fu kaip šlykštu pasidarė beskaitat temą
negi dar tikrai yra mamų kurios taip daro
juk tam yra maisto smulkintuvai, sieteliai, galų gale su šakute sutrinti galima, o čiulptukui nuplauti nešiodavausi mažiuką buteliuką vandens, o jei neturėdavau tai juk vandens galima nusipirkti bet kuriam kioskelyj ir ne karvę kainuoja

Jo na tikrai fu
na tai žinau gad dar yra tokiu mano draugė pasamdė auklę pecininkę tai kai viresnėlis pasakė kad ji tam vaikui kramtė cepeliną ir davė
tai ji lyg su ta pačia diena ją atleido net šlykštu pasidaro kai prisimenu

fui tikrai ne
tam yra trintuves o jei neturim tai geriau sakute sutrint
tam yra trintuves o jei neturim tai geriau sakute sutrint
fui kas gali kramtyti dar tokiam pypliui,jug visokiu bacilu gali uzsikresti as tai turiu nusipirkusi trintuva specialu ir sutrenu maisteli koki isverdu

as smulkindavau viska su kavos smulkinimo aparaciuku (nes pagal paskirti vistiek jo nenaudodavau) tai super ...ir trintuvu jokiu pirk kitu nereikejo...o kramtyti ir duoti vaikui
nehigieniska sakyciau

Prisimenu,kaip dar mano pusbroli mama maitindavo pacios sukramtytu maistu, dar buvau maza,bet iki siol atsimenu
.Nu nedariau as taip ir nedarysiu
.Mazesniems vaikuciams tam smulkintuvai yra,didesniems sakute- susmulkinti. Juk pas kiekviena zmogu kur kur,o jau burnoj bacilu pilna...Juk to galima isvenkti,o jei dar mama ruko,tai supraskite...

niekada neduodu, ir jai suzinociau, kad kazkas mano vaikui dave, tai butu prastai
tai nehigieniska....be to kiek mikrobu perduot vaikui galima
ir neestetiska
o jus patys, ar nieko pries pakramtyta maista valgyt

QUOTE(beata777 @ 2007 02 22, 01:37)
....o jus patys, ar nieko pries pakramtyta maista valgyt

tai jau tikrai, ar vyras jums pakramto ir jūsų į burnytę....

Tam yra smulkintuvai, plaktuvai, trintuvės, šakutės ir kita buit virtuvės įranga

QUOTE(Rasa G. @ 2007 02 22, 12:30)
tai jau tikrai, ar vyras jums pakramto ir jūsų į burnytę....
Tam yra smulkintuvai, plaktuvai, trintuvės, šakutės ir kita buit virtuvės įranga