Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

Aš jau išrinkau savo brangiausiajam dovaną bigsmile.gif Firminius Subaru marškinėlius ir kepuraitę su komandos parašais bigsmile.gif Neseniai vyras pasiėmė naują mašiną Subaru, ir prisiminiau, kaip jis skaitydamas nete apie tą mašiną, atsidarė aksesuarus. Ir kiek pamenu, jam patiko. Tai negalėjau atsidžiaugti, kad Dievas man protą apšvietė laiku ir jam tikrai patiks šita dovana. Na tikiuos unsure.gif Tikrai originalu kaip vyrui, kuriam amžinai nieko nereikia doh.gif Biški brangoka, bet dėl mylimo žmogaus galima blush2.gif
Atsakyti
Kojines as pirkau Rimi mokejau apie 6 litus berods. Medvilnines paprastos juodos.

Vakar apklijavau ta dezute ir supakavau dovaneles. kuria jau turiu gavos visai graziai..

ir tuo paciu iskilo klausimas - kur gauti dideli kieki smulkiu blizganciu saldainiu arba blizguciu. na i ta dezute pripilti i tarpus kad pilna butu ir pavadinti tai laime wub.gif blush2.gif
Atsakyti
As jau beveik apsisprendziau, kad dovanosiu chalata is Benettono ax.gif aisku ir pati tokio labai noriu ir butu faina, jei abu turetume ir nesiotume, tai bandysiu kaip nors namiokais, atvest MB prie minties, kad ir man padovanotu toki mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai dovanosiu tikriausiai bokso kriause:) nes jau seniai jis apie ja svajoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 12 06, 00:03)
esu macius tapkių su visokokias žvėrukais  biggrin.gif urmo bazėse.
bet kad zinotumet kaip savaitgalį susiparinau - vaikščiojm po urmą ir kažkaip tai prie laikrodžių priėjom, saku einam pasidairysiu as laikrožio  wub.gif (kvietimas buvo su nutylejimu, kad gal jis sau kokį gražu laikrodį ras ir zinosiu kur ta čekutį pirkti) tai pasidairiau, nuejau prie vyriškų, sako einam iš čia, man nereikia laikrodžio  blink.gif  mega_shok.gif
tai dabar ir galvoju kaip čia man išsisukus  doh.gif pirkt ar nepirkt jam ta čekį laikrodžiui  verysad.gif

maniskis niekada gyvenime nenesiojo laikrodzio ir vis manes klausdavo, kaip as galiu nesiot ir kaip manes jis neerzina, bet 30 ojo gimtadienio proga norejau padovanoti kazka brangaus ir isliekancio ir nieko nesugalvojus vistiek jam laikrodi nupirkau. ka tu galvoji, dabar su juo nesiskiria ir neisivaizduoja gyvenimo be laikrodzio bigsmile.gif tai gal ir taviskiui taip nutiktu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2006 12 05, 15:34)
Zadu linketi kazko jaukaus, kazko intriguojancio, atpalaiduojancio, saldaus, silto, juokingo, kazko hobi palaikymui na ir gal dar 'Raudono'  blush2.gif 
[/color][/b]

Freja, pasidalink idejom... ka pirksi?!?!?!? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2006 12 06, 12:16)
Freja, pasidalink idejom... ka pirksi?!?!?!?  blush2.gif

As dar prie sios idejos pridesiu kazka svelnaus (kokia maza minksta kiaulyte,juk jos metai smile.gif ), kazka sveiko (pvz. vitaminu ar pan. ), kazka seksualaus (kokias idomias trumpikes), gal dar kazka praktisko. Ir dar reikia galva pasukti g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jjulie @ 2006 12 06, 11:22)
As jau beveik apsisprendziau, kad dovanosiu chalata is Benettono  ax.gif  aisku ir pati tokio labai noriu ir butu faina, jei abu turetume ir nesiotume, tai bandysiu kaip nors namiokais, atvest MB prie minties, kad ir man padovanotu toki  mirksiukas.gif

o kokiom kainoj tenai xalatai ir kokiu medziagu spalvu ar grazus?
Atsakyti
Ir mane domina chalatai bei jų kainos. Kur ir už kiek?
Atsakyti
QUOTE(Apalyte @ 2006 12 06, 14:15)
Ir mane domina chalatai bei jų kainos. Kur ir už kiek?

Kadangi aš irgi planuoju pirkti chalatą, tai ir mane domina tokia info. 4u.gif

Aš kiek žiūrėjau tai štai: chalatai "Kurimoj" (kur yra žvėryne, akropoly) kainuoja pagal dydi, S,M apie 130 Lt, L,XL apie 170 Lt, didžiausias ūgis chalatui 184cm g.gif Maniškis 192cm, tai įdomu ar nebūtų rankovės per trumpos... g.gif
Dar "Jysk" yra chalatų, vieni po 100 Lt, supakuoti, netraukiau, nežiūrėjau, bet gal visai nieko... Yra dar už 169Lt "Ferrari" chalatukas, traukiau, žiūrėjau, tai toks iki kelių būtų, juodas su išsiuvinėtu ferrari logotipu... kokybė tai kaip čia pasakyti... net nežinau, gal tada geriau iš Kurimos, tai ten girdėjau kokybė visai gera...

O kaip kainos Benettone?
O gal kuri vilnietė Gariūnuose žiūrėjo? Kokios kainos? Ar yra kokių dėmesio vertų? Nes jei kas gero, gal nepatingėčiau nuvažiuoti...

Atsakyti
QUOTE(En:) @ 2006 11 29, 16:27)
sitie reklamuoja, kad padaro per 2 dienas (jei atsiimi nurodytam salone), arba per 3d i namus pristato
paziuresim ar tiesa, nes as uzsisakiau antradieni  smile.gif

Tiktrai nepadaro:( Aš pagalvėlę užsakiau sekmadienį.......ir dar nepadaryta:(sad.gif sakė labai daug turi užsakymų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2006 12 06, 10:13)
Kojines as pirkau Rimi mokejau apie 6 litus berods. Medvilnines paprastos juodos.

Vakar apklijavau ta dezute ir supakavau dovaneles. kuria jau turiu gavos visai graziai..

ir tuo paciu iskilo klausimas - kur gauti dideli kieki smulkiu blizganciu saldainiu arba blizguciu. na i ta dezute pripilti i tarpus kad pilna butu ir pavadinti tai laime  wub.gif  blush2.gif

As siuliciau pripilti mazuciu saldainiuku,jie tokias blizganciam popieriui suvynioti ir labai mazuciai. Vadinasi "Mini bibi" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Yra "Topolyje",dar maciau turgelyje prie vitebsko "Iki" pas ta moteriske,kur saldainiais prekiauja mirksiukas.gif Kilogramo kaina apie 11 lt kazkur,o iseis ju daugybe,nes jie lengvuciai labai (ir skanus tongue.gif ) thumbup.gif Tai del tu tapkyciu ar yra ju dar urmo bazej? Kokios mazdaug kaintes? ax.gif Gal dar kur kas matete? 4u.gif
Atsakyti