dare drauge nieko man nekainavo - jos dovana mums
O siaip tai zinau, kad gavosi, jog vienas pakvietimas 2.10 EUR (nes drauge Vokietijoj gyvena), nes labai kokybiskas popierius ir visa kita
o jei dar prideti darba drauges - tai isvis auksiniai....
O as dariau pati, kadangi studijuoju dailes akademijoje, tai jau kazkaip nekaip atrodytu pirkti, o ir galiu paskyti, kad nei vieni kvietimai netures tiek sirdies kiek paciu daryti, su meile rinkau popieriu, kaspinelius, galvojau dizaina, taip miela buvo juos po to iteikti...
Aciu, labai miela girdeti Jeigu kalbat apie tuos skeletinius lapelius (tuos kur du uzklijuoti amt virsutinio lapo), tai as ju prisipirkau tris pokus triju skirtingu spalvu (cia Kaune prie stioties turguje) ir tarp ju yra labai dideliu, ir visai mazuliuku... dabar uz galvos griebiuosi kur juos visus reiks deti
Aciu, labai miela girdeti Jeigu kalbat apie tuos skeletinius lapelius (tuos kur du uzklijuoti amt virsutinio lapo), tai as ju prisipirkau tris pokus triju skirtingu spalvu (cia Kaune prie stioties turguje) ir tarp ju yra labai dideliu, ir visai mazuliuku... dabar uz galvos griebiuosi kur juos visus reiks deti
mano pakvietimai irgi jau beveik iskepti Kadangi darau azurinius tai truputi ilgokas procesas Va, man dar reikia kokio grazaus sviesiai rozinio tusinuko padailinimui kvietimu, bet niekaip nerandu