Na, man tai nesusipriesina zmona - gera pasnekove, drauge -, su zmona, skaniai ruosiancia valgyti. Man smagu mylima zmogu pradziuginti skaniais pietumis - juk valgyti tai vistiek reikia! ;D ;D. Pietus ruosiu kiekviena diena - gal daug kam is jusu tai skamba kaip kosmaras. :o Zinoma, galeciau ta laika isnaudoti kitaip, galbut prasmingiau, bet...musu gyvenime dabar toks etapas, kai skaiciuojam kiekviena lita

. O ir vyro darbas salia namu, taigi, tas pietu gaminimas savaime suprantamas. Be to, ipratau greitai prasisukti virtuvej

(Zvirbliuke, as kaip ir tu, esu muzikante, iprastusi leisti laika daugiausiai studijoms. Ir pradzioj man virtuvej buvo labai sunku

)
O del aukos - as manau, kad du mylintys zmones daugiau maziau vistiek kazka aukoja del kito. Nera teisinga paciam visiskai nesiaukojant to tiketis is kito, tada, argi tai meile ???. (nors pietu darymo tikrai nelaikau auka. Jeigu vyro pareiga yra siuo metu pilnas finansinis seimos aprupinimas, tai manau, mano pareiga yra nors ji pamaitinti.