Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

QUOTE(Auksesmama @ 2008 10 03, 16:36)
kasdien gaminu pietus,savaitgaliais vyras gamina pusrycius blush2.gif

Ech ,kad man kada pagamintu ,jau reiktu kazkaip priverst bent kavos kad isvirtu g.gif
Atsakyti
Gaminame kartu, o jai aš tingiu , tada gamina vyras.
O aš dažniau savaitgaliais, o vyras kiekviena diena vakariene gamina. tongue.gif
Savaitgaliais vyras pusryčius ir kava į lova atneša bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 10 03, 16:42)
Gaminame kartu, o jai aš tingiu , tada gamina vyras.
O aš dažniau savaitgaliais, o vyras kiekviena diena vakariene gamina. tongue.gif
Savaitgaliais vyras pusryčius ir kava į lova atneša  bigsmile.gif

Ar nepergerai taip ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Visada gaminu tik as ax.gif Labai retai savaitgaliais gaunu sumustiniu i lova biggrin.gif O siaip jei tingiu arba sergu tai maitinames kavinej ar kebabais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 10 03, 15:38)
Ech ,kad man kada pagamintu ,jau reiktu kazkaip priverst bent kavos kad isvirtu  g.gif

Niekada nei pagamino, nei kavos ar arbatos isvire. O pats kai nori arbatos, tai klausia, ar galiu isvirt doh.gif Kuo toliau, tuo labiau siutina jis mane cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 03 spalio 2008 - 22:36
QUOTE(Egliukasz @ 2008 10 03, 22:35)
Niekada nei pagamino, nei kavos ar arbatos isvire. O pats kai nori arbatos, tai klausia, ar galiu isvirt doh.gif  Kuo toliau, tuo labiau siutina jis mane cool.gif

nugi faina..tarnaite turet po ranka doh.gif
noriu kavytes,op ir garuoja..net subines nereik pakelt ..faini jusu vyrai doh.gif
Atsakyti
Visada ruosiu o kaip kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 10 04, 16:59)
nugi faina..tarnaite turet po ranka  doh.gif
noriu kavytes,op ir garuoja..net subines nereik pakelt ..faini jusu vyrai  doh.gif

Aha, toks fainas, kad sudejau daiktus ir ismeciau pro duris kartu su juo. Fainas tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip kada biggrin.gif Kartais aš ruošiu, kartais kartu arba, kad nereikėtų gamint, važiuojam kurnors pavalgyt essen.gif
Atsakyti
Tik savaitgaliais. Ir tai retokai g.gif Šiaip vyras ruošia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 10 04, 21:59)
Aha, toks fainas, kad sudejau daiktus ir ismeciau pro duris kartu su juo. Fainas tikrai mirksiukas.gif

irnesakyk.gif nu i ladna,reiskia buvo vertas..
kiek tos moterys gali kantrybes turet... aggressive.gif joja joja ant galvos,kol gali...
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 10 05, 09:32)
irnesakyk.gif nu i ladna,reiskia buvo vertas..
kiek tos moterys gali kantrybes turet...  aggressive.gif joja joja ant galvos,kol gali...

As labai kantri. Bet susipykom, pasakiau, kas tau nepatinka, ko taip elgies? Viska isklojau. O jis - as ir tureciau ka pasakyti. Tai ko tyli? Nenoriu. Nenori - nereik cool.gif
Atsakyti