Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

Pietus visada darau aš.
Atsakyti
oTaip, dažniausiai gaminu smile.gif Tik reikia pasukti galvą, kad būtų kuo įvairesnis... ax.gif
Atsakyti
Kepu kugelį dabar, tai jau vakarienė bus. biggrin.gif
Šiaip, gaminu, bet ne kasdien schmoll.gif
Atsakyti
kaip sakant ner kur detis, kazkas turi juk tai padaryti. ir kadangi manasis tik sumustini sutept, ir kiausa iskept temoka, tai ne tik pietus bet ir pusryciai ir vakariene buna mano darbsciu rankeliu darbas cool.gif
Atsakyti
žinoma gaminu - Pusrytėlius, nes mano kompanija mėgsta pamiegot iki paskutinės minutės, Pietus pakramsnojam kas nuo vakar vakarienės liko, nes vyrui pietūs būna dėti į dėžutę, o vaikai labai skirtingu laiku grįžta, Vakarienė yra gaminama rimta, nes tik jos metu visi susėdam prie stalo, dieną aptariam. rytoj vėl iš pradžių... lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu seimoje maitintojas - vyras lotuliukas.gif As ir nelabai moku, ir nemegstu gaminti blush2.gif Praktiskai visada gamina jis (nors tokiu dalyku kaip pusryciai niekad neruosiam - tik javainiai arba kas nors panasaus), ypac, kai laukiam sveciu. Nematau prasmes kankintis, kai jis taip puikiai gamina rolleyes.gif As ruosiu pietus tik sekmadieniais, na, ir siaip, aisku, buna paskiru atveju, kai padarau valgyti smile.gif

O dabar priejo ir sako - betgi parasyk, kad ir tu labai gerai pagamini lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir pietus ir pusrycius ir vakariene! biggrin.gif Man priklauso, as siuo metu dekretinese, bet kai dyrbome abu, gamindavom kas speja pirmas gristi.
Atsakyti
Kaip tik suku galva, ka cia pagaminus g.gif
Siaip vyras ruosia net geriau uz mane ir kartais tuo pamalonina, pvz. savaitgaliais rolleyes.gif
Atsakyti
Dazniausiai gamina jis, jam labai patinka o as ir nesipriesinu labai. spesiu dar savo atsigamint mirksiukas.gif
Atsakyti
Ruosiu peitus seimai.Ne tik pietus,bet ir pusrycius ,ir vakariene.Mb sugebejimai virtuveje ribojasi tarp maisto pasildymo ir sasyskos isvirimo biggrin.gif Siaip,neapsiribojame pietumis namie,bet man labai svarbu,kad vaikai is vaikyste i gyvenima atsinestu prisiminima apie Kuciu vakara kvepencius namus kepamu kuciuku kvapa, pietus su seima prie bendro stalo smile.gif ,kad suprastu kas yra seima.
Zinoma,nebutinai gaminantis asmuo turi but moteris mirksiukas.gif ,svarbu,kad butu gaminama .
Atsakyti
Gaminu, jei spėju ir gerai jaučiuosi, nes aš būnu namie, tad natūralu. Jei vyras nedirbtų, o aš dirbčiau - gamintų jis. Taip ir turi būti. mirksiukas.gif
Atsakyti
ruošiu visada, pusryčius, pietus, vakarienę user posted image bigsmile.gif
Atsakyti