Įkraunama...
Įkraunama...

Paskolų brokeriai

Ar yra pasinaudojusiu paskolu brokeriu paslaugomis Kaune? Kokie atsiliepimai? Ir ar is vis yra Kaune paskolu brokeriu?
Atsakyti
Labas mamytes,

padekite kuri nors,neramina vienas klausimas del brokeriu darbo,jiems kaip zinome sunesame visus reikiamus popierius,algalapius,darbo sutarti,paso kopija,noriu suzinoti,ar negali brokeris pasinaudoti dokumentais,juk visi duomenys atiduodami i rankas,ar negali paimti paskolos kitam zmogui mano vardu pagal mano dokumentus? kitaip tariant,ar gali apgauti ir suklastoti dokumentus???
Atsakyti
Taip, paskolų brokerių paslaugos klientams nemokamos, bet man nepatiko:
1. jie vis tiek tarpininkauja tik su minimaliu bankų skaičiumi ir iš ko gauna didesnį "atkatą" ten ir prastumia klientus (svarbiausia uždarbis jiems, paskui bankui nauda ir paskutinėje vietoje lieka tik klientas sad.gif)
2. sunešami visi dokumentai, šiais laikais net ir palikti kopijas nesaugu. Šiandien dirba tas žmogus (paskolų brokeris), rytoj jau - ne...

Mano nuomone, kad nemokamas sūris būna tik pelėkautuose

Sutinku, kad nėra laiko bėgioti per bankus, nevisi žino siūlomų bankų palūkanas ir sąlygas ir pan. Tokios priežastys lėmė, kad mes kreipėmės į mokamą paskolų konsultantą, kurį rekomendavo mano bendradarbė. Žinoma, per skelbimus man būtų baugoka ieškoti, kad nepakliuvus į sukčių rankas.
Aišku, pirmiausia, bent jau aš, konsultacijoje pasijutau kaip pas kunigą blush2.gif . Bet rezultatu, likome patenkinti thumbup.gif . Reikėjo eiti tik į vieną banką ir ten pateikti visus reikiamus dok. (konsultantas jokių dokumentų, jų kopijų neprašė ir nepasiliko). Tiesa, mėgstu dar viską patikrinti ax.gif . Įdomumo dėlei, tuo pačiu kreipiausi ir kitus 2 bankus: vienas atsisakė kredituoti (dėl vyro trumpo darbo stažo, net neatsižvelgė, kad keitė darbą iš karto ir su didesniu atlyginimu), o kitas bankas pasiūlė didokas palūkanas.
Atsakyti
O ar kas naudojosi pvz Finansų ir kreditų valdymo asociacijos paslaugomis ar siaip kokio teisininko paslaugomis, kad pries pasirasant busto kredito sutarti perziuretu ivertintu ja. Na kad pasakytu kas negerai?

Ar verta samdytis teisininka pasirasant busto kredito sutarti?
Atsakyti
Tema kaip ir mirusi, bet parašysiu savo nuomonę.
Mokėjau už paskolų brokerių įmonės paslaugas ir galiu trumpai ir aiškiai patarti - visiškai NEREIKALINGOS paslaugos. Pinigai į balą, tiksliau į įmonės kišenę, bet naudos 0. Kodėl? Visas paskolos detales sužinosite banke; paraiškas tenka ir būtina pateikti banke; palyginimui vieno ir kito banko tikrąsias palūkanas ir maržas sužinosite tik po paraiškos, kurią, kaip minėjau, pildot nuvykę į banką. Banke aiškiai papasakos kur ir už ką mokėt, koks skirtumas tarp vieno ir kito banko - ant popieriaus. Na aš niekaip, visiškai niekaip nesupratau kam reikalingi šie paskolos brokeriai? Melas totalus ką jie čia žada jums. Banke sako mes siūlom nuolaidas jei per brokerius kreipiatės, sakau kokios nuolaidos? Konkrečiau galite? Sumikčiojo, pasimetė ir sako: na mes greičiau dokumentus vartom biggrin.gif Brokerių šių aptarnavimas tikrai malonus, be priekaištų. Tačiau nuoširdžiai sakau - Jums NEREIKIA šių paslaugų. Geriau vaikam savo ledų nupirkit ar į stovyklą išleiskit už tuos pinigus.
Atsakyti