Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

Ačiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2006 12 06, 07:16)
Freja, pasidalink idejom... ka pirksi?!?!?!?  blush2.gif

Na pas mane dar vyksta ideju generavimo procesas, tai pilnai neapsisprendziau.
Intriguojancio - tai butu mano laiskas su pazadu padaryti ka nors malonaus.
Atpalaiduojancio gali buti masazinis aliejus, arba relaksacinis CD
Svelnaus - kazkas minksto, salikas gal koks arba fainas zaisliukas
Juokingo - greiciausiai kaledinis kaklaraistis, arba kojines, arba tos juokingos minkstos slepetes
Dar galvoju apie Organizuoto - galima nupirkti uzrasu maza knygele ir prirasyti paciai ten graziu citatu, pazymeti jums svarbias datas ir pan.
Graziu prisiminimu - jusu nuotrauka is atostogu kartu, ar siaip kokia sauni jusu nuotrauka
'Karsto' - kazkas susijes su lovos dalykais blush2.gif
Silto - kojines, salikas ir pan.
Saldaus - skanumynai

Svarbiausia, manau, apgalvoti kiekviena dovanele. Netgi ir tie patys saldumynai turetu buti kazkuo ypatingi, pvz. sokoladas kuri jis tikrai megsta, arba keli ranku darbo saldainiai. Butu saunu jei viska pasisektu susieti su jo asmenybe, pomegiais, bendrais prisiminimais, ateities planais.... Jei kas turi dar kokiu ideju, butinai pasidalinkit!!! ax.gif

Atsakyti
na pasakei del ateities ir pagalvojau, galima dovanoti kazka su vaisingumu ar kazkaip kitaip pavadinti.. na esme tokia, kad linki kitai metais jam seimos pagausejimo thumbup.gif , bet cia tik isimtiniais atvejais tikti gali... ir velgi pirma mintis su tuo susijusi - Kinder siurprisas lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Hmm...man is karto sove nedora mintis apie Kinder siurpriza. Kazin, ar eitu kaip nors ji graziai atidaryti ir vietoje zaisliuko ideti laiskuti arba kokia intymia dovanike arba nuoroda i ja..... ax.gif
Reiks uzsipirkti kinderiu ir uzsiimineti kontrabanda... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2006 12 06, 16:24)
Hmm...man is karto sove nedora mintis apie Kinder siurpriza. Kazin, ar eitu kaip nors ji graziai atidaryti ir vietoje zaisliuko ideti laiskuti arba kokia intymia dovanike arba nuoroda i ja..... ax.gif
Reiks uzsipirkti kinderiu ir uzsiimineti kontrabanda...  lotuliukas.gif

Deja, ne biggrin.gif Kažkada kai mažos buvom su sese prieš Kalėdas radom tu Kinderių ir atidarėm, nes norėjom pažiūrėti, kokie žaisliukai bus, tačiau atgal sulipinti nepavyko doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gatita @ 2006 12 06, 13:43)
O gal kuri vilnietė Gariūnuose žiūrėjo? Kokios kainos? Ar yra kokių dėmesio vertų? Nes jei kas gero, gal nepatingėčiau nuvažiuoti...

Mano draugė prieš metus pirko Gariūnuose, paskui dovanojo vyrui, nes viskas gerai buvo thumbup.gif Tada ir mes pirkom vasaros pabaigoje. Mano vyras labai spyriojosi, aiškino, kad jam chalato nereikia, bet dabar kartais nurengti neįmanoma tongue.gif Pirkom tuos minkštus, jie labai malonūs prie kūno ir be galo šilti thumbup.gif Mokėjom po 85lt, tokių pat yra FLAGMAN'e (manrods antrame ar trečiame aukšte) ir priešais VCUP, tik ten kainos ~150lt ir daugiau doh.gif swoon.gif
Mano vyras šiek tiek aukštesnis, tai radom tik vienoje vietoje, nes kitur rankovės trumpos doh.gif
Atsakyti
o seppala chalatais neprekiaujau g.gif nes siaip esu macius ten neblogu chalatu, tik va ne lietuvoj. o ir kainos +-100lt. tai lietuvoj turetu but panasios, nes cia, kur gyvenu paprastai viskas brangiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 06 gruodžio 2006 - 16:53
QUOTE(lanaa @ 2006 12 06, 16:51)
o seppala chalatais neprekiaujau  g.gif

Kažkaip nepastebėjau niekad unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2006 12 05, 15:40)
Beje, ar yra Klaipedoje balionu salis?
yra, akropoly klp smile.gif

klausimas nelabai į temą- gal kas matėt, kur yra pirkti dovanų pakavimui skirto glamžyto popieriaus g.gif apart balionų šalį doh.gif
Atsakyti
as ir darysiu daug linkejimu - dovaneliu

kadangi maniskis labai nekantrus, tai bus dar is kantrybes, kuriai nupirksiu didele puzzle smile.gif
dar kadangi pas mane jis gurmanas, tai pirksiu gero vyno bonka, tik nesugalvoju, ko su ja palinketi
o nuotraukyte irgi desiu (busiu as ir musu numyletine katyte), tik bus ne prisiminimai, o meile, kad galetu isidet i pinigine ir pasiziuret i mus kai pasiilgs wub.gif

ziuriu dauguma kaledom chalatus siemet dovanoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo china: 06 gruodžio 2006 - 18:32
QUOTE(pupute @ 2006 12 06, 01:03)
tai dabar ir galvoju kaip čia man išsisukus  doh.gif pirkt ar nepirkt jam ta čekį laikrodžiui  verysad.gif [/i]

man tai nebekiltų klausimų... jau nekalbant apie tai, kad TB gali nepatogiai pasijusti prisiminęs, kaip tau pasakė, kad nereikia g.gif arba netgi susinervint, kad tipo įspėjo, bet nepaklausei unsure.gif

QUOTE(Kentaure @ 2006 12 06, 10:13)
kur gauti dideli kieki smulkiu blizganciu saldainiu arba blizguciu. na i ta dezute pripilti i tarpus kad pilna butu ir pavadinti tai laime  wub.gif  blush2.gif

man patinka šokoladiniai maži rutuliukai įvairiaspalviuose blizgančiuose popierėliuose - būna TP pardėse prieš šventes (labai skanūs), dabar mačiau ir maximoj taip atrodančių, bet neragavau g.gif

QUOTE(china @ 2006 12 06, 18:26)
tai pirksiu gero vyno bonka, tik nesugalvoju, ko su ja palinketi

svaiginančių metų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2006 12 06, 18:11)
svaiginančių metų  lotuliukas.gif

thumbup.gif taip ir parasysiu
Atsakyti