Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

QUOTE(odette @ 2008 10 23, 13:27)
žinoma kad ruošiu visada, tik atsibosta galvoti ką šendien daryti valgyti

Man irgi atsibosta,o maniskiui dar netinka tas pats kelias dienas is eiles,tai tenka smegenytes daznai pasukti g.gif

QUOTE(Leila-lu @ 2008 10 24, 10:37)
Ruošiu, bet stengiuosi, kad nereikėtų kasdien ruošti. Tai iš karto dviem dienom gaminu smile.gif Tik kad kartais antrai dienai nelieka lotuliukas.gif

Pas mus irgi dazniausiai 2 dienu valgis per 1 diena sueina blush2.gif
Atsakyti
ne visada... 4u.gif
Atsakyti
Taip ruosiu ir i darba taip pat dedu maisto. 4u.gif
Atsakyti
Pietus gaminu tada kai turiu laiko ir yra noro:)zodziu kas antra ar trecia diena biggrin.gif
Atsakyti
zinoma, kad ruosiu, bet ne kiekviena diena.ruosciau kasdien, jei nebutu dienu, kai namo griztu 20 30... doh.gif
Atsakyti
mes kadangi tik pries kelis menesius kartu apsigyvenom tai kolkas tai lyg ir itakos nedaro, bet.. as visai nemoku gamint. man tai gryna kancia. jei ka bandau daryt, tai zinau, kad po to reikes viska tvarkyt ir vel dvigubi nervai, o kai gali iseit kazkur ir pvz.: picerijoj kokioj pavalgyt uz 15lt tai ir fantazija atsoka stengtis..
Atsakyti
Darau, kai buna gera nuotaika smile.gif O siaip tai pilnos parduotuves gatavo maisto, tik pasisildyt reikia. Dazniausiai skaniau, nei kad as padarau blush2.gif
Atsakyti
na as darau kasdien ne pietus,o vakariene,kadangi gryzta tik po 6.bet man malonu,kartais buna kad tingiu,tada leidziu jam pasireiksti tongue.gif
Atsakyti
Stengiuosi paruosti pusrycius pietus ir vakariene, nes jis moka tik bulviu issikepti rolleyes.gif , kai as neparuosiu valgyt tai jis paruosia savo "firmini" biggrin.gif arba sugalvojam uzsisakyt pica ar nusipirkt kebaba
Atsakyti
QUOTE(renateled @ 2008 10 24, 14:47)
Man irgi atsibosta,o maniskiui dar netinka tas pats kelias dienas is eiles,tai tenka smegenytes daznai pasukti g.gif

as pietus ruosiu kasdien, tik savaitgaliais kazkaip negaminu...o del galvojimo doh.gif kartais toks nervas ima begalvojant....!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
visalaik gaminu, tik buna poilsis kai mieste valgom
Atsakyti
Visada ruosiu pietus ax.gif
Atsakyti