Įkraunama...
Įkraunama...

Paskolų brokeriai

Jei pirksit naujos statybos butuka, tai, patariu, neverta draustis BPD. As pati svaigau, kai suzinojau, kad galiu gauti 100% busto kredita. 100% galima gauti "apeinant" ir nemokant +-5000Lt busto paskolu draudimui. Pvz. as issirinkau nauja butuka, bankas man duoda 90% buto vertes paskola. Praejo vieneri metai, kai pastate nama, pasidariau visa apdaila ir ivertinau is naujo butuka (ivertinimas kainavo 400Lt). Pirkimo sutartyje jo kaina 280000, o ivertino 320000Lt. Pagal sutarti bankas man duoda 90% busto vertes. o ju ir uzteko, kad statybos imonei sumokeciau 280000Lt suma. Sutaupiau 4600Lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilara @ 2007 05 22, 22:20)
Jei pirksit naujos statybos butuka, tai, patariu, neverta draustis BPD. As pati svaigau, kai suzinojau, kad galiu gauti 100% busto kredita. 100% galima gauti "apeinant" ir nemokant +-5000Lt busto paskolu draudimui. Pvz. as issirinkau nauja butuka, bankas man duoda 90% buto vertes paskola. Praejo vieneri metai, kai pastate nama, pasidariau visa apdaila ir ivertinau is naujo butuka (ivertinimas kainavo 400Lt). Pirkimo sutartyje jo kaina 280000, o ivertino 320000Lt. Pagal sutarti bankas man duoda 90% busto vertes. o ju ir uzteko, kad statybos imonei sumokeciau 280000Lt suma. Sutaupiau 4600Lt  thumbup.gif

anaiptol siuo metu labai naivu galvoti, jog perkant dabar buta ir po metu ji ivertinus tu kazka uzdirbsi smile.gif greiciausiai net pervertinimo nebereikes o pinigu dar liks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bielka81: 23 gegužės 2007 - 16:39
Sveiki,
čia tikrai yra bereikalinga investicija. Jie padaro ne daug, o pinigų pasiima didziulę. Aš dirbu šioje sveroje (būsto paskolų). Daug maž galiu atsakyti į jus dominančius klausimus. Net galiu suvesti su reikalingais žmonėmis. Paskolą apsvarstyti keliose vietose ir išsirinkti patraukliaussią variantą. Jei susidomėjot, rašykit. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasosmama @ 2007 05 29, 10:46)
Sveiki,
čia tikrai yra bereikalinga investicija. Jie padaro ne daug, o pinigų pasiima didziulę. Aš dirbu šioje sveroje (būsto paskolų). Daug maž galiu atsakyti į jus dominančius klausimus. Net galiu suvesti su reikalingais žmonėmis. Paskolą apsvarstyti keliose vietose ir išsirinkti patraukliaussią variantą. Jei susidomėjot, rašykit. blush2.gif

Paskolu brokeriu tinklapyje jie skelbiasi, kad ju paslaugos yra nemokamos, nes jie gauna komisinius is banku... Cia citata is ju tinklapio:

Ar ši paslauga mokama?
Ne, klientui ši paslauga nemokama, nes mes gauname komisinį atlygį iš bankų. Bankai, norėdami efektyviau dirbti nekurdami naujų darbo vietų siekdami geresnio savo veiklos efektyvumo, suinteresuoti kai kurias funkcijas perduoti tretiesiems asmenims.

g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasosmama @ 2007 05 29, 10:46)
Sveiki,

kas cia per naujiena? N E M O K A M A paskolu brokeriu paslauga klientui, reiktu atsakingiau rasyti sitokius grieztus pasisakymus..
Ypac jei jau skelbiates kad dirbat busto paskolu sferoje, tai reikia ir iamanyti ta sfera, ko is sio komentaro nesimato, taip kad abejociau ar verta i Jus kreiptis....
Atsakyti
As irgi kiek domejausi, tai brokeriu paslaugos klientui nemokamos. Gaila tik, kad kai man reikejo, Kaune jie savo paslaugu neteike verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2007 05 22, 15:45)
BPD kainuoja ne fiksuota suma, o 1.71 proc. nuo sumos, todel cia pamineti 5000 kitu atveju gali buti daugiau arba maziau...

tai ar gavai ats. is brokeriu? kaip sekes?

Taip tavo teisybė, išsiaiškinau, kad eina procentas.
Na gavau atsakymą iš brokerių, bet deja nelabai ką galėjo padėti,iš pradžių sakė viskas gerai, bankai duoda teigiamą atsakymą, tai nužiūrėjom būstą, padarėm vertinimą, nunešiau dokumentus ir gavau šoką blink.gif bankai nebenori duoti schmoll.gif , susinervinau verysad.gif jau ir pinigai gi sumokėti už vertinimą, o čia nebeduoda schmoll.gif . Tada nusprendžiau be brokerių bandyti gauti paskolą, ir tai buvo geriausias variantas pasirodo smile.gif Gavom Hansa banke paskolą ir jau šiuo metu vyksta rekonstrukcijos darbai mūsų būste thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vejelis @ 2007 08 20, 13:26)
Taip tavo teisybė, išsiaiškinau, kad eina procentas.
Na gavau atsakymą iš brokerių, bet deja nelabai ką galėjo padėti,iš pradžių sakė viskas gerai, bankai duoda teigiamą atsakymą, tai nužiūrėjom būstą, padarėm vertinimą, nunešiau dokumentus ir gavau šoką blink.gif bankai nebenori duoti schmoll.gif , susinervinau verysad.gif  jau ir pinigai gi sumokėti už vertinimą, o čia nebeduoda schmoll.gif . Tada nusprendžiau be brokerių bandyti gauti paskolą, ir tai buvo geriausias variantas pasirodo smile.gif Gavom Hansa banke paskolą ir jau šiuo metu vyksta rekonstrukcijos darbai mūsų būste thumbup.gif

o kodel bankai nebenori duoti?
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2007 08 20, 13:50)
o kodel bankai nebenori duoti?

Na man sakė, kad keičiama tvarka įvertinant kliento mokumą, tai jiems pasirodė, kad pas mane per mažas darbo stažas paskutinėje darbovietėje (6mėn)(kaip tik buvau pataikius ant kreditavimo tvarkos sugriežtinimo) verysad.gif
Bet gerai, kad Hansai taip nepasirodė smile.gif Na aišku patys mes irgi ilgai svarstėme, ar sugebėsime mokėti, juk nesinori pasidžiaugus būstu imti jį ir prarasti schmoll.gif
Atsakyti
Kiek kainuotu paslauga paskolu brokeriu ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2010 08 27, 16:05)
Kiek kainuotu paslauga paskolu brokeriu  ?  ax.gif

Nieko nekainuoja.
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2010 08 27, 17:51)
Nieko nekainuoja.

g.gif o gal patarsite kur geriausia kreiptis jei reikalinga ju pagalba? ax.gif
Atsakyti