Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(eglaitė @ 2006 12 07, 17:37)

Su puodeliais ar marškinėliais gera idėja,tik aš l .noriu močiutėms po kalendorių padovanot su anūkėlės nuotrauka,gal dar kas žino kur daro.....

pati pagamink 4u.gif cia
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 12 07, 20:51)
na ziurint ka tu laikai gera kokybe ir uz koki lietuvos lita nori nupirkt pinigine g.gif brangios, bet tikrai geros kokybes pinigines yra hugo boss ir kelioniu operoj. bet ten man rods be 200-300lt  nelabai nupirktum  schmoll.gif kaune dar geru piniginiu buna parduotuvej "auster" ar kazkokiu panasiu pavadinimu, laisves alejoj priesais merkuriju. gal tokia pat parduotuve yra ir vilniuj  g.gif  ten jau nuo +-150lt gali rast geru piniginiu.

Nu nžn g.gif Auster kažkada vyrui raktinę dovanojau, tai suplyšo per siūles schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gatita @ 2006 12 07, 18:09)
Gal kas matė kur nors linksmų apatinių? (nu ne "drambliukų", bet šiaip su kokiais linksmais piešinukais ar šiaip kokių įdomesnių?)
Ačiū!  4u.gif

CUP'e 2am aukšte yra tokia parduotuvėlė apatinių, kaip tik šiandien buvau, nes pati savo MB tokios dovanos ieškau. Tai yra visokiu ir su visokiais piešinėliais. Ir kokybė atrodo thumbup.gif Šortukų yra ir kalėdinių, ir su Tom & Jerry, ir tipo su tatuiruotem, yra ir šeimyninių, o labiausiai tai man patiko šortuko tipo tokie, yra 7 kiekvienai savaitės dienai, skirtingų spalvyčių ir skirtingais paveiksliukais (meškiukas toks "išdykauja" su lėle lotuliukas.gif ) tik kad kaina vienų 38 Lt, tai sumoj, vos ne 280 gaunasi doh.gif doh.gif nu žiūrėsim dar ar jis jų nusipelnė per metus lotuliukas.gif
Atsakyti
Sepaloj mačiau triūsų su kiaulinais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2006 12 07, 20:10)
Tik va, bėda tame, kad nelabai žinau, kiek gali toks dalykėlis kainuot, nes kaina ne paskutinėj vietoj su mano finansinėm galimybėm..

tai tu nupirk tokį pakabuką (name tags), kur kariai nešioja, tik vietoj vardo, pavardės, kraujo grupės ir t.t., užsakyk, ką nori išgraviruot, bus pigiau ir dar originaliau mirksiukas.gif...

dar net labai linksmai galima pateikt biggrin.gif biggrin.gif : ant vienos dalies parašyt, ką nori, o ant tos, kur skirta nulaužti, arba senesnio modelio - atkabinti, parašyt "grąžinti dovanojusiai skyrybų atveju lotuliukas.gif " lotuliukas.gif lotuliukas.gif

... dabar pati žvengiu iš savo minties biggrin.gif....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuvos saulele: 07 gruodžio 2006 - 22:47
QUOTE(Agotukas @ 2006 12 07, 23:43)
Sepaloj mačiau triūsų su kiaulinais  mirksiukas.gif

O kokios kainos tenai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 12 07, 23:40)
tai tu nupirk tokį pakabuką (name tags), kur kariai nešioja, tik vietoj vardo, pavardės, kraujo grupės ir t.t., užsakyk, ką nori išgraviruot, bus pigiau ir dar originaliau  mirksiukas.gif...

Niu nežinau, aš labiau link tos apyrankės linkstu, bet... Vis dėlto, kur galima tokių pakabukų rasti? g.gif (Viešpatėliau, kokia žiopla aš blush2.gif)
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2006 12 07, 23:07)
Niu nežinau, aš labiau link tos apyrankės linkstu, bet... Vis dėlto, kur galima tokių pakabukų rasti? g.gif (Viešpatėliau, kokia žiopla aš blush2.gif)

Kareiviškų prekių parduotuvėse ax.gif pvz šioje 4u.gif
Atsakyti
Will,labai aciu uz informacija,bet jei gali pasakyk kokiose tikslai parduotuvese tu tapkyciu matei ir kokia ju kaina mazdaug? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2006 12 06, 12:33)
as tai dovanosiu tikriausiai bokso kriause:) nes jau seniai jis apie ja svajoja 4u.gif

O kur pirksi ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2006 12 07, 21:10)
Mamytės, padėkit!!!
Taigi nusprendžiau savo brangiausiajam berniukui siųst į užsienį apyrankę ant rankos sidabinę. Kažkada kažkur mačiau tokias su plokštele, ant kurios būtų galima ką nors išgraviruoti.. rolleyes.gif Tikiuosi, kad suprantat apie ką aš čia blush2.gif Tik va, bėda tame, kad nelabai žinau, kiek gali toks dalykėlis kainuot, nes kaina ne paskutinėj vietoj su mano finansinėm galimybėm..? g.gif Ir dar jei porą žodelių išgraviruot norėčiau? Gal žinot ir galit pasakyt, kur čia Kaune galėčiau lėkt? Nes dabar sergu, kojos iš namų kelt neturiu galimybės, tai reiks paskui labai jau greit suktis, jei noriu, kad siuntynys iki Kalėdų reikiamoj vietoj atsidurtų doh.gif
Labai labai laaabai prašau, jei kas ką žinot - pasidalinkit mirksiukas.gif

as per gimtadieni MB pirkau Madoje smile.gif apie 250 Lt + 25 graviravimas (40 gr sidabro) ten yra plokstele graviravimui...
Papildyta:
QUOTE(logika @ 2006 12 07, 22:44)
pati pagamink  4u.gif cia

O kaip cia daryti?
Kur eiti? blush2.gif nelabai suprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 12 08, 00:11)
Kareiviškų prekių parduotuvėse  ax.gif  pvz šioje  4u.gif

Tris kartus atidžiai peržiūrėjau "Suvenyrus, atributiką", bet nesugebu rasti schmoll.gif blush2.gif

QUOTE(edelveise @ 2006 12 08, 08:32)
as per gimtadieni MB pirkau Madoje  smile.gif  apie 250 Lt + 25 graviravimas (40 gr sidabro) ten yra plokstele graviravimui...

verysad.gif Šiuo metu man truputuką brangoka, naiviai tikėjau, kad gal pigiau toks dalykėlis kainuoja unsure.gif Teks šiai dovanėlei laukt geresnių laikų.. O aš dabar visai pasimetus, laikas ne eina, o tiesiog bėgte bėga, o aš nežinau nežinau nežinau mega_shok.gif
Atsakyti