Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Bajm @ 2006 12 01, 21:40)
tiksliai neatsimenu
pigiausias gal 79 Lt, brangiausias apie 140-150 Lt
šiaip aš nusižiūrėjau už 99 Lt - už tokią kainą nemažai jų yra
užrašas labai mažytis, ant sagties

As tai noreciau kokio nors idomaus, su didelia sagtim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2006 12 01, 21:47)
As tai noreciau kokio nors  idomaus, su didelia sagtim bigsmile.gif

nėra labai didelis pasirinkimas
bet tas firminis ženkliukas yra viena iš priežasčių kodėl noriu nupirkti
gali apeiti ir kitas parduotuves, viena yra firminė su vyr.marškiniais, kaklaraiščiais ir diržais, ir palyginsi
mano diedas ilgai nešioja gerus daiktus
apsimoka dovanoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš savajam per praeitas Klaėdas dovanojau kupona į masažą,tai liko tikrai labai patenkintas,tikrai gera dovana thumbup.gif o šiais metais planuoju dovanoti abonementą į žirgyną pajodinėti biggrin.gif .Jis pas mane toks veiklus, ekstremalių pojūčių megėjas, tai geriausios dovanos yra ne daiktai o įspūdžiai, dar rezgu mintį esant kokiai progai padovanoti šuolį su parašiutu mirksiukas.gif vieną kartą užsiminiau,kad mastau jam kokia proga šuolį padovanoti, tai maniškiui net akys sublizgėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(En:) @ 2006 11 29, 14:27)
sitie reklamuoja, kad padaro per 2 dienas (jei atsiimi nurodytam salone), arba per 3d i namus pristato
paziuresim ar tiesa, nes as uzsisakiau antradieni  smile.gif

Ar tikrai padaro per 2 dienas?Gal jau reikia dabar uzsisakyti, kad iki kaledu padarytu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2006 12 02, 13:41)
Ar tikrai padaro per 2 dienas?Gal  jau reikia dabar uzsisakyti, kad iki kaledu padarytu?  g.gif

Aš tai važiuosiu į KLp ir užsisakysiu čia copy1 skambinau sakė padaro per 1 val jei kitų užsakymų neturi na max per dieną mirksiukas.gif o ir pigiau nei fotofabrike ax.gif
Atsakyti
o aš niekaip nesugalvoju ką padovanoti...mes neseniai pažįstami...bet norėtųsi ką nors šilto ir mielo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 12 03, 13:07)
o aš niekaip nesugalvoju ką padovanoti...mes neseniai pažįstami...bet norėtųsi ką nors šilto ir mielo  4u.gif

Kojines nunerk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skeveldra @ 2006 11 27, 10:00)
O man šiuo metu praktiškiausias dalykas, kurį planuoju padovanoti per šias kalėdas savo vyrui yra elektrinė barzdaskutė... hihihi.gif

Aš irgi planuoju barzdaskutę, tik nežinau kokią? Jų įvairovė nemaža, tad kuri geriausia?
Atsakyti
labas rytas. manau vyrui visai nebloga dovana ausinukas, galima chalatą padovanoti. ax.gif
Atsakyti
sveikutes, manau geriausia vyrui dovanoti ka nors praktisko. Bent jau pasinaudos, o ne uzkis kur i sekcijos kampa. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 12 03, 14:07)
o aš niekaip nesugalvoju ką padovanoti...mes neseniai pažįstami...bet norėtųsi ką nors šilto ir mielo  4u.gif

Šiaip vyriškos gminės atstovai labai vertina rankų darbo daiktus (pas mus taip jau per kelias kartas - senelis su malonumu dėvi močiutės siūtus marškinius, tėtis lig šiol prisimena mamos jam jaunystėje dovanotas pačios megztas pirštines, maniškis strikinėja aplink ir atsidžiaugt negali, kad greit gaus šaliką). Tai jiems parodo, kad jie iš ties yra labai SVARBŪS, jei ne tik kad nueini iki parduotuvės, o net savo laiko nemažai skiri, kad numegztum šaliką, pirštines, kepurę ar pan. Bet nereik taip pamalonint pernelyg dažnai, kad nelaikytų savaime suprantamu dalyku thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(villia @ 2006 12 04, 11:16)
sveikutes, manau geriausia vyrui dovanoti ka nors praktisko. Bent jau pasinaudos, o ne uzkis kur i sekcijos kampa. biggrin.gif

Pritariu. Bet kartais pravartu prisiminti ir anksčiau išlindusius "pasvajojimus", ko norėtų. Pvz. maniškis kliedi petnešų, nors kažin ar dažnai jas dėvėtų smile.gif Bet tokia dovana jam būtų tai, ko jis labiausiai pastarąjį pusmetį nori. Jiems reikia "žaisliukų" - ko nors praktiško ir žaismingo viename smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2006 12 02, 14:06)
Aš tai važiuosiu į KLp ir užsisakysiu čia copy1 skambinau sakė padaro per 1 val jei kitų užsakymų neturi na max per dieną  mirksiukas.gif  o ir pigiau nei fotofabrike  ax.gif

Kaune Copy 1 užverstas - užsakymus jau dar per dvi savaites doh.gif nunešėm ketvirtadienį, anksčiausias pagaminimo terminas gruodžio 12 mirksiukas.gif gerai, kad neskubu:)
Atsakyti