supakuotos iškart po dvi poras- nupirkau vyrui Kalėdoms, dar apatinių linksmų radau  wub.gif

o kokios kojines? tos skinitos?ks raudonos,o kitos juodos? nes as ju maciau-o megoj isvis kas antroj parduotuvej ju yra, bet man tas supakavimas tai net uz kojines grazesnis... wub.gif draugui nupirkau tokias labai mielas storas siltas kojines..kad nesusaltu...
Atsakyti
QUOTE(edelveise @ 2006 12 08, 07:32)
as per gimtadieni MB pirkau Madoje  smile.gif  apie 250 Lt + 25 graviravimas (40 gr sidabro) ten yra plokstele graviravimui...
Papildyta:
O kaip cia daryti?
Kur eiti?  blush2.gif  nelabai suprantu  doh.gif

neblogų dovanėlių atsirado www.draugas.lt ten kur kalėdų dovanos...tik brangokos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2006 12 08, 18:48)
o kokios kojines? tos skinitos?ks raudonos,o kitos juodos? nes as ju maciau-o megoj isvis kas antroj parduotuvej ju yra, bet man tas supakavimas tai net uz kojines grazesnis...  wub.gif  draugui nupirkau tokias labai mielas storas siltas kojines..kad nesusaltu...

Ne, SEPPALA neprikiauja SKINIJOS produkcija blush2.gif Ir šiaip man nepatiko schmoll.gif Jau vien tuo, kad ten ne tik vyriškos unsure.gif Ir tų runų reikšmė neaiški, tai maža ką blush2.gif doh.gif
Nupirkau tokias smagias, ant vienų velniukai, o ant kitų irgi panašiai, dar parašyta kažkas (dabar tiksliai neprisimenu, o pažiūrėti neglaiu, nes vyras tam pat kambary doh.gif ) bigsmile.gif Ir supakuotos jos kartu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 08 gruodžio 2006 - 21:21
QUOTE(Will @ 2006 12 08, 22:17)
Ne, SEPPALA neprikiauja SKINIJOS produkcija  blush2.gif  Ir šiaip man nepatiko  schmoll.gif  Jau vien tuo, kad ten ne tik vyriškos  unsure.gif  Ir tų runų reikšmė neaiški, tai maža ką  blush2.gif  doh.gif
Nupirkau tokias smagias, ant vienų velniukai, o ant kitų irgi panašiai, dar parašyta kažkas (dabar tiksliai neprisimenu, o pažiūrėti neglaiu, nes vyras tam pat kambary  doh.gif ) bigsmile.gif  Ir supakuotos jos kartu  thumbup.gif

O, as irgi susidomejau bigsmile.gif Kiek kainuoja tas kojiniu rinkinys?
Atsakyti
QUOTE(Piene123 @ 2006 12 08, 21:35)
O, as irgi susidomejau  bigsmile.gif Kiek kainuoja tas kojiniu rinkinys?

19.95 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2006 11 29, 18:17)
Aš savajam praėjusio gimtadienio proga dovanojau puzzle su savo nuotrauka thumbup.gif Užsisakinėjau fotofabrikas.lt, labai fainai padarė. Prieš įteikdama dar nupirkau ir kitą paprastą puzzlę su mašina, įmaišiau savosios detales ir įteikus liepiau dėliot smile.gif Nu buvo laaabai maloniai nustebęs, kai suvokė, kame kampas ir ką gi čia galima sudėliot.. biggrin.gif

Geras, šauni idėja thumbup.gif

QUOTE(_PostScriptum_ @ 2006 12 02, 11:36)
vieną kartą užsiminiau,kad mastau jam kokia proga šuolį padovanoti, tai maniškiui net akys sublizgėjo lotuliukas.gif

Aš tokios dovanos norėčiau wub.gif

QUOTE(pupute @ 2006 12 06, 01:03)
tai dabar ir galvoju kaip čia man išsisukus  doh.gif pirkt ar nepirkt jam ta čekį laikrodžiui  verysad.gif [/i]

Nepirkčiau schmoll.gif

QUOTE(Nakviša @ 2006 12 06, 20:12)
Aš dovanojau marškinėlius, kur buvo keleta užrašų "Dar 50 gr ir aš nekilnojamas turtas" ir "Tegul būna mano gyvenimas toks kaip tualetinis popierius: toks ilgas ir visiems reikalingas"  blush2.gif

Super užrašai thumbup.gif

Atsakyti