Įkraunama...
Įkraunama...

Birštonas

QUOTE(rasmusiukas @ 2012 06 13, 20:51)
koki viebuti galit pasiulyti Birstone.esu buvus Nemuno slenyje.labai patiko:)norim kazka naujo isbandyti.

Papildyta:
gal esat buve sofijos rezidencijoj? koki pasiulyma gal esat isbande?


Esame buve ne karta ir isbande kelis pasiiulymus. Tikrai verta net neabejokite, si savaitgali vel vaziuojame , nes tik ten randame poilsi ,skanu maista ir romantika.

QUOTE(Kleopatryte @ 2012 06 28, 00:04)
Esame buve ne karta ir isbande kelis pasiiulymus. Tikrai verta net neabejokite, si savaitgali vel vaziuojame , nes tik ten randame poilsi ,skanu maista  ir romantika.



Po savaitgalio nuomone isliko ta pati:)) norim vel ten sugrizti:)
Atsakyti
Buvau neseniai Birštone 3 dienas, galiu pasidalinti atsiliepimais.

Tulpė ir Versmė yra pačiame mieste, netoli upė, Vytauto Didžiojo kalnas, turizmo informacijos centras, kuriame galima gauti visą info kas domina, ką aplankyti ir lankstinukų. Mes ten užėjome tik lankstinukų ir žemėlapio, maloniai nustebino lankstinukas apie skulptūras, nesu didelė meno gerbėja, bet susidomėjusi perskaičiau, paskui gyvai apžiūrėjau kai kurias skulptūras, kurių Birštono mieste labai daug. Buvo įdomu.

Galite aplankyti vilties g.1 įsikūrusį nemuno kilpų muziejuką, nemokamas, jame maloniai sutiko, papasakojo, nors gido tuo metu nebuvo, yra ekspozicija, galima sužinoti kaip susidarė Nemuno kilpos. O jos tikrai vaizdingos, kaip Marcinkevičius rašė, kad Nemunui taip patiko Birštono apylinkės, kad jam pačiam galva susisuko ir pametė kryptį todėl ir suformavo tokias kilpas wub.gif Pamatysite fauną, mažųjų žuvėdrų nuotraukas, kurios tik Lietuvoje Nemuno kilpose peri ir daug kitokių įdomybių.

Aplankykite Škėvonių atodangą visai šalia prie įvažiavimo į Birštoną pasukus link "seklytėlės" nuorodos, nors ji neseniai sudegė, bet kiek tolėliau galima pasistatyti auto ir nueiti iki upės, ten ypatinga rami atmosfera, matėme daug šokinėjančių žuvų ir atodangą.

Birštone yra dviračių nuomos punktas, nuomos kaina 5 Lt/val. ten rekomendavo aplankyti Žvėrinčiaus mišką, kuris visai šalia, trasos ilgis mišku apie 10 km, nesustodami įveikėme per ne pilną valandą, dar liko laiko pavažinėti po rekonstruotą Nemuno pakrantę. Žvėrinčiaus mišku važiavome asfaltuotais takeliais, o aplink tankus gražus miškas, jame yra ypatingas ąžuolas, pažymėtas žemėlapyje.

Gyvenome Versmėje. Pagal komercinius kelialapius gyvena viename pastate, o pagal siuntimus kitame, valgyklos irgi atskiros. Skirtumas akivaizdus.
Mums labai patiko viskas, ypač maistas, kuris neribojamas, o pasirinkimas didžiulis. Nors šalia norfa, dėl maisto nebuvo poreikio ten eiti.

Teko du kartus masažo procedūra, vienas buvo ypatingai skaudus, kitą kartą pasižiūrėčiau pas ką bus procedūra.. Masažuotojų ten daug. Bet tai nesugadino mums nuotaikos, po kelių dienų skausmas praėjo.

Versmės klientams nemokama odontologo konsultacija, labai patiko odontologė, sužinojau daug naujo, aktualaus. Maloni aplinka ir pati dantistė.

Kas dar neapsisprendėte, rekomenduoju aplankyti Birštoną ir apsistoti Versmėje, neilgam laikotarpiui, savaitei jau per ilgai..

