Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(ALMUŠKA @ 2005 04 12, 20:00)
Panelės, ar jūs planuojate po vestuvių svečiams išsiūsti padėkos atvirutes už dalyvavimą vestuvėse ir už dovanas?

Na as tai planuoju, manau tai bus is musu puses grazu. Kadangi kvietimus dariau pati, tai tokio pat stiliaus padariau ir padekas sveciam, jau ir i vokus sudejau beliks po vestuviu issiuntineti thumbup.gif
Atsakyti
O mano giminaite zada visus 100 sveciu asmeniskai pakviesti, nesiunciant jokiu atviruku. As tingeciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 04 13, 13:43)
O mano giminaite zada visus 100 sveciu asmeniskai pakviesti, nesiunciant jokiu atviruku. As tingeciau g.gif

Tai tokiu atvėju tada bent jau tegul nuvažiuoja pakviest visus svečius, o ne telefonu užsimins apie tai. Nes man tai teko sudalyvauti tokiose vestuvėse, kur irgi apie jokius kvietimus net kalbos nebuvo, tik telefonu paskambino. Tai jeigu nebūtų čia mano vaikino geriausio vaikystės draugo vestuvės - tikrai net neičiau. Man atrodo, kad čia ne į šiaip sau baliuką kviečiama, tai ir pats kvietimo būdas turėtų būti kitoks. Bet čia tik mano nuomonė... ax.gif
Atsakyti
O maniškis sako, kad reikia pervažiuoti per visus svečius ir asmeniškai juos pakviesti įteikiant kvietimą ax.gif Svečių bus apie 40, na sakykim poru- apie 20...
Atsakyti
del pakvietimu: mes jau MAXIMOJ uz 1,29 buvomir jau prie kasos judejom su pakvietimais, tik tuomet toptelejo viena minti. Bandysime padaryti vienoj firmoj pakvietimus su savo nuotrauka, kur mes susiglaude ir toliau vaizdas blyskeja... Rytoj atiduosiu nuotraukyte ir lauksiu rezultato... Kaina turetu nesiekti 2 lituku.
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 04 14, 13:36)
O maniškis sako, kad reikia pervažiuoti per visus svečius ir asmeniškai juos pakviesti įteikiant kvietimą ax.gif Svečių bus apie 40, na sakykim poru- apie 20...

Mes irgi zadam taip daryti, tik toli gyvenantiems issiusim kvietimus
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 04 14, 14:36)

Ir mes taip pat darysime ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(pupa uoga @ 2005 04 14, 13:39)
del pakvietimu: mes jau MAXIMOJ uz 1,29 buvomir jau prie kasos judejom su pakvietimais, tik tuomet toptelejo viena minti. Bandysime padaryti vienoj firmoj pakvietimus su savo nuotrauka, kur mes susiglaude ir toliau vaizdas blyskeja... Rytoj atiduosiu nuotraukyte ir lauksiu rezultato... Kaina turetu nesiekti 2 lituku.

Mes taip pat pakvietimus darėme su savo nuotraukyte, tai mums išeina 2,65 vienas pakvietimas, bet čia nuo popieriaus kokybės priklauso, gali ir iki 2Lt padaryti. Tai laukiam irgi rezultato, šiandien jau turėtume gauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 04 13, 14:33)
Tai tokiu atvėju tada bent jau tegul nuvažiuoja pakviest visus svečius, o ne telefonu užsimins apie tai. Nes man tai teko sudalyvauti tokiose vestuvėse, kur irgi apie jokius kvietimus net kalbos nebuvo, tik telefonu paskambino. Tai jeigu nebūtų čia mano vaikino geriausio vaikystės draugo vestuvės - tikrai net neičiau. Man atrodo, kad čia ne į šiaip sau baliuką kviečiama, tai ir pats kvietimo būdas turėtų būti kitoks. Bet čia tik mano nuomonė...  ax.gif

As ir nerasiau, kad jie telefonu kviestu. Jiems ne prestizas butu issiusti kvietimus net toli gyvenantiems, vaziuotu po visa Lietuva. O man atrodo, nieko tokio, jei ir telefonu kviestu. Nuo kvietimo nepriklauso, ar as dalyvauciau, ar ne. Svarbu, ar as noreciau apskritai vykti i tu zmoniu vestuves. Juk galu gale ne nepazistamus kvieciama i vestuves, kam tie nerealus formalumai, bukite paprastesni, zmones. Vieni, padaro nerealu baliu su visais navarotais, ir kiti bando megdzioti, paskui nezino kaip uz visa tai susimoketi. Na, cia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 04 19, 14:48)
Juk galu gale ne nepazistamus kvieciama i vestuves, kam tie nerealus formalumai, bukite paprastesni, zmones. Vieni, padaro nerealu baliu su visais navarotais, ir kiti bando megdzioti, paskui nezino kaip uz visa tai susimoketi.

Nesakau, kad labai jau būtini visokie navarotai. Bet vis tik vestuvės daug kam būna tik kartą gyvenime, tai galima tą vieną kartelį ir kaip nors kitaip svetelius pakviesti g.gif . Pasidaryti kad ir kuklius kvietimukus, bet įdėti į juos dūšią, ir tikrai thumbup.gif atrodys. O paskui bus kokie nors gimtadieniai ir kitokios progos, tai jau ten vis tiek jokių kvietimų nedarys smile.gif. Juk nebūtina po 10 litų už kvietimo darymą mokėti. Galima kad ir patiems kažką kuklaus sugalvoti, o paskui kam bus įteikinėjama, žmonės matys, kad jaunieji vis tiek pasistengė, ir visiems bus malonu wink.gif. Na, bet visi savo vestuves organizuoja savaip. Vieni be limuzino jų neįsivaizduoja, kiti be oficialių ceremonijų, o dar kiti iš viso nuvaro ramiai susirašyt, o paskui kokioj kavinėj su tėvais ar draugais pasėdi smile.gif. Kaip sakoma, dėl skonių nesiginčyjama ax.gif
Atsakyti
bet ar butini tie pakvietimai?juk nuvaziavai pakvietei ir rami galva, na nebent toli vaziuot reiketu:) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 04 20, 10:29)
bet ar butini tie pakvietimai?juk nuvaziavai pakvietei ir rami galva, na nebent toli vaziuot reiketu:) mirksiukas.gif

Mes kvietimus darysim ir dėl to, kad ne tik gražu parodyti dėmesį kviečiamam asmeniui jo vardą įrašant į kvietimą, bet taip liks ir prisiminimas smile.gif Mane toks kvietimas pamalonintų smile.gif Beto svečias žinos visą scenarijų, kur kada važiuoti, kad kiekvieną kartą neklausinėtų : "Tai kelintą valandą ten.....tas ir tas?". Kvietime įrašytos trys skirtingos valandos (kauno rotušės, bažnyčios ir pokylio pradžios), tai nors visiems bus aišku kas kur ir kaip smile.gif
Atsakyti