Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(ALMUŠKA @ 2005 04 20, 10:50)
Mes kvietimus darysim ir dėl to, kad ne tik gražu parodyti dėmesį kviečiamam asmeniui jo vardą įrašant į kvietimą, bet taip liks ir prisiminimas smile.gif Mane toks kvietimas pamalonintų smile.gif Beto svečias žinos visą scenarijų, kur kada važiuoti, kad kiekvieną kartą neklausinėtų : "Tai kelintą valandą ten.....tas ir tas?".  Kvietime įrašytos trys skirtingos valandos (kauno rotušės, bažnyčios ir pokylio pradžios), tai nors visiems bus aišku kas kur ir kaip smile.gif

tai gal galetum atskanuoti ir parodyti kaip atrodo tas pakvietimas?butu idomu pamatyti:)
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 04 20, 10:54)
tai gal galetum atskanuoti ir parodyti kaip atrodo tas pakvietimas?butu idomu pamatyti:)

Tai kad dar iki galo nepadariau smile.gif
Bet atrodys maždaug taip: http://www.weddingac...aler/1247lr.jpg

O tekstas bus maždaug toks:

Gerb. (vardas pavardė),

(Ji) ir (jis)

maloniai kviečia Jus dalyvauti savo sutuoktuvėse,
kurios įvyks 2005-aisiais metais,
liepos mėn. ?? dieną,
?? valandą Kauno Rotušėje
(Rotušės a.15, Kaunas.).

Santuoka bus laiminama ?? valandą
Vytauto bažnyčioje
(Aleksoto g.3, Kaunas).

Vestuvių pobūvio pradžia ?? valandą
(nurodomas adresas, miestas).

Tikimės, kad šią dieną galėsite
būti su mumis
Atsakyti
QUOTE(ALMUŠKA @ 2005 04 20, 11:12)
Tai kad dar iki galo nepadariau smile.gif
Bet atrodys maždaug taip: http://www.weddingac...aler/1247lr.jpg

O tekstas bus maždaug toks:

Gerb.  (vardas pavardė),

(Ji) ir (jis)

maloniai kviečia Jus dalyvauti savo sutuoktuvėse,
kurios įvyks 2005-aisiais metais,
liepos mėn. ??  dieną,
?? valandą Kauno Rotušėje
(Rotušės a.15, Kaunas.).

Santuoka bus laiminama ?? valandą
Vytauto bažnyčioje
(Aleksoto g.3, Kaunas).

Vestuvių pobūvio pradžia ?? valandą
(nurodomas adresas, miestas).
Tikimės, kad šią dieną galėsite
būti su mumis

sirdingai d4koju, tai reiks pasitarti ir su savo antraja puse ir nutarti:)
Atsakyti
as tai is pradziu net negalvojau apie pakvietimus, galvojau nuvaziuosim ir pakviesim asmeniskai. bet juk istikruju.. zmogus dar pamirs ta diena.. ar valanda.. arba susiruos visai ne ta diena biggrin.gif
o jus pastu siusit? man kazkaip atorodo, kad reiktu pakviesti asmeniskai ir iteikti kvietima, kad nepamirstu..
o gal galit parodyti pavydziu kaip atrodo pakvietimas padarytas su nuotrauka, ir kur juos darote?
Atsakyti
mes jau beveik visiems isdalinom pakvietimus smile.gif mano sesuo studijuoja dailes akademijoj, tai padare laaabai grazius pakvietimus ir dar kiekvienam po raudona vokeli padare thumbup.gif
Atsakyti
o mudu nusprendėm kad pakvietimų nedarysim smile.gif
Atsakyti
O aš nusprendžiau padaryti pakvietimus, tai bus staigmena mano būsimajam, sakiau nieko nesakysiu ir parodysiu kai jau bus baigta...Prašysiu draugės, ji turi dizaino firma tai man ir padarys... biggrin.gif
Atsakyti
Mes jau irgi padarėm kvietimus, tik sužadėtinio paprašiau, kad savo giminėm išvežiotų, nes per mano diplominį aš laisvo laiko nerandu sad.gif
Atsakyti
As irgi bandau dabar pakvietimus pati gamintis:) Tiesa, paskius jau visus telefonais pakvietem, bet istikruju tie patys zmones vis perklausia po kelis kartus: "kada, kur, kaip rasti...ir pan" g.gif Mazdaug jau turiu vizija, kaip musu kvietimai atrodyti turetu, ir butinai dar zemelapio sumazinta varianta idesiu, kad butu sveciai is kitu mistu surasti sodyba galetu lengvai biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip jus rasot kvietimuose, kai kvieciat i poras? o gal is vis kvietime tai neturetu buti pamineta? g.gif
Atsakyti
rLaura, aš kai darysiu pakvietimus mano pulkui t.y. kas eina į poras bus kitokie pakvietimai gi laikas tai kitas. Svečiai tiesiai į bažnyčia atvažiuoja, o jaunikio ir jaunosios palyda išlydi juos iš namų. Jaunikio palyda apie 30-40min iki bažnyčios, o jaunosios 20-30min iki bažnyčios turi pajudėti. Tai negi ir poros lauks bažnyčioje nu kažkaip ne taip. Taigi palydai mes rašysime kad atvyktu tokiu tokiu adresu apie 1-2h anksčiau nei santuoka bus bažnyčioje ir lydėti jaunuosius tokią gražią ir svarbią jiems diena, nu kažkas panašaus... biggrin.gif O svečiai tiesiai į bažnyčia, kur 14h bus laiminama mūsų santuoka...Va.. biggrin.gif
Atsakyti
aciu Rutuliak, o as apie laika tai tikrai buciau pamirsus.
Bet man ko tai nesirisa pats tekstas. "Kvieciame i poras" kazkaip neskamba. HELP help.gif
Atsakyti