QUOTE(rasmusiukas @ 2012 06 13, 22:59)
beje kokie atsiliepimai "Karaliskoji rezidencija"?smile.gif


Dėl vietos: Karališkoji rezidencija yra prie pat upės, tačiau toliau nuo Birštono, pėstute įmanoma nueiti, bet toloka ir nėra pėsčiųjų tako, reikėtų eiti plentu.

Papildyta:
QUOTE(grmarti @ 2012 02 21, 15:33)
sakykit, kad norit į I srautą (I srauto: pusryčiai 8.15-9.00, pietūs 13.00-13.45, vakarienė 18.00-18.45; II srautas 7.30-8.15, 13.45-4.30, 18.45-19.30), mes buvome II sraute, bet nepatiko, kad pusryčiai labai anksti, o pietūs ir vakarienė - vėlai, o atėjus vėliau dažnai matydavo tuščius padėklus, kai kurio maisto nepapildydavo, kai ketvirtą dieną buvo tas pats ir pasakė, kad mano nusižiūrėto maisto nebėra - pareiškiau pretenzijas, kodėl maisto nepaskirto vienodai abiem srautams, nemalonu ateiti ant likučių, tuomet maistą pradėjo papildyti ir II srautui.
Gal labiausiai ir nepatiko maitinimas


Versmė pasitaisė, nebėra srautų visi eina kada nori, paskaičiusi Jūsų komentarą, eidavau pati pirma, bet paskui pažiūrėjau, kad nėra skirtumo, net geriau kuo vėliau, mažiau žmonių, galima rasti vietos prie lango ir maisto netrūksta, papildo. Tarp pamainų skirtumo nepastebėjau, patiekalų daug, daug salotų, daržovių, įdomių patiekalų iš daržovių, kurių norėjau paragauti: morkų pyragas, įdarytos paprikos, daržovių blyneliai, duonos sūrio ir obuolių salotos su kmynais ir t.t. Visko dėdavau po arbatinį šaukštelį, bet rezultate vis tiek persivalgydavau smile.gif Galiu suklysti, bet antrųjų karštųjų patiekalų būdavo maždaug 10 vienu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 08 rugpjūčio 2012 - 14:37
Gal kas gali pasidalinti patirtim-ar Karališkoj rezidencijoj liuksuose yra plaukų džiovintuvai, rankšluosčiai, muilas, šampūnai? Kiek kainuoja chalatų nuoma?
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 08 11, 16:23)
Gal kas gali pasidalinti patirtim-ar Karališkoj rezidencijoj liuksuose yra plaukų džiovintuvai, rankšluosčiai, muilas, šampūnai? Kiek kainuoja chalatų nuoma?


Sveiki,gyvenom ne liukse,bet ranksluosciai buvo, muiliuko,duso zele ir sampuno buvo keli meginukai,chalato nuoma 10lt, feno 10lt, tapkuciu 5lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*smilte* @ 2012 08 13, 16:52)
Sveiki,gyvenom ne liukse,bet ranksluosciai buvo, muiliuko,duso zele ir sampuno buvo keli meginukai,chalato nuoma 10lt, feno 10lt, tapkuciu 5lt. smile.gif


Plaukų džiovintuvo jokios nuomos tikrai nėra,džiovintuvo reikia teirautis registratūroje ir tikrai nieko nekainuoja.Pritrūkus dušo želės ar šampūno visada atneša daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karolina02 @ 2012 08 14, 00:12)
Plaukų džiovintuvo jokios nuomos tikrai nėra,džiovintuvo reikia teirautis registratūroje ir tikrai nieko nekainuoja.Pritrūkus dušo želės ar šampūno visada atneša daugiau smile.gif


nežinau, gal man vienintelei pakabino skelbimą prie registratūros, kad už plaukų džiovintuvą reik mokėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*smilte* @ 2012 08 14, 11:23)
nežinau, gal man vienintelei pakabino skelbimą prie registratūros, kad už plaukų džiovintuvą reik mokėt  biggrin.gif

Na sorry , bet tai didziulis minusas tokiam viesbuciui su 4 zvaigzdutem blush2.gif Kazkur teko skaityti , kad jau nuo 2 zvaigzduciu kambaryje turetu buti fenas .
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2012 08 14, 12:31)
Na sorry , bet tai didziulis minusas tokiam viesbuciui su 4 zvaigzdutem  blush2.gif Kazkur teko skaityti  , kad  jau nuo 2 zvaigzduciu kambaryje turetu buti fenas .



