Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(laurytel @ 2007 03 15, 20:06)
Nu kaip ikelt paveiksliuka?  g.gif

kai parasysi 100 zinuciu, tada leis ikelti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 03 15, 20:49)
kai parasysi 100 zinuciu, tada leis ikelti  mirksiukas.gif

aisku blink.gif
Atsakyti
Gal kam idėja pravers 4u.gif

Pasidarykite kvietimą su savo nuotrauka mirksiukas.gif Tikrai šiltesnis kvietimas man toks 4u.gif Atsispausdinti galima visur, fotolabaratorijose, reklamos agenturuose 4u.gif

Kad ir toks 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fotopuka @ 2007 03 17, 03:07)

nu man tai visai negrazu schmoll.gif nesubtilu... schmoll.gif o dar tos spalvos... doh.gif
Atsakyti
Atspausdinus spalvos kitaip atrodo mirksiukas.gif

Bet kuriuo atveju taigi spalvu milijonai biggrin.gif Aš apie pačią idėją 4u.gif Aš gaminuosi tiek kvietimus, tiek atvirukus visada su nuotraukytėm ax.gif Tokie dalykai turi išliekamąją vertę, pvz. aš paprasto kvietimo nepasilikau, nes man tai tik popieriukas, o tuo tarpu draugų nuotraukos neišmesiu gi bigsmile.gif biggrin.gif
Kaip ir atviruko su nuotrauka, o kiti atvirukai anksčiau ar vėliau kažkur nusės biggrin.gif
Atsakyti
O gal graziau butu jei nuotraukele butu juodai balta ir kiek mazesne...? Na padaryti kazkaip mieliau, svarbu ir popierius, ir spalvos, ir isdestymas... Si atrodo kiek megejiskai, bet padirbejus dar siek tiek - manau, butu grazus kvietimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fotopuka @ 2007 03 17, 02:07)
Gal kam idėja pravers  4u.gif

Pasidarykite kvietimą su savo nuotrauka  mirksiukas.gif  Tikrai šiltesnis kvietimas man toks  4u.gif Atsispausdinti galima visur, fotolabaratorijose, reklamos agenturuose  4u.gif

Kad ir toks  4u.gif

user posted image

man tai visai gražučiai thumbup.gif
idėja paprastutė, mes irgi ant kvietimų savo foto dėjome mirksiukas.gif
Atsakyti

Pasidarykite kvietimą su savo nuotrauka  mirksiukas.gif  Tikrai šiltesnis kvietimas man toks  4u.gif Atsispausdinti galima visur, fotolabaratorijose, reklamos agenturuose  4u.gif

Kad ir toks  4u.gif

user posted image

Sakoma, kad pagal pakvietimus sprendziamas vestuviu stilius arba kitaip tariant tai "spargalke" sveciams. Tai gavus toki pakvietima, tikrai net nepagalvociau, kad vestuves butu kokiame restorane. Tai turetu but gamtoje, ciut ne laisvas stilius, nu kazkas panasaus. Tad jei atspejau, tai pakvietimas liuks thumbup.gif Pvz. mes vestuves darome restorane, tad pakvietimus ir nusipirkom labai subtilius rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos gal kam pravers si informacija,o gal kam nereikia,o gal kas zino,arba atvirksciai iesko.Tai vat kadangi musu vestuves bus keliu tautu,t.y. lietuviu,lenku ir rusu,tai kam lietuviskai jau kvietimus paruosiau pati,ir pradejau sukti galva su kvietimais kita kalba...nezinojau nei kas nei kur nei kaip...tai vat uzejom su MB i knygyna rusiska,o ten kiek nori toooookiuuuu graziu su tekstu viduje,belieka tik vardus ir data irasyt,man net sirdis apsalo....ir problemos kaip nebuta... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 03 19, 10:48)
Sveikos gal kam pravers si informacija,o gal kam nereikia,o gal kas zino,arba atvirksciai iesko.Tai vat kadangi musu vestuves bus keliu tautu,t.y. lietuviu,lenku ir rusu,tai kam lietuviskai jau kvietimus paruosiau pati,ir pradejau sukti galva su kvietimais kita kalba...nezinojau nei kas nei kur nei kaip...tai vat uzejom su MB i knygyna rusiska,o ten kiek nori toooookiuuuu graziu su tekstu viduje,belieka tik vardus ir data irasyt,man net sirdis apsalo....ir problemos kaip nebuta... biggrin.gif

o i kur sis knygynas randasi?
Atsakyti
Merginos, turia gera zinia toms kurios nori is Elsteros pirkt kvietimus! Jie atidare nauja studija Savanoriu pr. 1 "Helios City" 1aukste. Vadinasi jie "Ispudziu studija". Ten yra labai daug visko vestuviu tematika, t.y. pakvietimai, stalo korteles, sveciu knygos ir kt. Vakar kai buvau nuejus, tai dar nevisos prekes buvo suvestos, bet zadejo kitai savaitej viska atsivest thumbup.gif
Atsakyti

Kad ir toks  4u.gif

user posted image

pakvietimai, mano subjektyvia nuomone, yra baisus. Kadangi galiu teigti, jog dizaino srityje siek tiek nusimanau (turiu ir issilavinima), tai cia tikrai nera nei skonio, nei estetikos. tiek nuotrauka, tiek apipavidalinimas - visiskai megejiskas (fotografuota is labai nedekingos padeties- is virsaus, tai pakeicia veido bruozus).
Tokie pakvietimai tiktu tik jei jaunavedziai darytusi juos patys - tada galima argumentuoti, kad va, patys dare, tai nuosirdu).Bet kadangi maciau, kad tamsta reklamuojates kaip suteikianti tokia paslauga, tai pinigus uz tai imti yra mazu maziausiai nekuklu.
Cia mano nuomone.
Atsakyti