Įkraunama...
Įkraunama...

Būsimų vestuvių datos

Jeigu žmonės nėra kviečiami į vestuves, tai ir kvietimų jie negaus. Tačiau gal tie žmonės nori ateiti pasveikinti jaunuosius prie CMB. Tokiu atvėju, jeigu laikraščiuose nėra skelbiama tokia informacija, visada galima pasiskambinti į tą patį CMB ir sužinoti tikslų laiką. Bent jau aš į Kauno Rotušę kokius 4 kartus esu skambinusi ir visada maloniai man atsakydavo besituokiančių laiką mirksiukas.gif
Atsakyti
Iskilo klausimelis. Gal kas zinot kur galima rasti sarasa poru (su datom ir valandom), kurios tuokiasi kauno rotuseje rugsejo menesi?
Atsakyti
QUOTE(Jurga_ @ 2007 01 22, 00:56)
Iskilo klausimelis. Gal kas zinot kur galima rasti sarasa poru (su datom ir valandom), kurios tuokiasi kauno rotuseje rugsejo menesi?

kiek žinau tai gali rasti tik kauno Dienoj prieš kelas dienas, arba iškabinti sąrašai būna pačioje Rotušėje g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 01 22, 22:28)
kiek žinau tai gali rasti tik kauno Dienoj prieš kelas dienas, arba iškabinti sąrašai būna pačioje Rotušėje  g.gif  mirksiukas.gif

aciu labai uz atsakyma, o gal pacioje rotuseje nuejus butu kokie sarasai ar grafikai iskabinti? kaip zinot ar verta nueiti ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(Jurga_ @ 2007 01 22, 23:02)
aciu labai uz atsakyma, o gal pacioje rotuseje nuejus butu kokie sarasai ar grafikai iskabinti? kaip zinot ar verta nueiti ar nelabai?

buna iskabinti, bet tik tos savaites, kai tuokiamasi ax.gif
Atsakyti
o gal kas zino Vilniaus santaku rumuose kaip tuokiasi kur galima rasti kas tuokesi?kokiame laikrasti? gal internete ji rasciau,nes labai reik suzinoti ar vieno zmogucio vestuves tikrai buvo:)
Atsakyti
o mums buvo linksmas nutikimas su tuo santuokų skelbimu Kauno dienoj. skaitau Kauno dieną ir randu, kad mano vaikinas tuokias lotuliukas.gif ne su manim doh.gif o šiaip ten buvo jo bendravardis, tačiau ne vienas susiruošė jį paerzint ar pasveikint lotuliukas.gif taip ir gandai pasklido mūsų kaime...
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2006 11 18, 13:41)
mūsų niekas neklausė ir šeip jau kaune tai kiek žinau visus rašo kauno dienoj kurie tuoksis CMB. Aišku kurie tik bažnyčioj tuokiasi tokių sąrašų tikrai nėra  schmoll.gif

o musu tai net 3 kartus paklause ar sutinkame! biggrin.gif ir mano brangiausiojo sesuo anakart sako, maciau jusu pavardes nete!!! lotuliukas.gif biggrin.gif www.vestuves.lt, ten apacioj buna sarasiukas, bet manau tik tu kurie sutinka skelbtis
Papildyta:
kodel nepatogu klausti???/ pvz musu vienas draugas jau 2 kartus klause kada...tai iki vestuviu dar kokio 10kartu paklaus.... lotuliukas.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
musu tikrai neklause ar norim paskelbti laikrasty ar ne...
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2006 11 18, 14:41)
mūsų niekas neklausė ir šeip jau kaune tai kiek žinau visus rašo kauno dienoj kurie tuoksis CMB. Aišku kurie tik bažnyčioj tuokiasi tokių sąrašų tikrai nėra  schmoll.gif

O mūsų klausė,ir pasakiau,kad nenoriu,kad skelbtų smile.gif
Atsakyti
vilniaus rajonas, birželio mėn
Atsakyti
O čia Kauno tik jei norit sužinot kiekvieno savaitgalio kairėj pusėj spaudžiat civilinės metrikacijos paslaugos
Atsakyti