QUOTE(Gatita @ 2006 12 06, 14:43)
Kadangi aš irgi planuoju pirkti chalatą, tai ir mane domina tokia info.
Aš kiek žiūrėjau tai štai: chalatai "Kurimoj" (kur yra žvėryne, akropoly) kainuoja pagal dydi, S,M apie 130 Lt, L,XL apie 170 Lt, didžiausias ūgis chalatui 184cm Maniškis 192cm, tai įdomu ar nebūtų rankovės per trumpos...
Dar "Jysk" yra chalatų, vieni po 100 Lt, supakuoti, netraukiau, nežiūrėjau, bet gal visai nieko... Yra dar už 169Lt "Ferrari" chalatukas, traukiau, žiūrėjau, tai toks iki kelių būtų, juodas su išsiuvinėtu ferrari logotipu... kokybė tai kaip čia pasakyti... net nežinau, gal tada geriau iš Kurimos, tai ten girdėjau kokybė visai gera...
O kaip kainos Benettone?
O gal kuri vilnietė Gariūnuose žiūrėjo? Kokios kainos? Ar yra kokių dėmesio vertų? Nes jei kas gero, gal nepatingėčiau nuvažiuoti...
Aš kiek žiūrėjau tai štai: chalatai "Kurimoj" (kur yra žvėryne, akropoly) kainuoja pagal dydi, S,M apie 130 Lt, L,XL apie 170 Lt, didžiausias ūgis chalatui 184cm Maniškis 192cm, tai įdomu ar nebūtų rankovės per trumpos...
Dar "Jysk" yra chalatų, vieni po 100 Lt, supakuoti, netraukiau, nežiūrėjau, bet gal visai nieko... Yra dar už 169Lt "Ferrari" chalatukas, traukiau, žiūrėjau, tai toks iki kelių būtų, juodas su išsiuvinėtu ferrari logotipu... kokybė tai kaip čia pasakyti... net nežinau, gal tada geriau iš Kurimos, tai ten girdėjau kokybė visai gera...
O kaip kainos Benettone?
O gal kuri vilnietė Gariūnuose žiūrėjo? Kokios kainos? Ar yra kokių dėmesio vertų? Nes jei kas gero, gal nepatingėčiau nuvažiuoti...
Benettone visokiu riskiu labai spalvu: ruzava, oranzine, geltona, saltine, zydra, melyna ir kt. Kaina 239lt. Gana brangu, bet man ju kokybe as jauciu diena nakti nesiociau toki. Buvau ir Kurimoj, kainos skiriasi priklausomai nuo medziagos kokybes, kur man patiko tai jau dar brangiau nei Benettone 259lt O Benettone dar su Laisvalaikio kortele 15% nuolaida. Jyske jie man kazkokie nelabai patikimi atrodo...
Tiesa as jau atsisakiau sitos idejos, nes netycia vakar nupirkau MB dovana liemene juoda ant marskyniu nesiot, senai zyze, kad labai jau jam reikia tokios. Ir dar CD noriu Nelly Furtado nauja nupirkt.