Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(Kalipsė @ 2007 02 17, 14:39)
Aš tai planuoju daryti kvietimus panašius į tą kur duoda Kauno CMB, kai jau sutari datą  ax.gif  Nugvelbsiu idėją iš jų  blush2.gif

Nesvarbu is kur deja, svarbu, kad sirdelei miela 4u.gif
Atsakyti
Mes kvietimus pirkom Elsteroj. Issirinkau kaip tik tokius kokius ir norejau tongue.gif Ideciau, bet nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytel @ 2007 02 18, 14:41)
Mes kvietimus pirkom Elsteroj. Issirinkau kaip tik tokius kokius ir norejau  tongue.gif  Ideciau, bet nemoku  blush2.gif

Atsiusk idesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editare @ 2007 02 15, 16:22)
na turiu bet nemoku cia jas ikelt,jei ka duok savo pasta atsiusiu biggrin.gif

Labai gražūs pakvietimai, ypač pirmas. o kaip tu tą šoninę širdučių juostelę padarei? g.gif
Atsakyti
Savaitgalį sušaldžiau MB beieškodama popieriaus parduotuvės palei rotušę, bet visviena neradom doh.gif Gal žinot tiksliau kur ta parduotuvėlė yra kur daug gražaus popieriaus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2007 02 19, 18:35)
Savaitgalį sušaldžiau MB beieškodama popieriaus parduotuvės palei rotušę, bet visviena neradom  doh.gif Gal žinot tiksliau kur ta parduotuvėlė yra kur daug gražaus popieriaus?  4u.gif

Aš irgi gerą ratą apėjau kol radau. Ir paskui kai radau pasirodo prie mano mašinos buvo kur buvau pasistačius blush2.gif . Ji randas kur yra parduotuvė Šilas (man atrodo kad Šilas lyg vadinas) tai tokia gatvytė už jo yra tai iš kart ja paėjus po dešne puse. Arba einant nuo rotušės senamiesčiu į kairę pasuki į gatvę kur ant kampo aladinas ir eini vos ne iki galo ir po kaire tada. gal supratot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammy: 24 vasario 2007 - 11:04
QUOTE(mammy @ 2007 02 24, 12:03)
Aš irgi gerą ratą apėjau kol radau. Ir paskui kai radau pasirodo prie mano mašinos buvo kur buvau pasistačius  blush2.gif .  Ji randas kur yra parduotuvė Šilas (man atrodo kad Šilas lyg vadinas) tai tokia gatvytė už jo yra tai iš kart ja paėjus po dešne puse. Arba einant nuo rotušės senamiesčiu į kairę pasuki į gatvę kur ant kampo aladinas ir eini vos ne iki galo ir po kaire tada. gal supratot

Daukšos gatvėj smile.gif ten labai gražaus ir įvairaus popieriaus yra.
Atsakyti
mes tai kvieimus vestuvems darėme patys ir tikrai šauniai gavosi ir išlaidų nebuvo daug thumbup.gif
Atsakyti
kvietimu pasirinkimas tikrai nera didelis parduotuvese, ir jie - standartiniai... Visada yra maloniau gauti rankomis daryta... i kuri gali ideti savo idejas ir padaryti pirma vestuviu ispudi...
Atsakyti
i Dauksos gatve daugiau neisiu, neradau ten tokio popieriaus, kokio noriu, siaip pasirinkimas tikrai nenudziugino... sake, vilniaus g yra kazkoks bromas ir jame dailininkams parduotuve, ten yra irgi visokio popieriuko... blush2.gif
Atsakyti
SVEIKUTES,GAL KAS NORS GALETU IMESTI I AZ PAKVIETIMU TEKSTUKU AR CIA IDETI,KAZKAIP KA TURIU TAS NELABAI TINKA ,NORISI KO NORS TOKIO PAPRASTO IR NEITIN OFICIALUAS,NU TIESA SAKANT NET NEZINAU KO PATI NORIU. 4u.gif BUCIAU LABAI DEKINGA
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2007 03 07, 20:01)
i Dauksos gatve daugiau neisiu, neradau ten tokio popieriaus, kokio noriu, siaip pasirinkimas tikrai nenudziugino... sake, vilniaus g yra kazkoks bromas ir jame dailininkams parduotuve, ten yra irgi visokio popieriuko...  blush2.gif

o as ten radau kokio ieskojau thumbup.gif aisku iejus, is kart akys issprogo nuo popieriu gausos lotuliukas.gif
Atsakyti