Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Isila @ 2006 12 04, 16:33)
Kaune Copy 1 užverstas - užsakymus jau dar per dvi savaites  doh.gif nunešėm ketvirtadienį, anksčiausias pagaminimo terminas gruodžio 12  mirksiukas.gif gerai, kad neskubu:)

blink.gif blink.gif reiks ir man tadu greičiau varyt doh.gif
Atsakyti
as sugalvojau vyrui marskineliu su uzrasu padovanot,tik va beda,niekaip nesugalvoju ka uzrasyt,gal turit kokiu ideju?Jam patinka kas nors juokingo ir is sovietmecio laiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasasukyte @ 2006 12 05, 09:18)
as sugalvojau vyrui marskineliu su uzrasu padovanot,tik va beda,niekaip nesugalvoju ka uzrasyt,gal turit kokiu ideju?Jam patinka kas nors juokingo ir is sovietmecio laiku  biggrin.gif

as nusprendziau dovanoti chalata ir odines tapkes su naturaliu avikailiu wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, o aš jau nupirkau vyrui dovaną thumbup.gif . Pirkau elektrine barzdaskutę "Philips" su akumuliatoriumi. O šilta chalatą dovanojau pernai tai liko labai patenkintas thumbup.gif. Manau ir šiemet įtiksiu. 4u.gif
Atsakyti
Aš jau šį tą nupirkau, bet visa galva užkišta darbiniais reikalais tai Kalėdinės idėjos dingo.... sad.gif
Nupirkau kojines kaip ir minėjau Spartos, dėžutę kur virtuvinės plastmasinės būna didžiulę ( į ją dėsiu dovaną) , tada žvakę kvapnią, ir mažą minkštą žaisliuką (ant jo užrašysiu "Švelnumo".. viską vyniosiu į popierines kalėdines servetėles.
Šiaip viskas gerai, bet nematau savo dovanoje "cinkelio" verysad.gif Gal kas turit idėją nebrangų, bet labai labai malonų daikčiuką prie mano idėjos būčiu dėkinga 4u.gif

O dėl Advento kalendoriaus tai MB labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2006 12 05, 14:21)
Aš jau šį tą nupirkau, bet visa galva užkišta darbiniais reikalais tai Kalėdinės idėjos dingo.... sad.gif
Nupirkau kojines kaip ir minėjau Spartos, dėžutę kur virtuvinės plastmasinės būna didžiulę ( į ją dėsiu dovaną) , tada žvakę kvapnią, ir mažą minkštą žaisliuką (ant jo užrašysiu "Švelnumo".. viską vyniosiu į popierines kalėdines servetėles.
Šiaip viskas gerai, bet nematau savo dovanoje "cinkelio"  verysad.gif Gal kas turit idėją nebrangų, bet labai  labai malonų daikčiuką prie mano idėjos būčiu dėkinga  4u.gif

O dėl Advento kalendoriaus tai  MB labai patiko  thumbup.gif

O ką konkrečiai turėtų simbolizuoti tą platmasinė dėžutė? Nes kol kas man ji čia visai netinka schmoll.gif Popierines servetėles palikčiau šventiniam stalui, o vyniočiau į dovanų popierių, arba paprastą rudą siuntinių popierių prieš tai jį suglamžius ir dar kokių papuošimų prikabaliočiau ar apipaišyčiau, net nežinau mastau.gif Į dovaną įberčiau šokoladinių saldainių, kur būna į blizgučius suvynioti (rutuliukai, mažytės plytelės su kaspinėlio imitacija ant popieriuko ir pan.) ir prirašyčiau "kad gyvenimas būtų saldesnis".
Iš esmės čia reikėtų pirmiausiai sugalvoti, ko norit palinkėti, o tada pagal tai ieškoti ir smulkmenų.
Panašiu principu draugei dariau gimtadienio dovaną: pripirkau visokių niekučių sulig metų skaičiumi ir prie kiekvieno po linkėjimą priraišiojau ax.gif
Atsakyti
Na dėžutę mastau apkiljuoti kalėdiniais paveikslėliais taip kad nereikėtų jos dar pakuoti...
o ppopierius hm ir taip suprantama... servetėlėe bus netikėta, bet aš taip manau..o dėl saldainio.. kartu pakuždėjai vieną gerą idėją... ačiū.... 4u.gif

Gal kam dar kas kilo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 12 05, 13:33)
as nusprendziau dovanoti chalata ir odines tapkes su naturaliu avikailiu wub.gif

Mano vyras chalatu nenesioja,o su tapkem irgi tik parukyt iseina blush2.gif
Atsakyti
mano vyras yra geros stereo aparaturos gerbejas, aisku ir garso doh.gif . as tai nelabai, kartais pykstames del to, kad jis nori super garsiai klausyt muzikos, o as ir taip su isbelsta galva vaikstau, tai dovanosiu ausines tokios pat firmos, kaip ir aparatura.manau, pataikysiu i desimtuka thumbup.gif
Atsakyti
Nniu as tai dovanoju masaza biggrin.gif tikiuosi patiks jam schmoll.gif tik nesugalvoju ka tokio dar prie to galeciau padovanoti ar kazkaip grazei ipakuoti ar pateikti ta dovanu ceki masazui.. schmoll.gif help me smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2006 11 21, 04:54)
As sugalvojau is jusu ir ne tik jusu ideju prisirinkus dovanele vienam zmogui: paimsiu pintine, ir ant jos priklijuosiu uzrasa "Palinkejimai" i ta pintine idesiu supakuotes ivairias smulkias dovaneles, zvake  su uzrasu "jaukumo", kojines siltas su uzrasu "silumos" dar visokiu ideju turiu... zodziu kadangi pinigeliu bus ne kalnai tai bus , bent jau turetu buti, lb idomu  thumbup.gif

Kentaure, super ideja!! thumbup.gif As ja pasiskolinsiu jei galima. tongue.gif Perku ivairias smulkmenas ir viena didesne dovanike. Bet ir smulkmenas reikia apgalvoti. Zadu linketi kazko jaukaus, kazko intriguojancio, atpalaiduojancio, saldaus, silto, juokingo, kazko hobi palaikymui na ir gal dar 'Raudono' blush2.gif
Dabar galvoju apie pakavima. Arba bandysiu deti i siuntiniu deze, atseit tiesiai i Laplandijos (cia Rasmos truputi pakeista ideja), o gal i juoda siuksliu maisa, kur papuosiu burbuliukais ir gal kokiais blizguciais. Ziuresiu...

Beje, man visai patiko dovanu vyniojimas i Kaledines serveteles. Ypac jei tai smulkmenos. As pati nusipirkau raudono tampomo popieriaus. ax.gif
Atsakyti
As tai dovanoju ka nors is rubu pvz koki megztini, kvepalus dovanoju, slapcia zinau kad nori barzdaskute kad padovanociau, dar galima vyriska rankine dovanoti jei neturi ax.gif
Atsakyti