Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(rLaura @ 2005 05 09, 14:28)
aciu Rutuliak, o as apie laika tai tikrai buciau pamirsus.
Bet man ko tai nesirisa pats tekstas. "Kvieciame i poras" kazkaip neskamba. HELP help.gif

O mes kai darėme kvietimus, tai vienodai tą laiką rašėme. Tik tiek, kad dabar įteikinėjame juos, nuvažiuodami pas būsimus svečius. Tai tie, kas eis į pulką, tiems taip ir pasakome, kad norėtumėm, jog jie ir pulke būtų. O kvietimuose to nebuvome įrašę. Bet jeigu Jūs kvietimus paštu siųsite, tai tada jau kažkaip reikėtų pasakyti pulko poroms, ko iš jų tikitės smile.gif. Na, kad ir telefonu paskui susiskambinti, manau, būtų galima. Bet o jeigu kvietimukus vežiosite, tai galite paprasčiausiai pasakyti mirksiukas.gif . Na, čia mano tokia nuomonė... ax.gif
Atsakyti
Bet ko is pulko tikimasi, a? Juk ateina kaip visi, tik tiek, kad pamergei geliu i rankas, o pabroliui - i atlapa. emanau, kad reikia ispeti, kad kvieti i poras. Zinoma, nebent derini apranga ir ka kt.
Atsakyti
na jei kvieti i poras tai bet kokiu atveju butina ispeti, nes pamergei reik suknute issirinkt, o paprastas svecias gali ateit ir netokia puosnai suknute (arba is vis su kelnem), na neturiu galvoje, kad su ta kur namie vaiksto, bet vistiek, reik joms pasirupint tortais ir taip tas jausmas, kad zinai jog i pamerges eisi visai kitoks nei kai eini sveciu biggrin.gif
o kvietime mes irgi nerasem, kad i poras tik anksciau prasysim ir sakysi, kad kvieciam i poras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toja: 10 gegužės 2005 - 10:44
o mes turesim tik viena vyriausia pora smile.gif
Atsakyti
o mes nusprendėm be porų daryti, tik su liudininkais, kurie stovės šalia per ceremoniją, o visi kiti bus svečiai. Man kažkaip nepatinka kai išsirikiuoja visa virtinė už nugaros ir vienas per kitą nieko nemato. čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
na ir pas mus taip.liudininkai(pirsliai),viena vyr pora ir viskas.kiti - tik paprati sveciai.
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 05 12, 09:53)
o mes nusprendėm be porų daryti, tik su liudininkais, kurie stovės šalia per ceremoniją, o visi kiti bus svečiai. Man kažkaip nepatinka kai išsirikiuoja visa virtinė už nugaros ir vienas per kitą nieko nemato. čia tik mano nuomonė  smile.gif

Pritariu thumbup.gif pas mus bus taip pat, nes tiesą sakant nors ir labai norėdami net neturėtumėm kaip poras rasti biggrin.gif
Atsakyti
o pas mus be jaunuju bus dar 10 -11 porų pulke
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 05 12, 12:21)
o pas mus be jaunuju bus dar 10 -11 porų pulke

Labai didžiulį pulką darysit!! smile.gif
Atsakyti
Tema ne apie poras pulke, o kur įsigyti pakvietimus censored2.gif
Atsakyti
sveikos, o gal zinot kaip pranest sveciam ko norim dovanu, nes kiti to neklausia, o mums kaip ir nieko nereikia, kas paklausia, sakom kad nestu pinigis, taip visaiem patogu. Gal pakvietimuose rasyt, bet kazkaip negraziai atrodo
Atsakyti
QUOTE(sandrii @ 2005 05 14, 09:04)
sveikos, o gal zinot kaip pranest sveciam ko norim dovanu, nes kiti to neklausia, o mums kaip ir nieko nereikia, kas paklausia, sakom kad nestu pinigis, taip visaiem patogu. Gal pakvietimuose rasyt, bet kazkaip negraziai atrodo

Sveika,

man rodos ar sitoje, ar kitoje temoje apie kvietimus buvo gana issamiai si tema nagrineta. Panarsyk. Ten yra visai idomiu ir geru variantu

Sekmes
Atsakyti