Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

Kadangi vyras dirba namie, tai dažniausiai pietaujame kartu. Kadangi aš nesu mėgėja gaminti (vyras tą žino), tai pati gaminu tik extra atvejais, kai vyras užsivertęs darbais. O šiaip tai MB dažniausiai gamina, nes jis tai mėgsta daryti smile.gif , tai aš jam leidžiu mėgautis šiuo malonumu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *jolantab*: 23 balandžio 2009 - 21:09
Gaminu. smile.gif Gerai, kad vyras neišrankus valgiui papuolė lotuliukas.gif
Atsakyti
O as visai negaminu, tik mazyliui maista paruosti tenka,jeigu vyras darbe.Nekenciu puodu.O MB mielai sukiojasi virtuvej,vis kazka naujo ir labai skanaus pagamina 4u.gif
Atsakyti
Maniškis darbe valgo,anksčiau idedavau,o jau pora men tingiu,tai nepasitenkinimą vakar pareiškė smile.gif
Atsakyti
hmmm.. kažkaip net susimasčiau paskaičius pokalbius, aš irgi ne visada noriai maistą vyrui ruošiu, ypač nervuoja, kai pasako ką valgysim, atnešk valgyt..bbrr ir dar tokiu momentu kai esu užsiėmus doh.gif Nors šiaip žmona turi gaminti namuose, bet vyras irgi turi mokėt kiaušinienę iškept. Kartais taip malonu butų, kad vyras ką nors į lovą atneštų.. ax.gif [COLOR=blue][SIZE=7]
Atsakyti
Ruosiu ir pusrycius ir pietus ir vakariene, o kas ruos, kaimyne lotuliukas.gif lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Margarita.sad @ 2009 05 01, 21:18)
hmmm.. kažkaip net susimasčiau paskaičius pokalbius, aš irgi ne visada noriai maistą vyrui ruošiu, ypač nervuoja, kai pasako ką valgysim, atnešk valgyt..bbrr  ir dar tokiu momentu kai esu užsiėmus doh.gif  Nors šiaip žmona turi gaminti namuose, bet vyras irgi turi mokėt kiaušinienę iškept. Kartais taip malonu butų, kad vyras ką nors į lovą atneštų.. ax.gif [COLOR=blue][SIZE=7]

drinks_cheers.gif Į lovą pusryčių tai nesulauksiu nebent būtų prasikaltęs labai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(TODEL KAD @ 2009 05 01, 23:11)
Ruosiu ir pusrycius ir pietus ir vakariene, o kas ruos, kaimyne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ?

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif teisingai pasakyta
Atsakyti
QUOTE(TODEL KAD @ 2009 05 02, 01:11)
o kas ruos, kaimyne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ?

O pats neįgalus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2009 05 02, 20:47)
O pats neįgalus? unsure.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif simta procentu pritariu. Vyrai nera neigalus. As tai nei vienam neruosdavau ir pas kaimyne kazkodel nelieke - patys ruose ir sau ir man. Arba ejome i restorama, arba picos/sushi etc. uzsisakinejome. Ir mano nenoras makaluotis prie puodu nei vienam nebuvo kliutis. Ir apskritai - manau, kad ne perekslos besisukiuojancios aplink puodus vyrams labiausiai norisi, o idomios, kurybingos asmenybes, lygiavercio partnerio, supratinos drauges, aistrinos meiluzes. Ns, nebent kuriam reikia patogios tarnaites - tada uzteks aistrina meiluze, era vyreja/marskiniu lygintoja.

Ir dabartiniam neketinu ruosti mirksiukas.gif Na, gal kai kuriom progom. Ir tai veikiau kartu - tas ir smagu, kad dabar butuose virtuves kampelis yra salone. Kai vyrai (ok. tebune kitur zmonos) muistosi prie puodu - galima smagiai pabendrauti, arba netgi tai kartu daryti. Man tai visai nesuprantamas tas postsovietinis reliktas - atskiras perekslynas pavadinimu virtuve.
Papildyta:
paskaitaliojauu postus. Ziuriu, kad cia tokiu mazai doh.gif tuoj mane antifeministes apsauks tvarkos ardytoja ir sabotazininke g.gif

Bet is esmes nemanau, ka gaminimas tai grynai vyru pareiga - tiesio kiekvienoje seimoje daro tas, kuriam patinka. O kadangi man npatinka (ir nemoku) tai privaluma teikiu tiems, kurie megsta gaminti (arba megsta lepinti mylima moteri iri sugeba ismokti). Ale net i tai neziuriu - tikrai ne pagal zinomu receptu kieki vyrus renkuosi blush2.gif matyt tiesiog taip gaunasi ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita.sad @ 2009 05 01, 23:18)
hmmm.. kažkaip net susimasčiau paskaičius pokalbius, aš irgi ne visada noriai maistą vyrui ruošiu, ypač nervuoja, kai pasako ką valgysim, atnešk valgyt..bbrr  ir dar tokiu momentu kai esu užsiėmus doh.gif  Nors šiaip žmona turi gaminti namuose, bet vyras irgi turi mokėt kiaušinienę iškept. Kartais taip malonu butų, kad vyras ką nors į lovą atneštų.. ax.gif [COLOR=blue][SIZE=7]

Kiekviena savaitgali gaunu pusrycius i lova.. blush2.gif nes esu megeja ilgiau pamiegoti, o draugas vyturiukas.. Tai lepina pusryciais.. 4u.gif
Atsakyti
Darbo dienom ruošiu tik pusryčius, nes abu pietaujam darbe, o vakarienę kaip išeina - kartais aš gaminu, kartais abu. Pietus gaminu tik savaitgaliais ax.gif MB savaitgalio rytais mane palepina prikepdamas lietinių blynų (nes aš tokių skanių nemoku iškepti blush2.gif ).
Atsakyti
kadangi istisai bunu namie ir turiu ne tik vyra bet ir vaikus,tai aisku kad gaminu,nes ir vaikai nori valgyt ir pati...juk nedarau tik jam vienam g.gif darau ir pusrycius ir pietus ir vakariene mirksiukas.gif toks namu seiminikes darbas ax.gif
Atsakyti