QUOTE(Kentaure @ 2006 12 05, 14:21)
Aš jau šį tą nupirkau, bet visa galva užkišta darbiniais reikalais tai Kalėdinės idėjos dingo....
Nupirkau kojines kaip ir minėjau Spartos, dėžutę kur virtuvinės plastmasinės būna didžiulę ( į ją dėsiu dovaną) , tada žvakę kvapnią, ir mažą minkštą žaisliuką (ant jo užrašysiu "Švelnumo".. viską vyniosiu į popierines kalėdines servetėles.
Šiaip viskas gerai, bet nematau savo dovanoje "cinkelio"
Gal kas turit idėją nebrangų, bet labai labai malonų daikčiuką prie mano idėjos būčiu dėkinga
O dėl Advento kalendoriaus tai MB labai patiko
O ką konkrečiai turėtų simbolizuoti tą platmasinė dėžutė? Nes kol kas man ji čia visai netinka
Popierines servetėles palikčiau šventiniam stalui, o vyniočiau į dovanų popierių, arba paprastą rudą siuntinių popierių prieš tai jį suglamžius ir dar kokių papuošimų prikabaliočiau ar apipaišyčiau, net nežinau
Į dovaną įberčiau šokoladinių saldainių, kur būna į blizgučius suvynioti (rutuliukai, mažytės plytelės su kaspinėlio imitacija ant popieriuko ir pan.) ir prirašyčiau "kad gyvenimas būtų saldesnis".
Iš esmės čia reikėtų pirmiausiai sugalvoti, ko norit palinkėti, o tada pagal tai ieškoti ir smulkmenų.
Panašiu principu draugei dariau gimtadienio dovaną: pripirkau visokių niekučių sulig metų skaičiumi ir prie kiekvieno po linkėjimą priraišiojau