Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

QUOTE(Medinis @ 2008 09 08, 12:09)
O jei abu neturite noro gaminti, tai 4 vaikai pabūna nevalgę. Šaunuoliai.

skaityti tamsta nebemokate - klausimas buvo "ar ruosiate vyrui pietus".
Jeigu jau bunu priversta gaminti, tai pasidarau sau ir vaikams.
O be to vaikai nuo tam tikro amziaus teisingai auklejant ir patys ismoksta pasiimti valgyti - svarbiausia, kad saldytuve butu ka pasiimti.
Atsakyti
Per dieną jau nesukaičiuoju kiek kartų darau valgyti, o pietai tai būtini visiems, man nesukelia tai nepatogumų, mėgstu daryti valgyti, bet kartais ištikrųjų tingiu tai padarau vieną kart dienoj.
Atsakyti
ruošiu bigsmile.gif ir ruošiu,
tai ne gi tą vienintelį badu marinsi, o tai paskum jei nemaitinsi, tai reiks eit ne į kulinarinių idėjų temas, o ieškoti temos skirtos našlėms arba ten kur apie skyrybas ir meilužes kalbama lotuliukas.gif tai, kad to išvengt aš už maitinimą bigsmile.gif
Atsakyti
Jei grize po darbu abu jauciames pavarge, tai pasaunam pica ir kemsam vaisius. jei kuris grizta pirmiau ir turi noro gamint, tai vyskta gaminimas. as savaitgali visad ruosiu pietus, nebent kur isvaziuojam. smagiausia, zinoma, kai ruosiam kartu, tada dar ir pasikalbam bigsmile.gif
Atsakyti
labai retai, tingiu smile.gif
Atsakyti
Taip dabar kai sedziu namie visada gaminu, o jis visada gryzta pavalgyti namo smile.gif
Atsakyti
visada. nebent esu visiskai nusivarius nuo koju. o siaip kadangi pirma gryztu is darbo, skubu prie puodu, kad vyrui gryzus viskas jau garuotu. taip ji issilepinau, kad netgi jei jis serga - neina i darba, laukia kol grysiu ir ka nors pagaminsiu blink.gif doh.gif buna dienu, kai abu gaminam, arba kai jis pats vienas ka nors gamina. bet ir tada nesusilaikau jam nepadejus blush2.gif virtuve - mano erdve, todel nemegstu kai kasnors bando ten tvarkytis ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gaminu ir pietus ir vakariene-kai kada taip uzknisa doh.gif kai reik sugalvoti ka seimyna valgys
Atsakyti
ruosiu,beveik kasdiena biggrin.gif
Atsakyti
Aišku,kad ruošiu. Ir pietus, ir vakarienę...
Atsakyti
žinoma kad ruošiu visada, tik atsibosta galvoti ką šendien daryti valgyti
Atsakyti
Ruošiu, bet stengiuosi, kad nereikėtų kasdien ruošti. Tai iš karto dviem dienom gaminu smile.gif Tik kad kartais antrai dienai nelieka lotuliukas.gif
Atsakyti