Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

ruosiu, kai saldytuve nera ko pasisildyti, tai prigaminu kelioms dienoms ir ramu ax.gif nes kiekviena diena neturiu kada, supranta maniskis ir nepyksta blush2.gif
Atsakyti
taip ,o kas daugiau paruos .
Atsakyti
Ruošiu, kai yra nuotaikos tam ir noro. Savaitgaliais, jei valgom namuose, tai valgyti darome kartu.
Atsakyti
Šiandien vyras paruošė. Bet... Liepsna tokia pakilo, kad aprūko spintelė. Ir kas šveitė? Aš.. Nes vyras kelias dienas ir taip palauktų, bet kaip atrodė baisiai, kad neapsikenčiau.
Laimė, kai paruošia per 2 mėn kartą, bet daug tvarkymo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurada: 29 kovo 2009 - 18:04
Pietauja vyras darbe, taciau mano ruostus pietus. Ir grazu rasteli idedu. wub.gif ax.gif Vyras taip pat gamina, taciau dazniau savaitgaliais ir kazka idomaus. bigsmile.gif
Atsakyti
jau tokio kažką įdomaus tai gaminam dažniausiai tik savaitgaliais, dažnai kartu (na tiksliau jis gamina, aš pjaustau ir plaunu ax.gif )
o paprastom dienom, tai dažniausiai pietaujam kur papuola...
Atsakyti
Ruosiu,bet savaitgaliais jei turim laiko,einam kur...
Atsakyti
Neruošiu nieko, jis man ruošia tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ruosiu vakariene, nes pietums ne visada grizta. Jei kartais grizta - gauna pasildytus vakarienes likucius tongue.gif
Atsakyti
MB pietums namo negrizta, todel kartais idedu pietus i darba smile.gif
Atsakyti
Pietus ruosiu is vakaro, kad darban ideti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirbliuke @ 2003 10 30, 22:35)
Jei ši tema  jau kažkur buvo, prašom informuoti 8)
Savo vyrui pietų nedarau beveik niekada. Va kokia netikusi žmona ;D Virtuvė išvis ne mano amplua wink.gif Tiesa, anksčiau stengdavausi, bet mano vyro apetitas... :-/ Jam vis reikia tūkstantį darbų padaryti, o apie maistą dažniausiai prisimenama apie vidurnaktį, tada, kai viskas seniai atšalę ir nebeskanu. Tai nutariau pagailėti produktų ir savo laiko ( juolab, kad mūsų kulinariniai skoniai absoliučiai skiritngi). Laisvu laiku verčiau išeinu su vaiku paisvaikščioti, užsiimu moksliais ar tiesiog bendrauju su jumis šiam forume tongue.gif O ir vyras šiuo klausimu visiškai "netradicinis", jam labiau reikia manęs kaip įdomios pašnekovės, asmenybės nei geros kulinarės tongue.gif O kai jau labai norisi ko nors skanaus, užsisakom maisto į namus smile.gif
O kaip jūsų šeimose? Ruošiat pietus? O gal einat valgyti į miestą ar užsakinėjat?

o as dievinu gaminti.man tai ne darbas,o malonumas wub.gif .renku prieskonius,kolekcionuoju padazus.o mieste valgom tik tai,ko nelabai iseina pasigamint namie biggrin.gif pvz megstam suši nueit suvalgyt biggrin.gif
Atsakyti