Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

Svarbu kad atitiktu kirvis kota ir kad abiem gerai butu.

Tai ir yra svarbiausia: kad ABIEMS butu gerai  ;)
Atsakyti
kadangi vyras pietus valgo darbe, tai gaminu tik vakariene, buna, kad iseinam papietauti.
bet esu tikra del vieno, nesikelciau 5 valanda ryto,kad taisyti valgyti. man taip pat kaip ir jam, reikia poilsio.
Atsakyti
Gintare, bet retsykiais ir galėtum atsikelt  :D Ypač kai po puikios nakties  :-* einate 5 val. miegoti  ;) biggrin.gif
Atsakyti
Jaučiu mano 5 val. kėlimąsis čia minimas biggrin.gif nesiklaidinkit mamos, ne dėl jo , o dėl mūsų..Vėlyvus pietus mes kartu valgydavome wink.gif
Taigi man 8 val. jau paskaitos Kaune, o aš juk gyvenau ir gyvenu Vilniuje wink.gif Taigi keliesi, bėgi su šunimi pasiimti auto iš aikštelės, tuo pačiu pasportuoji, grįžti viens du viską supjaustai, sutvarkai į puodą sumeti ir maudytis, persirengti, pasigražinti. Viskas spėja bent jau apvirti, vyrą miegantį pabučiuoji ir jau 6,30 varai Kaunan..Tokios aplinkybės. Dabar gi nesikeliu taip anksti :smile.gif o kai dirbsiu kelsiuos truputėlį anksčiau, vėl bus tokios palinkybės..man tai netrukdo gyventi..Priimtina, kaip jūs sakot abiems wink.gif
Atsakyti
Na mamkos, imkit pavyzdį iš gyvos legendos, Rasmos  :smile.gif Aš nuoširdžiai sužavėtas  :o
Atsakyti
Net apsičiupinėjau ar apie mane čia taip..ne legenda (tikiuosi tai nebuvo pašaipa, nes aš nemoku rašytiniame tekste įžvelgti emocijų..), o tiesiog žmogus, kuriam svarbu tai, kas kitam gal net ir nepriimtina. Toks požiūris, toks gyvenimo būas nulemtas konkrečių gyvenimiškų aplinkybių. mane asmeniškai graužtų kažkokia nepaaiškinama kasltė, kad vyras po darbo dar turi pats ieškoti valgio ar jį gaminti..ne mažvaikis, bet mylimas suaugęs mano vyras wink.gif Ir aš savaime suprantama sulaukiu atpildo..pvz. kai kitos mamos aikčioja, jog vyras miega naktimis, o jos pavargo nuo kėlimosi naktį prie vaiko, tai man to neteko patirti..Abipusis rūpestis. wink.gif
Kartais pasijuntu archaiška..Kas čia ypatingo? Žmona verda pietus šeimai ???
Atsakyti
Rasma, tikrai ne pašaipa  ;) Greičiau pagyrimas  :)
Atsakyti
Ačiū. Geriausias pagyrimas - laimingas vyras, tarpusavio supratimas ir sėkmė lydinti artimą tau žmogų. Aš gerai jaučiuosi, kai ne mane džiugina, bet kai aš kažką pradžiuginu. Juk teko sutikti tokių žmonių?
Atsakyti
Faktas, juk pats maloniausias dalykas yra pirkti mylimam žmogui dovaną  :)
Atsakyti
Savo vyrui pietų nedarau beveik niekada. Va kokia netikusi žmona ;D Virtuvė išvis ne mano amplua wink.gif O ir vyras šiuo klausimu visiškai "netradicinis", jam labiau reikia manęs kaip įdomios pašnekovės, asmenybės nei geros kulinarės tongue.gif  
Nu siaubas! Kaip taip galima?[img]http://www.gamers-forums.com/smilies/contrib/Bizkit/confused.gif[/img]
Nu, antra vertus tai tau pasiseke, kad jis toks
[img]http://www.my-smileys.de/angel3.gif[/img]
Atsakyti
maisto gaminimas ir valgymas musuose yra sventas reikalas.valgom namie viena karta per diena,dazniausiai vakare.ir gaminam dazniausiai abudu.kartais as tik bulves skutu ir indus plaunu,o diedas visa kurybini procesa valdo,kartais atvirksciai.kai as namie sedejau,as dazniau darydavau,kai pradejau i mokslus eiti,diedas pasistengia. nera noro gaminti - koldunus verdam(nu cia 3 kartus per metus). jeigu bunu pikta arba labai nenoriu gaminti,tai ir negaminu,nes tuomet gaunasi maisto gadinimas:)o va diedas taip stresa nusiima.ir man tada sziaugsmas :smile.gif
Atsakyti
As niekada nelendu prie zuvu,guliaso,kugeliu ir bulviu-cia vyro problemos ir dziaugsmai. Siaip mes dar pries vestuves susitarem-vienas daro valgyti,kitas plauna indus,tai kaip ir nekyla nesusipratimu.
Na,bet man visai patinka pamalonint vyriuka pietumis,vakariene(+priespieciais ir pavakariais).Argi neidomu eksperimentuoti,kai yra,kas isbando tongue.gif? O pyraga kepu bent pora kartu per savaite-cia is reikalo-nestoras mano brangusis bent kiek daugiau kaloriju gauna :smile.gif
Atsakyti