Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat vaikui sukramtytą maistą?

Tikrai,kad fui schmoll.gif
Atsakyti
fu kaip šlykštu pasidarė beskaitat temą doh.gif negi dar tikrai yra mamų kurios taip daro g.gif juk tam yra maisto smulkintuvai, sieteliai, galų gale su šakute sutrinti galima, o čiulptukui nuplauti nešiodavausi mažiuką buteliuką vandens, o jei neturėdavau tai juk vandens galima nusipirkti bet kuriam kioskelyj ir ne karvę kainuoja doh.gif
Atsakyti
Jo na tikrai fu schmoll.gif na tai žinau gad dar yra tokiu mano draugė pasamdė auklę pecininkę tai kai viresnėlis pasakė kad ji tam vaikui kramtė cepeliną ir davė doh.gif tai ji lyg su ta pačia diena ją atleido net šlykštu pasidaro kai prisimenu
Atsakyti
schmoll.gif man tokia mintis nekilo, nes pas dantistę pirma reiktų apsilankyt doctor.gif o taip mačiau kaip gydytoja barė vieną mamą kam tūtę iš savo burnos vaikučiui davė-''juk velniai žino kas ten burnoj ''gyvena'' , kokia užslėpta bacila laukia, verčiau nuo žemės pakeltą įduot nevalytą, nei pačiai nulaižyt ir t.t.'' mirksiukas.gif tai apie maisto sukramtymą be žodžių.... ohmy.gif nors šiaip vaizdas, kai mama atkanda obuolį mažiukui, kai nėr kuo atpjaut man priimtinas, bet tai ne tas pats kaip visiškas maisto sugromuliavimas blink.gif
Atsakyti
fui tikrai ne
tam yra trintuves o jei neturim tai geriau sakute sutrint
Atsakyti
fui kas gali kramtyti dar tokiam pypliui,jug visokiu bacilu gali uzsikresti as tai turiu nusipirkusi trintuva specialu ir sutrenu maisteli koki isverdu thumbup.gif
Atsakyti
as smulkindavau viska su kavos smulkinimo aparaciuku (nes pagal paskirti vistiek jo nenaudodavau) tai super ...ir trintuvu jokiu pirk kitu nereikejo...o kramtyti ir duoti vaikui blink.gif nehigieniska sakyciau g.gif
Atsakyti
o siaube swoon.gif net bloga pasidare blink.gif
juk jei jau neisgali smulkintuvo nusipirkti, tai bent jau su sakute sutrinti tikrai imanoma. na nebent ir sakutes neturi lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisimenu,kaip dar mano pusbroli mama maitindavo pacios sukramtytu maistu, dar buvau maza,bet iki siol atsimenu blink.gif .Nu nedariau as taip ir nedarysiu schmoll.gif .Mazesniems vaikuciams tam smulkintuvai yra,didesniems sakute- susmulkinti. Juk pas kiekviena zmogu kur kur,o jau burnoj bacilu pilna...Juk to galima isvenkti,o jei dar mama ruko,tai supraskite... blush2.gif
Atsakyti
niekada neduodu, ir jai suzinociau, kad kazkas mano vaikui dave, tai butu prastai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif tai nehigieniska....be to kiek mikrobu perduot vaikui galima schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ir neestetiska schmoll.gif schmoll.gif o jus patys, ar nieko pries pakramtyta maista valgyt blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(beata777 @ 2007 02 22, 01:37)
....o jus patys, ar nieko pries pakramtyta maista valgyt blink.gif  blink.gif  blink.gif

tai jau tikrai, ar vyras jums pakramto ir jūsų į burnytę.... lotuliukas.gif
Tam yra smulkintuvai, plaktuvai, trintuvės, šakutės ir kita buit virtuvės įranga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa G. @ 2007 02 22, 12:30)
tai jau tikrai, ar vyras jums pakramto ir jūsų į burnytę.... lotuliukas.gif
Tam yra smulkintuvai, plaktuvai, trintuvės, šakutės ir kita buit virtuvės įranga thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif zmogaus burnoje juk tiek visokiu bacilu..naudokim viska pagal paskirti.. schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti