Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Gatita @ 2006 12 06, 14:43)
Kadangi aš irgi planuoju pirkti chalatą, tai ir mane domina tokia info.  4u.gif

Aš kiek žiūrėjau tai štai: chalatai "Kurimoj" (kur yra žvėryne, akropoly) kainuoja pagal dydi, S,M apie 130 Lt, L,XL apie 170 Lt, didžiausias ūgis chalatui 184cm  g.gif  Maniškis 192cm, tai įdomu ar nebūtų rankovės per trumpos...  g.gif
Dar "Jysk" yra chalatų, vieni po 100 Lt, supakuoti, netraukiau, nežiūrėjau, bet gal visai nieko... Yra dar už 169Lt "Ferrari" chalatukas, traukiau, žiūrėjau, tai toks iki kelių būtų, juodas su išsiuvinėtu ferrari logotipu... kokybė tai kaip čia pasakyti...  net nežinau, gal tada geriau iš Kurimos, tai ten girdėjau kokybė visai gera...

O kaip kainos Benettone?
O gal kuri vilnietė Gariūnuose žiūrėjo? Kokios kainos? Ar yra kokių dėmesio vertų? Nes jei kas gero, gal nepatingėčiau nuvažiuoti...

Benettone visokiu riskiu labai spalvu: ruzava, oranzine, geltona, saltine, zydra, melyna ir kt. Kaina 239lt. Gana brangu, bet man ju kokybe thumbup.gif thumbup.gif as jauciu diena nakti nesiociau toki. Buvau ir Kurimoj, kainos skiriasi priklausomai nuo medziagos kokybes, kur man patiko tai jau dar brangiau nei Benettone 259lt blush2.gif O Benettone dar su Laisvalaikio kortele 15% nuolaida. Jyske jie man kazkokie nelabai patikimi atrodo...

Tiesa as jau atsisakiau sitos idejos, nes netycia vakar nupirkau MB dovana ax.gif liemene juoda ant marskyniu nesiot, senai zyze, kad labai jau jam reikia tokios. Ir dar CD noriu Nelly Furtado nauja nupirkt.
Atsakyti
Chalatu ir Senukuose galima rasti. Del ju nuvaziavus nebuvau, bet internetiniame puslapyje ivedziau chalatu paieska, tai daug turi. O ir kainos mazesnes nei Kurimoj ar Urmo bazej.
Atsakyti
quote=Piene123,2006 12 07, 14:30]
Chalatu ir Senukuose galima rasti. Del ju nuvaziavus nebuvau, bet internetiniame puslapyje ivedziau chalatu paieska, tai daug turi. O ir kainos mazesnes nei Kurimoj ar Urmo bazej.
[/quote]
O ir kokybe "Senukuose" tikrai neprasta bigsmile.gif pirka saviskiui pavasari,iki dabar kaip naujas atrodo,nei veliasi nei ka,minkstutis,nu zodziu patenkinta labai esu savo pirkiniu,nenuvyle thumbup.gif O Urmo bazej tai su chalatais labai prastai,kainos nera jau tokos mazos,o kokybe--tragedija,skutais isejo chalatas schmoll.gif Isila,o tos tapkytes Seppaaloj su tom didelem zvereliu galvom ar kokios? Kokia kaina ju? 4u.gif
Atsakyti
kur galima rasti geros kokybes vyrisku pinginiuVilniuje, pasidalinkit patirtim... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2006 12 06, 18:24)
Hmm...man is karto sove nedora mintis apie Kinder siurpriza. Kazin, ar eitu kaip nors ji graziai atidaryti ir vietoje zaisliuko ideti laiskuti arba kokia intymia dovanike arba nuoroda i ja..... ax.gif
Reiks uzsipirkti kinderiu ir uzsiimineti kontrabanda...  lotuliukas.gif

