Na, taip. Pirma savaitė dar ramiai praeina, o antra kur kas sunkiau. Nes artėja testo diena, o rezultatas labai baugina. Bet kaip visos iškenčia, iškęsime ir męs Laikykis zuikuti, sėkmės
Papildyta:
ale zuikučiai kokie gražūs, kad mums tokius po du mažiulius
QUOTE(gintarija @ 2006 11 18, 17:35)
Na, taip. Pirma savaitė dar ramiai praeina, o antra kur kas sunkiau. Nes artėja testo diena, o rezultatas labai baugina. Bet kaip visos iškenčia, iškęsime ir męs Laikykis zuikuti, sėkmės
aciu seip testo nesidarysiu ne uz ka taip sau pazadejau po daugybes testu su I juostele po paskutinio pasakiau kad tai buvo paskutinis ir daugiau nei vieno jo nebedarysiu niekada
oi del zuikuciu gerai tu cia sakai tiktu cia mums po du tokius aisku netik mums abiems, bet ir visoms cia esancioms ir laukianciom
Žinoma, visoms po 2 , būtinai
Aš taip pat patarčiau testo nedaryti, geriau iš karto HCG kraujo tyrimas. Tiksliausias, aiškiausias, galutinis atsakymas, kuris išsklaido visas abejones.
Na, žinai, iš pirmo karto daug kam pasiseka, linkiu tau to paties
Papildyta:
žinok labai džiaugiuosi, kad prisijungei
Aš taip pat patarčiau testo nedaryti, geriau iš karto HCG kraujo tyrimas. Tiksliausias, aiškiausias, galutinis atsakymas, kuris išsklaido visas abejones.
Papildyta:
žinok labai džiaugiuosi, kad prisijungei
QUOTE(gintarija @ 2006 11 18, 17:49)
Žinoma, visoms po 2 , būtinai
aciu is tiesu realiai ziuriu i situacija man tas procentas dar mazesnis ko gero, bet yra kaip yra. kazkaip jau ramiau reaguoju i tai, kad ner tu pozymiu... na gal dar vienam ivf ir sukrapstysim kaip nors nusprandziau masina parduoti, apseisiu as be jos jei ka
kada manai galesi darytis ivf?
kokiam tu mieste gyveni? kazkaip pasmalsausiu pagalvojau
QUOTE(zaneta1 @ 2006 11 18, 19:00)
Zuikuti, sveika sugryzusi
Simbute, Zuikuti, nugi dar anksti jums panikuoti. Gydytoja sake kad gali kristi ruzavas krinonas, nes jis grauzia gleivine, taip kad dar pakentekit
Simbute, Zuikuti, nugi dar anksti jums panikuoti. Gydytoja sake kad gali kristi ruzavas krinonas, nes jis grauzia gleivine, taip kad dar pakentekit
tai kenciam kenciam abi su Simbute mes dabar kazkaip to krinono tai labai, labai mazai krenta maniau daugiau bus kaip tu laikais?
mergytes gintarija, zaneta, saules zuikuti
Dekui jums, bet as jau zinau rezultatą tikrai Darviena brauk iš sarašiuko, jau pradėjo tepliot, nu lygiai kaip praeitą kartą Ir idomu kodėl man čia taip anksti pramuša, gal kas kokių įdėjų turit?
Ka tik pakalbėjom su vyru, tai 3 tikrai pas kitą gydytoją darysiu ir gal net rusijoj, dėkui jums visoms
Saules zuikuti labai malonu, kad grįžai
Dekui jums, bet as jau zinau rezultatą tikrai Darviena brauk iš sarašiuko, jau pradėjo tepliot, nu lygiai kaip praeitą kartą Ir idomu kodėl man čia taip anksti pramuša, gal kas kokių įdėjų turit?
Ka tik pakalbėjom su vyru, tai 3 tikrai pas kitą gydytoją darysiu ir gal net rusijoj, dėkui jums visoms
Saules zuikuti labai malonu, kad grįžai
QUOTE(saules_zuikutis @ 2006 11 18, 17:56)
kada manai galesi darytis ivf?
nu žinai galvoju, kad imsiu paskolą (labai rizikuosiu ilgu įsiskolinimu) ir kitų metų pradžioje norėčiau daryti
labai bijau 3 bandymo
Simbute, labai gaila
Gintarija linkiu sekmes
turi gi kazkada pasisekti pagaliau
Gintarija linkiu sekmes
turi gi kazkada pasisekti pagaliau
Simbute, negi tau taip pat reikės 3 bandymo
na, sakau, gal dar viskas bus gerai
na, sakau, gal dar viskas bus gerai
QUOTE(Medeina @ 2006 11 18, 16:17)
Shakira, gaila, kad šį kartą mes taip nesėkmingai finišavom Man gydytoja irgi patarė pailsėt pora mėnesių ir vėl startuot Labai to noriu Ir dabar jau tikrai žinau, kad bandysiu kitoj klinikoj
Nieko, Medeina, vistiek pasieksim savo.. Pralamėjom mūšį, bet ne kovą
O vat dėl klinikos pakeitimo aš irgi labai svarstau..