Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(rasasukyte @ 2006 12 05, 08:18)
as sugalvojau vyrui marskineliu su uzrasu padovanot,tik va beda,niekaip nesugalvoju ka uzrasyt,gal turit kokiu ideju?Jam patinka kas nors juokingo ir is sovietmecio laiku  biggrin.gif

Aš dovanojau marškinėlius, kur buvo keleta užrašų "Dar 50 gr ir aš nekilnojamas turtas" ir "Tegul būna mano gyvenimas toks kaip tualetinis popierius: toks ilgas ir visiems reikalingas" blush2.gif
Atsakyti
O as tai jo megstamiausius kvepalus......
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 12 06, 16:51)
o seppala chalatais neprekiaujau  g.gif  nes siaip esu macius ten neblogu chalatu, tik va ne lietuvoj. o ir kainos +-100lt. tai lietuvoj turetu but panasios, nes cia, kur gyvenu paprastai viskas brangiau.

šiandien buvau - yra. Kalėdom užvežė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 12 06, 21:18)
šiandien buvau - yra. Kalėdom užvežė  tongue.gif

Kokios kainytes? 4u.gif O kokiu idomiu tapkiu vyrisku nera? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2006 11 18, 11:37)
o as savo vyreliui siemet toki puodeli padariau  wub.gif kol jis tuscias tai atrodo paprastas juodas puodukas,va kai uzpili karsta vandeni po truputi pradada rysketi grozis  wub.gif nuotraukytes -mano ir mergaiciu musu,tai dabar gales gerti arbata ir i mus ziureti, o bunant toli nuo namu manau manau  thumbup.gif dovana

Nuostabi dovanėlė smile.gif o kur galima įsigyti tokį puodelį??
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2006 12 06, 22:14)
Nuostabi dovanėlė smile.gif o kur galima įsigyti tokį puodelį??

čia ir čia čia
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2006 12 06, 23:18)

tektų toli važiuoti...į vinių ar kauną.. bet idėja super smile.gif ačiū
Atsakyti
Šiandien maximoj mačiau yra ir tapkių (kažkas klausė) su žvėreliais. thumbup.gif tigras buvo ir dar kelios rūšys. Kaina tai apie 16-24lt.
Atsakyti
As Maximoj jau sakiau kad maciau pati ir su saviskiu ziurinejom,tai uztai ir noretusi ne is Maximos,kad butu nematytos ir staigmena,o ne tos,kurias matavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2006 12 06, 16:24)
Hmm...man is karto sove nedora mintis apie Kinder siurpriza. Kazin, ar eitu kaip nors ji graziai atidaryti ir vietoje zaisliuko ideti laiskuti arba kokia intymia dovanike arba nuoroda i ja..... ax.gif
Reiks uzsipirkti kinderiu ir uzsiimineti kontrabanda...  lotuliukas.gif

Mano tėvai taip pasveikino vyrą thumbup.gif Buvo tikras siurprizas biggrin.gif Išdalijo vaikam po kiaušinį ir mano vyrui "Su gimtadieniu" Tas patenkintas, kad pinigučių negavo (tėvai kaime gyvena, tai dažniausiai gaunam , kad patys ką nusipirktume),sako, va čia tai dovana, o perlaužė, viduj pinigėliai doh.gif

Aš pernai vyrui dovanojau kosmetinę. Kadangi vyras be galo mėgsta rafaelo, tai nupirkau dvi dėžutes ir prie kiekvieno iš dovanų popieriaus priklijavau kažką panašaus į drugelio sparnus, ant kurių užrašiau po linkėjimą kitiems metams. Kadangi vyras daug važinėja, dovaną rado mašinoj, kad vienas visus suvalgytų smile.gif Na, pagal reakciją sprendžiu, kad pataikiau į širdį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytiss @ 2006 12 06, 22:26)
tektų toli važiuoti...į vinių ar kauną.. bet idėja super smile.gif ačiū

As internetu uzsisakiau . Tad tik nuvaziuosiu pasiimti ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2006 12 06, 21:35)
Kokios kainytes?  4u.gif O kokiu idomiu tapkiu vyrisku nera?  rolleyes.gif

Chalatas ar tai 139lt, ar tai 159lt. Neebepamenu. Yra ir tapkiu wink.gif šiaip labai įdomių ir fainų dalykėlių užvežė thumbup.gif
Atsakyti