Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

Dar galvoju apie chalata, nes jo reikia. Bet tada siuvinesiu jo varda, kad butu asmeniskiau. smile.gif

Beje, ar yra Klaipedoje balionu salis?
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2006 12 05, 14:21)
Aš jau šį tą nupirkau, bet visa galva užkišta darbiniais reikalais tai Kalėdinės idėjos dingo.... sad.gif
Nupirkau kojines kaip ir minėjau Spartos, dėžutę kur virtuvinės plastmasinės būna didžiulę ( į ją dėsiu dovaną) , tada žvakę kvapnią, ir mažą minkštą žaisliuką (ant jo užrašysiu "Švelnumo".. viską vyniosiu į popierines kalėdines servetėles.
Šiaip viskas gerai, bet nematau savo dovanoje "cinkelio"  verysad.gif Gal kas turit idėją nebrangų, bet labai  labai malonų daikčiuką prie mano idėjos būčiu dėkinga  4u.gif

O dėl Advento kalendoriaus tai  MB labai patiko  thumbup.gif

Kentaure kur pirkai Spartos kojines? Ar jos Kalediskai papuostos ar tik siaip paprastos juodos kojines? unsure.gif Ir kur butu galima Kaune nusipirkti? blush2.gif
Atsakyti
Mane ir domintų spartos kojinės. Gal utenos trikotaže būtų galima rasti? smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilkaa @ 2006 12 05, 20:20)
Mane ir domintų spartos kojinės. Gal utenos trikotaže būtų galima rasti? smile.gif  smile.gif  smile.gif

Nu baik tu, jie gi konkurentai biggrin.gif

As va irgi suku galva, ka cia vyrui padovanot g.gif Einu perskaityt viska ir ideju semtis, nes jau pats laikas apie dovanas galvot... g.gif
Atsakyti
Žalia esu tam kojinių pasaulyj mirksiukas.gif Tai gal maximoj yra?
Atsakyti
QUOTE(Zivilkaa @ 2006 12 05, 18:20)
Mane ir domintų spartos kojinės. Gal utenos trikotaže būtų galima rasti? smile.gif  smile.gif  smile.gif

Spartos kojinių visada būna Maximoj ax.gif
Atsakyti
Teks šturmuot maximą doh.gif
Atsakyti
Buvau Maximoj,tai radau tu kojiniu prie kalediniu daiktu padeta. Vienam pakely 2 poros kojiniu: moteriskos (raudonos) ir vyriskos (juodos), su runu reiksmem,ten ant kojines nupaisyta runa ir parasyta pavyzdziui "Kantrybe', "Sveikata"...Kaina netokia jau ir maza-13 lt doh.gif Na,as ju nepirkau ir nepirksiu,nepatiko jos man schmoll.gif Dabar noriu patarimo: gal kuri matete kur pirkti tapkiu,kur buna kaip zvereliai dideles tokios (pvz su nagais,sunio galva,bezdziones ir pan) wub.gif As tik Maximoj maciau,maniskiui patiko,bet va jau tu kur kartu ziurinejom nenupirksiu ir siaip noretusi tokiu,kur jis butu nemates rolleyes.gif LABAI PRASAU PADEKITE! ploja.gif ploja.gif ploja.gif Ir dar jei kas matete,tai isduokite vietele kur yra graziu remeliu (reikia kad butu stiklas ir metalas,jokio medzio),kuris tiktu isgraviravimui ,nes noriu apacioj graviruoti zodzius grazius ant metalo remo ax.gif
Atsakyti
Tokių rėmelių būna foto prekių parduotuvėse ax.gif
Atsakyti
O tapkuciu su zvereliais ar siaip kokiu prikolnu dideliu nieks nematet kur nors? (isskyrus Maxima) 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
esu macius tapkių su visokokias žvėrukais biggrin.gif urmo bazėse.
bet kad zinotumet kaip savaitgalį susiparinau - vaikščiojm po urmą ir kažkaip tai prie laikrodžių priėjom, saku einam pasidairysiu as laikrožio wub.gif (kvietimas buvo su nutylejimu, kad gal jis sau kokį gražu laikrodį ras ir zinosiu kur ta čekutį pirkti) tai pasidairiau, nuejau prie vyriškų, sako einam iš čia, man nereikia laikrodžio blink.gif mega_shok.gif
tai dabar ir galvoju kaip čia man išsisukus doh.gif pirkt ar nepirkt jam ta čekį laikrodžiui verysad.gif
Atsakyti
Graziu metaliniu remeliu yra Savanoriu maximoj Fuji Film skyriuje
Atsakyti