Jeigu žmonės nėra kviečiami į vestuves, tai ir kvietimų jie negaus. Tačiau gal tie žmonės nori ateiti pasveikinti jaunuosius prie CMB. Tokiu atvėju, jeigu laikraščiuose nėra skelbiama tokia informacija, visada galima pasiskambinti į tą patį CMB ir sužinoti tikslų laiką. Bent jau aš į Kauno Rotušę kokius 4 kartus esu skambinusi ir visada maloniai man atsakydavo besituokiančių laiką

QUOTE(Jurga_ @ 2007 01 22, 00:56)
Iskilo klausimelis. Gal kas zinot kur galima rasti sarasa poru (su datom ir valandom), kurios tuokiasi kauno rotuseje rugsejo menesi?
kiek žinau tai gali rasti tik kauno Dienoj prieš kelas dienas, arba iškabinti sąrašai būna pačioje Rotušėje

QUOTE(katanelis @ 2007 01 22, 22:28)
kiek žinau tai gali rasti tik kauno Dienoj prieš kelas dienas, arba iškabinti sąrašai būna pačioje Rotušėje

aciu labai uz atsakyma, o gal pacioje rotuseje nuejus butu kokie sarasai ar grafikai iskabinti? kaip zinot ar verta nueiti ar nelabai?
QUOTE(Jurga_ @ 2007 01 22, 23:02)
aciu labai uz atsakyma, o gal pacioje rotuseje nuejus butu kokie sarasai ar grafikai iskabinti? kaip zinot ar verta nueiti ar nelabai?
buna iskabinti, bet tik tos savaites, kai tuokiamasi

o gal kas zino Vilniaus santaku rumuose kaip tuokiasi kur galima rasti kas tuokesi?kokiame laikrasti? gal internete ji rasciau,nes labai reik suzinoti ar vieno zmogucio vestuves tikrai buvo:)
QUOTE(Fay @ 2006 11 18, 13:41)
mūsų niekas neklausė ir šeip jau kaune tai kiek žinau visus rašo kauno dienoj kurie tuoksis CMB. Aišku kurie tik bažnyčioj tuokiasi tokių sąrašų tikrai nėra 

o musu tai net 3 kartus paklause ar sutinkame!

Papildyta:
kodel nepatogu klausti???/ pvz musu vienas draugas jau 2 kartus klause kada...tai iki vestuviu dar kokio 10kartu paklaus....

musu tikrai neklause ar norim paskelbti laikrasty ar ne...
QUOTE(Fay @ 2006 11 18, 14:41)
mūsų niekas neklausė ir šeip jau kaune tai kiek žinau visus rašo kauno dienoj kurie tuoksis CMB. Aišku kurie tik bažnyčioj tuokiasi tokių sąrašų tikrai nėra 

O mūsų klausė,ir pasakiau,kad nenoriu,kad skelbtų