Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrui

QUOTE(Vilma J. @ 2006 11 30, 10:17)
Tokių kuponų dabar turi beveik kiekvienas grožio salonas mirksiukas.gif O šiaip esu pati buvusi labai patiko Saulėjoje Šilainiuose, gali pasižiūrėti www.sauleja.lt.
Dar labai patiko man ir vyrui indiškas ajurvedinis masažas thumbup.gif  Jo kabinetas yra Šeimos klinikoje, Studentų g-vė 25, 15 kabinetas, telf.: 868567767 Aurelija. Skambinti ryte arba vakare. Čia labai patiko keturių rankų masažas wub.gif vaikščiojau kelias dienas nejausadama žemės po kojom ax.gif

O as tai pavydeciau, kad mano vyra kazkas kitas glostys blush2.gif geriau jau pati vakare...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2006 11 30, 09:31)
O as tai pavydeciau, kad mano vyra kazkas kitas glostys blush2.gif geriau jau pati vakare...smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
mani6kis ir tokios pat nuomones - geriau jau tu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 11 30, 10:35)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif
mani6kis ir tokios pat nuomones - geriau jau tu...  blush2.gif

Maniskis irgi:)
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2006 11 30, 08:36)
Na cia gal bus ne visai i tema, bet.... blush2.gif  noriu MB padaryti Advento kalendoriu su mielais laiskiukais... viskas butu tvarkoj tik kaip tuos laiskiukus vokeliuose jam pateikti? g.gif  niekaip neismastau doh.gif Gal pagelbet kas gali? 4u.gif

Galima ant ilgos juostos prisiūti daug kišenukų, ant jų skaičius ir pakabinti kur nors. Arba ant virvės priraišioti daug krepšėlių su numeriais ir taip pat kur nors pakabinti. Arba tiesiog iš tų vokelių girliandą sulipinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2006 11 30, 09:31)

QUOTE(pupute @ 2006 11 30, 09:35)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif
mani6kis ir tokios pat nuomones - geriau jau tu...  blush2.gif

QUOTE(dendule @ 2006 11 30, 09:54)
Maniskis irgi:)

Kiekvienam savo smile.gif
Bet patikėkit profesionaliai atlikto antistresinio ar atpalaiduojančio masažo po sunkios darbo savaitės niekada neatstos Jūsų paglostymai. Tai yra profesionali terapija ir nematau ko čia pavydėti. Tai atgaiva kūnui ir sielai wub.gif Bet čia tik mano ir mano vyro nuomonė mirksiukas.gif Kiekvieno teisė rinktis kas jam priimtina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 11 30, 10:17)
Tokių kuponų dabar turi beveik kiekvienas grožio salonas mirksiukas.gif O šiaip esu pati buvusi labai patiko Saulėjoje Šilainiuose, gali pasižiūrėti www.sauleja.lt.
Dar labai patiko man ir vyrui indiškas ajurvedinis masažas thumbup.gif  Jo kabinetas yra Šeimos klinikoje, Studentų g-vė 25, 15 kabinetas, telf.: 868567767 Aurelija. Skambinti ryte arba vakare. Čia labai patiko keturių rankų masažas wub.gif vaikščiojau kelias dienas nejausadama žemės po kojom ax.gif

Vat as bandziau paziureti Saulejoje, bet ju internetinis puslapis kuriamas.

Aciu uz duomenis as jau pasiskambinau bigsmile.gif neistveriau, tai net susitariau, reikes kuria diena nueiti ir paimti tuos kuponus.
DIDZIAUSIAS ACIUKAS 4u.gif

QUOTE(Vilma J. @ 2006 11 30, 11:37)
Kiekvienam savo smile.gif
Bet patikėkit profesionaliai atlikto antistresinio ar atpalaiduojančio masažo po sunkios darbo savaitės niekada neatstos Jūsų paglostymai. Tai yra profesionali terapija ir nematau ko čia pavydėti. Tai atgaiva kūnui ir sielai wub.gif  Bet čia tik mano ir mano vyro nuomonė mirksiukas.gif Kiekvieno teisė rinktis kas jam priimtina smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tikrai nematau kazko cia blogo, Ir dabar as darau vyrui tokia dovana, bet kartu ir sau blush2.gif Susitariau kad mus priimtu abu, tai sake sujungs stalus ir tikrai paruos kad galetu masazuoti mus abu, ir padarys romantika wub.gif manau vestuviu metiniu proga bus puiki dovana thumbup.gif (nes mes kaip tik per naujus metus susituokeme)
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2006 11 30, 12:01)

