Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat vaikui sukramtytą maistą?

nu jau rimtai sugalvok tu man sukurti tokia tema? blink.gif pfuj slyksciau nebuna doh.gif bakteriju ligu lizdas garantuotas doh.gif
Atsakyti
Mes,neduodam vaikeliams trinto maisto,bet kai buvo 5men duodavom,bet kai dabar vienam 11 kitam 2 jau tuoj bus,tai ir blynai tinka blush2.gif
Atsakyti
eina sau,nezinojau net kad babutes taip darydavo,fui... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2011 01 03, 13:48)
Mes juk zmones  doh.gif Prie ko cia tas palyginimas su gyvunais.

o kuo skiriames tiesa sakant smile.gif ? FIziologine prasme, ne protu. Kokie tie skirtumai?
Papildyta:
as tai normaliai ziureciau jei mama pakramto vaikiukui maista. Jei tai daro kiti - ne.
Manau vaikui uztenka mamos bakteriju. Kas per daug - nesveika.
Man pilnai uzteko sakutes.
Atsakyti
NIEKADA NEDAVIAU SAVO VAIKAMS SUKRAMTYTO MAISTO schmoll.gif IR NIEKADA NET NESUGALVOCIAU TAIP DARYTI doh.gif
Atsakyti
esu maciusi, kaip mamyte pakramcius duoda vaikuciui doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif nu baisiau negali but doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O siaube kokia tema...As niekada net soskes vaiko neaplaiziau pries jai duodama, o ka jau kalbet apie sukramtyta maista blink.gif atsimenu is vaikystes kaip budavo slykstu, kai mama apsipurvinusia su seiletais pirstais nuvalo unsure.gif kadangi tai labai gerai prisimenu, mano seiles jokias budais nepatenka nei vaikui ant veido nei i burna lotuliukas.gif
Atsakyti
Toms kas savo vaikelius taip maitina- o jus pacios valgytumet savo mamos apkramtyta maista? Paimtu jusu mama kotleta, ryziu, pakramtytu gerai ir jums duotu... Tai kuo tas kudikelis nusikalto? blink.gif

Atsakyti
tikrai kad siaubas, nekramtau nei maisto ir nededu soskes sau i burna...Juk pas mane daug burnoje bakteriju...tikrai kad fui...
Atsakyti
eikit mamos geriau ka nors numegzti savo kleckui ,o ne tokiom temom rasinekites g.gif juokas ima paskaitinejus ka cia rasot lotuliukas.gif is didelio rasto iseinat is krasto tongue.gif
Atsakyti
Galvokit ką norit, bet tai labai natūralus būdas duoti mažiukui kažko skaniau, ko jis dar pats negali sukramtyti. Ir man ne gėda prisipažinti, kad tarp manęs ir dukriuko buvo toks nedidelis laikotarpis, kuomet lesinomės kaip paukščiukai ax.gif Tik to nedarėm demonstratyviai, tai buvo tik mudviejų pasaulėlyje.

Beje, įžymios gydytojos F.Taunytės knygoje (vadinasi, berods, "devynios dešimtosios laimės") yra aprašyta, kad vaikams, kenčiantiems nuo baisių maisto alergijų formų, duodant apkramtyto maisto, išnyksta visos odos problemos. Visa esmė mamos seilėse. Va tep va. Tikrai dėmesio verta knyga smile.gif
Atsakyti
as savo mergytem tikrai nekramciau ir nekramtysiu maisto, labai jau slykstu. O drauge tai kai matindavo tai kiekviena sauksteli isikisdavo i burna ir apciulbdavo nu baisu , tai ja bardavau, bet ji sakydavo, kad toks iprotis ir ziuriu jos dukros mazaji broliuka taip pat maitina. Baisu
Atsakyti