oTaip, dažniausiai gaminu
Tik reikia pasukti galvą, kad būtų kuo įvairesnis...

kaip sakant ner kur detis, kazkas turi juk tai padaryti. ir kadangi manasis tik sumustini sutept, ir kiausa iskept temoka, tai ne tik pietus bet ir pusryciai ir vakariene buna mano darbsciu rankeliu darbas

žinoma gaminu - Pusrytėlius, nes mano kompanija mėgsta pamiegot iki paskutinės minutės, Pietus pakramsnojam kas nuo vakar vakarienės liko, nes vyrui pietūs būna dėti į dėžutę, o vaikai labai skirtingu laiku grįžta, Vakarienė yra gaminama rimta, nes tik jos metu visi susėdam prie stalo, dieną aptariam. rytoj vėl iš pradžių...

Musu seimoje maitintojas - vyras
As ir nelabai moku, ir nemegstu gaminti
Praktiskai visada gamina jis (nors tokiu dalyku kaip pusryciai niekad neruosiam - tik javainiai arba kas nors panasaus), ypac, kai laukiam sveciu. Nematau prasmes kankintis, kai jis taip puikiai gamina
As ruosiu pietus tik sekmadieniais, na, ir siaip, aisku, buna paskiru atveju, kai padarau valgyti 
O dabar priejo ir sako - betgi parasyk, kad ir tu labai gerai pagamini

O dabar priejo ir sako - betgi parasyk, kad ir tu labai gerai pagamini

Ir pietus ir pusrycius ir vakariene!
Man priklauso, as siuo metu dekretinese, bet kai dyrbome abu, gamindavom kas speja pirmas gristi.

Kaip tik suku galva, ka cia pagaminus
Siaip vyras ruosia net geriau uz mane ir kartais tuo pamalonina, pvz. savaitgaliais

Siaip vyras ruosia net geriau uz mane ir kartais tuo pamalonina, pvz. savaitgaliais

Dazniausiai gamina jis, jam labai patinka o as ir nesipriesinu labai. spesiu dar savo atsigamint

Ruosiu peitus seimai.Ne tik pietus,bet ir pusrycius ,ir vakariene.Mb sugebejimai virtuveje ribojasi tarp maisto pasildymo ir sasyskos isvirimo
Siaip,neapsiribojame pietumis namie,bet man labai svarbu,kad vaikai is vaikyste i gyvenima atsinestu prisiminima apie Kuciu vakara kvepencius namus kepamu kuciuku kvapa, pietus su seima prie bendro stalo
,kad suprastu kas yra seima.
Zinoma,nebutinai gaminantis asmuo turi but moteris
,svarbu,kad butu gaminama .

Zinoma,nebutinai gaminantis asmuo turi but moteris

ruošiu visada, pusryčius, pietus, vakarienę