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Tikrai nematau kazko cia blogo, Ir dabar as darau vyrui tokia dovana, bet kartu ir sau  blush2.gif  Susitariau kad mus priimtu abu, tai sake sujungs stalus ir tikrai paruos kad galetu masazuoti mus abu, ir padarys romantika  wub.gif manau vestuviu metiniu proga bus puiki dovana  thumbup.gif (nes mes kaip tik per naujus metus susituokeme)

o geras taip jau idomiau.....kiek malonumas kainuoja?
Atsakyti
kazkada galvojau kad abiems ir masaziuka ant musu metiniu antru uzsakyti, bet tai blyn kada - musu svente gruodzio 26, tai ir neiseis, atkrito sis variantas verysad.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2006 11 21, 07:54)
As sugalvojau is jusu ir ne tik jusu ideju prisirinkus dovanele vienam zmogui: paimsiu pintine, ir ant jos priklijuosiu uzrasa "Palinkejimai" i ta pintine idesiu supakuotes ivairias smulkias dovaneles, zvake  su uzrasu "jaukumo", kojines siltas su uzrasu "silumos" dar visokiu ideju turiu... zodziu kadangi pinigeliu bus ne kalnai tai bus , bent jau turetu buti, lb idomu  thumbup.gif

labai susizavejau tavo ideja, tikiuosi nepyksi jei nusiziopsosiu blush2.gif dabar suksiu galva, ka dar galima ideti i ta krepseli. jau pora sugalvojau, tik dar nesugalvojau koki palinkejima prirasyti: vyno bonkai, knygai, cd
gal gali pasidalinti ir savo idejomis
Atsakyti
QUOTE(labutis @ 2006 11 29, 19:27)
as savo vyrui siais metais dovanosiu kompasa, kuprine. Jis medziotojas tai viskas medzioklei. Galvojant ka nupirkti dovanu savam vyrui, svarbiausia ji stebeti pora savaiciu  bigsmile.gif  klausytis ka pasakoja  g.gif  as bent jau taip dariau  ax.gif  viena karta grizo is medziokles jis ir sako pasiklydom miske  doh.gif  butu gerai jei bent vienas is musu kompasa butu turejes  thumbup.gif  ir man ta pacia akimirka dinkt i galva ir jau zinau ka dovanosiu  lotuliukas.gif  o kuprine jau seniai buvau nusiziurejusi, kad jo senoji jau visai nusitrynusi  thumbup.gif  o del tu puodeliu su nuotraukom man atrodo liuksiska ideja, fainai labai  thumbup.gif]Papildyta:[/b

Kur pirksit kuprinę ir kompasą? Apie kuprinę ir aš galvoju, nes vyras medžiotojas, bet kur tikrų ,medžiolei tinkančių yra, nežinau. Įdomu, kiek jos kaunuoja?
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2006 11 30, 14:40)
o geras taip jau idomiau.....kiek malonumas kainuoja?

Vienam zmogui siaip kainuoja 150 lt, dabar sake yra nuolaida kaip kaledine, tai uz 130 lt daro. Bet man dar ankstoka, as sausio pirmomis dienomis noreciau, tai kai susitarem kad is karto abu, tai sake irgi nuolaidele padarys. Perspejo, kad jeigu taip norime tai reikia pries savaite kokia uzsisakyti, nes reikia suderinti visgi su 8 asmenim ir siaip pasiruosti sustumti stalus ax.gif
Kaip papasakojo tai tikrai turetu buti romantiska ir geras atsipalaidavimas, gausime ir arbateles ir relaksines muzikeles, jau as pati laukiu sios proceduros blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
O as manau nupirksiu dovanu kupona i masaza smile.gif kaip manot? tinka biggrin.gif nezinau ar gerai dovanoti vienam kartui? g.gif o ka prie to dar galeciau padovanoti? kokia idomia smulkmenele, kazka mielo smile.gif nzn schmoll.gif
Papildyta:
[quote=nataliux,2006 11 30, 12:01]
Vat as bandziau paziureti Saulejoje, bet ju internetinis puslapis kuriamas.

Aciu uz duomenis as jau pasiskambinau bigsmile.gif neistveriau, tai net susitariau, reikes kuria diena nueiti ir paimti tuos kuponus.
DIDZIAUSIAS ACIUKAS 4u.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tikrai nematau kazko cia blogo, Ir dabar as darau vyrui tokia dovana, bet kartu ir sau blush2.gif Susitariau kad mus priimtu abu, tai sake sujungs stalus ir tikrai paruos kad galetu masazuoti mus abu, ir padarys romantika wub.gif manau vestuviu metiniu proga bus puiki dovana thumbup.gif (nes mes kaip tik per naujus metus susituokeme)
[/quot

o kokia kaina toj saulejoj??? blush2.gif
Papildyta:
O as manau nupirksiu dovanu kupona i masaza smile.gif kaip manot tinka ?? biggrin.gif nezinau ar gerai dovanoti vienam kartui? g.gif o ka prie to dar galeciau padovanoti? kokia idomia smulkmenele, kazka mielo rolleyes.gif nzn
schmoll.gif m??? verysad.gif
Atsakyti