Dar galvoju apie chalata, nes jo reikia. Bet tada siuvinesiu jo varda, kad butu asmeniskiau.
Beje, ar yra Klaipedoje balionu salis?
QUOTE(Kentaure @ 2006 12 05, 14:21)
Aš jau šį tą nupirkau, bet visa galva užkišta darbiniais reikalais tai Kalėdinės idėjos dingo....
Nupirkau kojines kaip ir minėjau Spartos, dėžutę kur virtuvinės plastmasinės būna didžiulę ( į ją dėsiu dovaną) , tada žvakę kvapnią, ir mažą minkštą žaisliuką (ant jo užrašysiu "Švelnumo".. viską vyniosiu į popierines kalėdines servetėles.
Šiaip viskas gerai, bet nematau savo dovanoje "cinkelio" Gal kas turit idėją nebrangų, bet labai labai malonų daikčiuką prie mano idėjos būčiu dėkinga
O dėl Advento kalendoriaus tai MB labai patiko
Nupirkau kojines kaip ir minėjau Spartos, dėžutę kur virtuvinės plastmasinės būna didžiulę ( į ją dėsiu dovaną) , tada žvakę kvapnią, ir mažą minkštą žaisliuką (ant jo užrašysiu "Švelnumo".. viską vyniosiu į popierines kalėdines servetėles.
Šiaip viskas gerai, bet nematau savo dovanoje "cinkelio" Gal kas turit idėją nebrangų, bet labai labai malonų daikčiuką prie mano idėjos būčiu dėkinga
O dėl Advento kalendoriaus tai MB labai patiko
Kentaure kur pirkai Spartos kojines? Ar jos Kalediskai papuostos ar tik siaip paprastos juodos kojines? Ir kur butu galima Kaune nusipirkti?
Mane ir domintų spartos kojinės. Gal utenos trikotaže būtų galima rasti?
QUOTE(Zivilkaa @ 2006 12 05, 20:20)
Nu baik tu, jie gi konkurentai
As va irgi suku galva, ka cia vyrui padovanot Einu perskaityt viska ir ideju semtis, nes jau pats laikas apie dovanas galvot...
Žalia esu tam kojinių pasaulyj Tai gal maximoj yra?
QUOTE(Zivilkaa @ 2006 12 05, 18:20)
Spartos kojinių visada būna Maximoj
Teks šturmuot maximą
Buvau Maximoj,tai radau tu kojiniu prie kalediniu daiktu padeta. Vienam pakely 2 poros kojiniu: moteriskos (raudonos) ir vyriskos (juodos), su runu reiksmem,ten ant kojines nupaisyta runa ir parasyta pavyzdziui "Kantrybe', "Sveikata"...Kaina netokia jau ir maza-13 lt Na,as ju nepirkau ir nepirksiu,nepatiko jos man Dabar noriu patarimo: gal kuri matete kur pirkti tapkiu,kur buna kaip zvereliai dideles tokios (pvz su nagais,sunio galva,bezdziones ir pan) As tik Maximoj maciau,maniskiui patiko,bet va jau tu kur kartu ziurinejom nenupirksiu ir siaip noretusi tokiu,kur jis butu nemates LABAI PRASAU PADEKITE! Ir dar jei kas matete,tai isduokite vietele kur yra graziu remeliu (reikia kad butu stiklas ir metalas,jokio medzio),kuris tiktu isgraviravimui ,nes noriu apacioj graviruoti zodzius grazius ant metalo remo
O tapkuciu su zvereliais ar siaip kokiu prikolnu dideliu nieks nematet kur nors? (isskyrus Maxima)
esu macius tapkių su visokokias žvėrukais urmo bazėse.
bet kad zinotumet kaip savaitgalį susiparinau - vaikščiojm po urmą ir kažkaip tai prie laikrodžių priėjom, saku einam pasidairysiu as laikrožio (kvietimas buvo su nutylejimu, kad gal jis sau kokį gražu laikrodį ras ir zinosiu kur ta čekutį pirkti) tai pasidairiau, nuejau prie vyriškų, sako einam iš čia, man nereikia laikrodžio
tai dabar ir galvoju kaip čia man išsisukus pirkt ar nepirkt jam ta čekį laikrodžiui
bet kad zinotumet kaip savaitgalį susiparinau - vaikščiojm po urmą ir kažkaip tai prie laikrodžių priėjom, saku einam pasidairysiu as laikrožio (kvietimas buvo su nutylejimu, kad gal jis sau kokį gražu laikrodį ras ir zinosiu kur ta čekutį pirkti) tai pasidairiau, nuejau prie vyriškų, sako einam iš čia, man nereikia laikrodžio
tai dabar ir galvoju kaip čia man išsisukus pirkt ar nepirkt jam ta čekį laikrodžiui
Graziu metaliniu remeliu yra Savanoriu maximoj Fuji Film skyriuje