Idejos man vietoje gimsta...
radau I ka desiu.. i paprasta plasmasine dezute... su dangteliu... kita savaite vaziuosiu jau rinkt viska pradet.. mastau apristi ta dezute tampomu popierium..
O siaip padariau vakar du kalendorius Advento.. Dukrytei ir MB tai vat mazajai dejau tik saldaini ir apklijavau kaledinem aplikacijom vokelius, o MB is spalvoto popieriaus dariau vokelius, i juos dejau lapeli ant kurio parasyta spausdintai ,meiles eilerastukas.. o kitoj ranka rasyta ka turi daryti ta diena. + idejau saldaini... ir prisegiau prie dovanu juostos su krokodilu prisegiau atrodo....
turbūt po kalėdų masažo salonuose bus tik vyrai, nes visi bus gavę kuponus dovanų...
O kiek kainuoja saulejoje tai nzn, neskambinau ten, bet manau visr daug maz panasios kainos.
O as vyro vieno nepaleisiu eisime kartu toki malonuma jausti
QUOTE(ingutera @ 2006 12 01, 09:54)
turbūt po kalėdų masažo salonuose bus tik vyrai, nes visi bus gavę kuponus dovanų...
O as vyro vieno nepaleisiu eisime kartu toki malonuma jausti
QUOTE(Bajm @ 2006 11 18, 10:00)
aš prieš porą metų nupirkau priežiūros mašinai rinkinį, ten buvo ne rinkinys, o tiesiog supirkau ką radau lentynoj, šampūną, vašką, salonui valyti, kvepaliuku, t.t.
buvo gal 5-6 buteliukai, taip pat kempinė mašinai plauti - tai diedas kaip vaikas džiaugėsi
nes sakė, kad tokioms priemonėms visada gaila pinigų - aš nupirkau tokias visas geresnes, bent jau pagal kainą nepigiausias
buvo gal 5-6 buteliukai, taip pat kempinė mašinai plauti - tai diedas kaip vaikas džiaugėsi
nes sakė, kad tokioms priemonėms visada gaila pinigų - aš nupirkau tokias visas geresnes, bent jau pagal kainą nepigiausias
o ideja nuostabi aciu
QUOTE(miegucio @ 2006 12 01, 19:28)
o ideja nuostabi aciu
prašom
man dar kilo idėja nupirkti langų valytuvus, nes dabartiniai prasti
o mašina iš geresnių
šiandien apėjau visą Akropolį, žiūrinėjau vyriškus diržus
tai kaina maždaug apie 100-140 Lt
bet ko gero pirksiu prieš pat Kalėdas, jei nepatiks, galėsim pakeisti į kitą
bent jau tikiuosi
As savo brangiausiam jau nupirkau dovana, DIESEL laikrodi
QUOTE(Bajm @ 2006 12 01, 20:25)
o aš žiūrėjau LEVI'S diržą
spėju, kad diedas būtų patenkintas
spėju, kad diedas būtų patenkintas
Mano draugas labai nori kokio idomaus dirzo, tai galvoju per gimtadieni padovanoti... o kur tu ziurejai LEVI'S dirzu?
QUOTE(ViShy @ 2006 12 01, 20:38)
Mano draugas labai nori kokio idomaus dirzo, tai galvoju per gimtadieni padovanoti... o kur tu ziurejai LEVI'S dirzu?
Akropolyje
QUOTE(ViShy @ 2006 12 01, 20:13)
As savo brangiausiam jau nupirkau dovana, DIESEL laikrodi
ale va mes jau kalbejom kad kad nelabai galima laikrodzius dovanoti, bet į šita pletka ir as spjausiu siemet
QUOTE(Bajm @ 2006 12 01, 20:48)
Akropolyje
Kokios mazdaug kainos?
QUOTE(pupute @ 2006 12 01, 20:48)
ale va mes jau kalbejom kad kad nelabai galima laikrodzius dovanoti, bet į šita pletka ir as spjausiu siemet
as nekreipiu demesio i tuos visus prietarus