O gal kas buvot Karališkojoj rezidencijoj arba Sonatoj?
QUOTE(flight @ 2010 01 07, 15:17)
O gal kas buvot Karališkojoj rezidencijoj arba Sonatoj?
Esu buvusi Karaliskoje rezidencijoje kelis kartus. Viskas ten gana saunu, ramybe tik va maistas tai nepatiko. Skurdoki pusryciai. Ememe karta pilna maitinima, tai alkani likome, teko vaziuoti i Birstona dasiprkti

QUOTE(flight @ 2010 01 08, 11:15)
...ir galiu prisidėti prie pagyrų

Žodžiu, sugrįšim ten dar

O jau miestuko grožis

QUOTE(flight @ 2010 01 11, 10:18)
...ir galiu prisidėti prie pagyrų
Viskas super, kambariukas mažas, bet jaukus, aptarnavimas liuks, gavom pusryčius į kambarį...
vienintelis minusas žiemą - tai, kad kambary radiatorius tik vienas, ir prie pat durų, o lova - kitam kmabario gale prie lango, tai naktį apkamšėm tą langą pagalvėlėm
Žodžiu, sugrįšim ten dar
O jau miestuko grožis

Žodžiu, sugrįšim ten dar

O jau miestuko grožis

Rašiau žinutę kitoje temoje (apie romantišką savaitgalį), bet manau ir čia bus į temą

Labai smagiai praleidom laiką, ir patariu visiems važiuoti čia, kas norite romantiškai pabūti dviese, pabėgti nuo jums atsibodusios, įprastos, kasdieninės aplinkos. Kalbu taip todėl, kad Birštonas yra vienas mano mėgstamiausių kurortinių miestelių Lietuvoje (pati aplinka, geras, ne taip užterštas oras, kaip didmiesčiuos; parkas, ramybė ir t.t.)

Dieną dar apsilankėm "Tulpės" akvaparke, pasiplaukiojom, pasikaitinom pirtukėje, užsisakėm po masažą...
Pačiam vakare viešbuty pavakarieniavome bei turėjome valandą pirties su baseinu. Smagu, ypatingai, kad jokių pašalinių nebūna, tik dviese. Beje, baseino patalpoje buvo sukabinti tie viduramžių drabužiai, teko juos slapčia pačiupinėt

Ryte papusryčiavom - maistas skanus, šviežias. Aptarnaujantis personalas - mandagus, paslaugus.
Kitą dieną tiek prisnigo, kad negalėjom išvažiuoti nepafotkinę kalno, Nemuno... Ach, taip gražu viskas iš viršaus

Tai tiek - tikiuosi, kad kažkam padėjau apsispręsti dėl kelionės

O man kaip tik labai karšta kambaryje buvo, MB net radiatorių prisuko, bet, kad nuo langų pūtė, tai tikrai, jautės vėjo švilpavimas, nes lova buvo prie pat lango

Su tais drabužiais (gal ne tais pačiais, nors viena suknelė man jau taip iki kraujo paįstama atrodė
, bet su ten pat siūtais) muzikuoja vienas senosios muzikos ansamblis
, taip, jie yra labai sunkūs, kieti, vasarą su jais žiauriai karšta
, o ir šiaip, autentikos juose nedaug, bet tai - vienas pigensių variantų.

gal kokiu atsiliepimu apie Birštono slidinėjimo kalną, būtų?
QUOTE(san @ 2010 01 06, 09:55)
sakykit, o kaip tas slidinėjimo kalnas Birštone: veikia, neveikia, yra vilties, kad veiks sausio pabaigoje?
Kalnas veikia

užsisakėm jau kitai savaitei Versmėj "sanatorinį kelialapį".
gal kas galite papasakoti, kokias maždaug procedūras standartiškai ten paskiria, jei specifinių nusiskundimų neturi? ir kaip jos išdėstytos laike?
gal kas galite papasakoti, kokias maždaug procedūras standartiškai ten paskiria, jei specifinių nusiskundimų neturi? ir kaip jos išdėstytos laike?