Tikrai nenoriu supykdyti tų, kurioms Karališka rezidencija labai patinka, bet šiam viešbučiui iki 4 žvaigždučių toli toli gražu g.gif
Bet kokiu atveju man tai pats geriausias variantas Birštone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2012 08 08, 14:34)
...... patiekalų daug, daug salotų, daržovių, įdomių patiekalų iš daržovių, kurių norėjau paragauti: morkų pyragas, įdarytos paprikos, daržovių blyneliai, duonos sūrio ir obuolių salotos su kmynais ir t.t. Visko dėdavau po arbatinį šaukštelį, bet rezultate vis tiek persivalgydavau  smile.gif

Gal truputį ne į temą, bet man kažkada labai ten skanūs buvo kepti baklažanai tongue.gif Iki šiol prisimenu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ignek @ 2011 11 27, 20:16)
Ka tik grizome ir mes is isgirtosios Birstonastos.

Cia tas didelis namas Tyliojoje g.? Mes pernai buvom-man patiko, gyvenome antrame aukste dideliame kambary su balkonu i kiema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2012 08 24, 21:48)
Cia tas didelis namas Tyliojoje g.? Mes pernai buvom-man patiko, gyvenome antrame aukste dideliame kambary su balkonu i kiema 4u.gif

Taip, adresas Tyliogi g. 2 berods g.gif Mes ten praleidome praeitą savaitgalį, ėmėme liux'o tipo kambarį antrame aukšte, tai kambarys buvo tikrai erdvus, vonia su dušu atskirai vien mums, taip pat ir antrame ir pirmame aukšte didelės svetainės, kur yra televizoriai, foteliai, mes važiavome su draugais, kurie apsistojo kitame kambaryje, tai labai fainai pavakarojom visi bendroje svetainėje su vynu, žvakėmis, užkandžiais thumbup.gif Dar labai patiko tvarkinga virtuvė, kurioje yra viskas, ko tik gali prireikti gaminant maistą, nes su kavinėmis Birštone prastai, tai dienomis gaminomės virtuvėje pietus, vakarais šašlykiukų pasikepdavome rolleyes.gif Žodžiu didžiulis pliusas už ramybę, tvarką, draugiškus šeimininkus ir jaukumą, grįžtame ten jau ne pirmą ir ne paskutinį kartą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavute: 25 rugpjūčio 2012 - 21:45
Savaitgalį praleidom Karališkoje rezidencijoje. Turėjom Liux tipo apartamentus. Plaukų džiovintuvas, muiliukai, šampūnai, dušo žele visko buvo. Chalatai nuomojami už 10 lt, tapkutės - 5 lt.
Šiaip poilsiu esu patenkinta, kadangi forume prisiskaičius komentarų važiavau nesitikėdama kažko labai gero, buvau maloniai nustebinta.
Personalas labai malonus, apartamentai ir šiaip visa rezidencija įrengta super. baseine žmonių neperdaugiausiai, gal turkiška pirtis nevisai atitiko tokiai pirčiai keliamus reikalavimus, bet šiaip viskas ok.
Labiausiai su nerimu laukiau maitinimo, kadangi apie jį čia buvo daugiausiai neigiamų komentarų.
na pusryčiai kuklūs, bet mums pilnai pakako, aišku švediškas stalas nebuvo nukrautas kaip kokiams SPA Vilniuje Druskininkuose, bet papusryčiavom visai gerai: omletas, dešrelės, daržovės, sultys, kava, arbata, jogurtas, kelių rūšių mėsytės, sūris, medus.
Pietūs mums nepriklausė, tad pietavome Birštone Sonatos viešbučio restorane (super maistas), o vakarienė - karališkoje rezidencijoje. Vakarienė iš trijų pateikalų, skani, kaip kažkas rašė, pavalgius lieki alkanas. Mums taip neatsitiko, kadangi ir pusryčius, ir pietus valgėme, tad vakarienė buvo liuks. Be to nemėgstame persivalgyti, tad mums su vyru buvo pats tas.



QUOTE(elzeda @ 2012 08 11, 15:23)
Gal kas gali pasidalinti patirtim-ar Karališkoj rezidencijoj liuksuose yra plaukų džiovintuvai, rankšluosčiai, muilas, šampūnai? Kiek kainuoja chalatų nuoma?

Atsakyti