QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 16, 20:03)
as kalbejau apia vaikui dar mazam duodama maista, o ne tada kai jau pats moka kramtyti, na gerai, gal truputi perdejau, taip sakydama, bet nesakykit kad ne karto ne viena nera kontaktavusios panasiu budu su vaikuciu.... apie vyra gi ne neklabejau, is vis, tema apie iki 1m vaikus, o ne apie tokius, kuriuos jau mokinama neimti apciulptu saldainiu, cia ir kalbos nebuvo... neperdekit, moteriskaites
kazkas kalbejo apie smulkintuves maisto, butu labai saunu, kad visos jas isgaletu tureti, bet deja, taip nera ir nebus, todel pilnai tikiu, kad tai dar yra daroma, ir as nematau kazko blogo cionais, as taip uzaugau, ir nenumiriau ir nesu garantuota, kad kada neaplaizysiu saukstelio, kurio maitinsiu vaika savo ir jam nebus taip blogai kaip gali kai kurios pamanyti,
manau mano burna daug svaresne, nei rankos, kurios paduotu vaikui zaisliuka, o jis ji kis i burna tai tada irgi nehigieniska

Man tada labai jau idomu, kur tu tas rankas laikai, ar niekada ju neplauni, jei jos svaresnes uz burna??

Taip nebuna - burnoj yra daugiau bakteriju negu bet kur kitur oas zmogu. Pasiklausk protingu zmoniu, jei netiki
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 16, 20:36)
paklausk mamos manau ne viena taip buvo maitinama ir ne viena nenumire
QUOTE(Patieška @ 2006 11 16, 22:07)
na taigi - niekada...apie tai, kad taip bobutės po karo darydavo žinau ir kad pavienės mamos tų bobučių primokintos irgi...bet tai nereiškia, kad tai yra tinkama ir gerai. Lyg kito pasirinkimo nebūtų...Jau niekaip kitaip susmulkint turbūt neina
Nu matai ten vaikutis neverčiamas gert to vandenuko, o tik taip žaidžia. Jei būtų pilama iš tėvo burnos į vaiko, pasakyčiau tą patį - tikrai labai nehigieniška. Be to - čia jau nebe fotokonkurso tema Dėl nehigieniškumo Agotukas ten tik pasijuokė, o va šios temos tikslas ne visai pašmaikštaut...
likau išsižiojus, kad ir mūsų laikais taip dar daroma Ir kad taip daro rods protingos moterys Suprantu ankstesnės kartos moteris (nors aš tai jau 30 lyg ir siekiu, bet taip nebuvau maitinama), na bet dabar....tai pagal tą logiką ir kūdikius turėtume nuo gimimo kuo kiečiau suvystytus laikyt ir ligoninėse gaut klykiančius pamaitint tik atitinkamom valandom, nes mus mamos taip augino ir nieko - užaugom

Tiktai siaubas... Kaip is kaimo gludumos.. Kazkaip sunku patiketi, kad siaip laikais zmones, turintys interneta, ziurintys televizoriu ir t.t. ir t.t. dar kisa ciulptuka i burna, kad nuvalytu dulkes, arba kramto maista

Mazu maziausiai slykstu !!!!!!
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 16, 23:04)
as tai paimciau ir tikria paragauciau, ciulptuka irgi nukritusi ant zemes isideciau pirma i burna, ypac jei vaikas smarkiai verkia del iskritusio ciulptuko dabar galit metyti mane akmenimis
ar laikyti mane "nevalyma mama"
beje, jau paciam pirmajame puslapyje stengiausi pataisyti kramtyma ir ragavima....
p.s. dar apie kramtyma....as nekalbu apie tai, kai vaikui pastoviai,- pusryciai, pietus, vakariene- yra taip sukramtomas maistas, net iki skystimo

turejau omenyje pavieni dalyka, .....na bet esme tame, kad vienaip ar kitaip kontaktas yra
Gal tu ir nesi nevalyva, o tiesiog truksta ziniu...

Sunku suprasti, kodel taip galvoji...
QUOTE(Goldy @ 2006 11 17, 10:15)
:
na įsikišiu.Juk patikrint košę ar ne per karšta,nereikia jos perkošt dantimis.tik nepykit

prie sauskelnių tai greit pripratom,o smulkinti maistelį lialiukams įvairiais būdais,matau,kad dar ne visos mamytės Aš taip pat nekramčiau pati savo mažulytėms.
Mano vaikui jau 1.2 metai, bet as
NIEKADA per visa sita laika nesu isidejusi jos ciulptuko i burna (nebekalbu apie maisto kramtyma

), ir nesu susigrudusi maisto sauksto i savo burna tam, kad nuimciau kaupa, ar paziureciau maisto temepratura...Fui....

Paziureti ar ne perkarsta sauksteli galima prideti prie lupos (neissiziojus) arba paziureti pirstu, jei rankos svarios (man tai daug higieniskiau, nei grustis i savo nasrus

).
Esu macius (net pazistu viena moteri), kuri kiekviena sauksteli, pries duodam vaikui, susigruda i savo kariesuota burna, nulaizo, ir tik tada kisa vaikui... Nu naturaliai pykina ziurint... Vargsas vaikas...

Zodziu, KLAIKU!!!!!