Mano vaikui jau 1.2 metai, bet as
NIEKADA per visa sita laika nesu isidejusi jos ciulptuko i burna (nebekalbu apie maisto kramtyma

), ir nesu susigrudusi maisto sauksto i savo burna tam, kad nuimciau kaupa, ar paziureciau maisto temepratura...Fui....

Paziureti ar ne perkarsta sauksteli galima prideti prie lupos (neissiziojus) arba paziureti pirstu, jei rankos svarios (man tai daug higieniskiau, nei grustis i savo nasrus

).
Esu macius (net pazistu viena moteri), kuri kiekviena sauksteli, pries duodam vaikui, susigruda i savo kariesuota burna, nulaizo, ir tik tada kisa vaikui... Nu naturaliai pykina ziurint... Vargsas vaikas...

Zodziu, KLAIKU!!!!!
[/quote]
Pritariu. Vieną kartą pasibjaurėjau, kaip viena mama viešoj vietoj apsipatenkinusi maitino savo rubuilį desertine varške prieš tai pati apčiaumodama šaukštelį. Fuij. O jau čiulptuko "nukenksminimas" mamytės burnoje tai iš vis vimdo.
Papildyta:
QUOTE(Sandrag @ 2006 11 22, 11:33)
Savo vaikams stengiausi nekramtyti, o trinti sakute arba per sieteli, nes smulkintuvu nebuvo tuo laiku

taciau niekada nedarydavau problemos is to, kad nulaizyti nukritusi ciulptuka. Jei motinos dantys tvarkingi-vaikai negaus jokiu bakteriju

Tai toks naturalus procesas, kaip ir maitinimas krutimi-vaikas gauna motinos piena su tomis paciomis bakteijomis, kurias mama turi kune, tuo paciu ir burnoje. Plius seilese yra priesbakteriniu medziagu, kurios neleidzia baisesnems ligoms uzpulti. Neveltui suo zaizdas issilaizo

Ir net medikai pirmiausia pataria, jei susizeidete ir neturite vaistineles-laizykite zaizda

isvengsite kraujo uzkretimo
Iš kur tokių tamsių žmonių randasi