tik labai atsargiai, as jau dariau tokia dovana draugo sesei (dovanojau auskariukus) 4u.gif tai kai iteikiau nelabai suprato ir net nepakavo. biggrin.gif tik kita diena ispakavo tai buvo apstulbus. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas matė kur nors linksmų apatinių? (nu ne "drambliukų", bet šiaip su kokiais linksmais piešinukais ar šiaip kokių įdomesnių?)
Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
O as savo brangiausiajam jau laikroduka nupirkau tongue.gif Apziurejau visus, ka gali pasiulyti "Europa", be, deja, ne mano kišenei verysad.gif Tai teko pasitenkinti VCUP siulomais laikrodziais ir, manau, kad neprasoviau biggrin.gif Tikiuosi, kad ir maniskis taip galvos, kai pamatys dovana wub.gif
Atsakyti
chalatų yra maximoj(akropolį pati pirkau) nerealiai mažom kainom.Aš pati pirkau gerą storą frotinį-49lt mokėjau,o buvau užsisakius kurimoj-139lt plonesnį.Pasirodo lietuvos gamintojai dauguma ir veža į centrus,o ne į firmines parduotuves.
O piniginės geriausia gariūnuose ar šiaip turguj.Tos pačios kaip ir parduotuvėse tik
tris kart brangesnės(pati slapta pirkdavau)
Su puodeliais ar marškinėliais gera idėja,tik aš l .noriu močiutėms po kalendorių padovanot su anūkėlės nuotrauka,gal dar kas žino kur daro.....
Atsakyti
siandien kaune 'megoj' ieskojau chalatu vyrisku-Seppala moterisku tikrai daug ir graziu, ir tikrai nebrangus,o vyrisku ....vos keli, vienas tikrai neblogas,svelnus, bet rudas, o ten tokie kaip seseliai susidare nuo medziagos,tai galvoju neverta...nu nelabai graziai atrode, nors medziagyte,tia labai miela.... 4u.gif

buvau i "kurimos" parduotuve uzejus-su kapisonu buvo tik tokie dryzuoti(nu man ten atrodo vyresniam vyrui), tai ziurejau vienspalviu ir dar kazkoki marga-vienspalvis nuo 160Lt prasideda,o margas 230Lt rodos....
Papildyta:
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 12 07, 15:17)
quote=Piene123,2006 12 07, 14:30]
o tos tapkytes Seppaaloj su tom didelem zvereliu galvom ar kokios? Kokia kaina ju?  4u.gif

Seppaloj nerealiai daug tapkyciu ir visos labai grazios-o kainytes karkur 40-50Lt smile.gif
Atsakyti
Mamytės, padėkit!!!
Taigi nusprendžiau savo brangiausiajam berniukui siųst į užsienį apyrankę ant rankos sidabinę. Kažkada kažkur mačiau tokias su plokštele, ant kurios būtų galima ką nors išgraviruoti.. rolleyes.gif Tikiuosi, kad suprantat apie ką aš čia blush2.gif Tik va, bėda tame, kad nelabai žinau, kiek gali toks dalykėlis kainuot, nes kaina ne paskutinėj vietoj su mano finansinėm galimybėm..? g.gif Ir dar jei porą žodelių išgraviruot norėčiau? Gal žinot ir galit pasakyt, kur čia Kaune galėčiau lėkt? Nes dabar sergu, kojos iš namų kelt neturiu galimybės, tai reiks paskui labai jau greit suktis, jei noriu, kad siuntynys iki Kalėdų reikiamoj vietoj atsidurtų doh.gif
Labai labai laaabai prašau, jei kas ką žinot - pasidalinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2006 12 07, 17:28)
kur galima rasti geros kokybes vyrisku pinginiuVilniuje, pasidalinkit patirtim...  blush2.gif

na ziurint ka tu laikai gera kokybe ir uz koki lietuvos lita nori nupirkt pinigine g.gif brangios, bet tikrai geros kokybes pinigines yra hugo boss ir kelioniu operoj. bet ten man rods be 200-300lt nelabai nupirktum schmoll.gif kaune dar geru piniginiu buna parduotuvej "auster" ar kazkokiu panasiu pavadinimu, laisves alejoj priesais merkuriju. gal tokia pat parduotuve yra ir vilniuj g.gif ten jau nuo +-150lt gali rast geru piniginiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 07 gruodžio 2006 - 20:53
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 12 07, 15:17)
o tos tapkytes Seppaaloj su tom didelem zvereliu galvom ar kokios? Kokia kaina ju?  4u.gif

Aš beveik visose batų parduotuvėse mačiau tų tapkių su žvėrių galvomis bigsmile.gif

QUOTE(Sypsenaa @ 2006 12 07, 16:28)
kur galima rasti geros kokybes vyrisku pinginiuVilniuje, pasidalinkit patirtim...  blush2.gif

Aš perku MADOJE. Arba Laisvės pr. , arba stotyje (ten prieš kelis metus pirkau savąją- mokėjau labai nedaug- stotis juk mirksiukas.gif , bet natūralios odos ir dar gerai atrodo thumbup.gif
Prieš kurį laiką esam pirkę Gariūnuose, tai kokybė feee, nors rinkomės ir mokėjom daug unsure.gif
Atsakyti