QUOTE(Hmmm... @ 2009 05 02, 20:47)
O pats neįgalus?

simta procentu pritariu. Vyrai nera neigalus. As tai nei vienam neruosdavau ir pas kaimyne kazkodel nelieke - patys ruose ir sau ir man. Arba ejome i restorama, arba picos/sushi etc. uzsisakinejome. Ir mano nenoras makaluotis prie puodu nei vienam nebuvo kliutis. Ir apskritai - manau, kad ne perekslos besisukiuojancios aplink puodus vyrams labiausiai norisi, o idomios, kurybingos asmenybes, lygiavercio partnerio, supratinos drauges, aistrinos meiluzes. Ns, nebent kuriam reikia patogios tarnaites - tada uzteks aistrina meiluze, era vyreja/marskiniu lygintoja.
Ir dabartiniam neketinu ruosti

Na, gal kai kuriom progom. Ir tai veikiau kartu - tas ir smagu, kad dabar butuose virtuves kampelis yra salone. Kai vyrai (ok. tebune kitur zmonos) muistosi prie puodu - galima smagiai pabendrauti, arba netgi tai kartu daryti. Man tai visai nesuprantamas tas postsovietinis reliktas - atskiras perekslynas pavadinimu virtuve.
Papildyta:
paskaitaliojauu postus. Ziuriu, kad cia tokiu mazai

tuoj mane antifeministes apsauks tvarkos ardytoja ir sabotazininke
Bet is esmes nemanau, ka gaminimas tai grynai vyru pareiga - tiesio kiekvienoje seimoje daro tas, kuriam patinka. O kadangi man npatinka (ir nemoku) tai privaluma teikiu tiems, kurie megsta gaminti (arba megsta lepinti mylima moteri iri sugeba ismokti). Ale net i tai neziuriu - tikrai ne pagal zinomu receptu kieki vyrus renkuosi

matyt tiesiog taip gaunasi