na turiu bet nemoku cia jas ikelt,jei ka duok savo pasta atsiusiu
QUOTE(editare @ 2007 02 15, 17:22)
na turiu bet nemoku cia jas ikelt,jei ka duok savo pasta atsiusiu
Atsiusk man ausraausrine@yahoo.com
As ikelsiu
issiunciau dekui uz pagalba
editares pakvietimai, prasom ner uz ka
Na, o as norejau usisakyti pas Mamka22 kvietimus, jie tikrai puikus bet paskui kaip tik prasitariau savo busimo vyro sesei, ji mokosi dailes mokykloj ir be to, jai patinka visi tokie dalykiukai, tai sako bak tu as padarysiu tau labai graziu kvietimu, tai va, lauksiu rezultato, galesiu atsiusti paskui parodyti
Butinai parodyk
na labai nepeikit mano kvietimus, is tu triju as darausi pirma, su dviem taurem ir viduryje sirdute,kazkaip labiausiai atitinka vestuviu tema
QUOTE(editare @ 2007 02 16, 13:50)
na labai nepeikit mano kvietimus, is tu triju as darausi pirma, su dviem taurem ir viduryje sirdute,kazkaip labiausiai atitinka vestuviu tema
nu nu, nepeikia jų niekas. aš tai pavyzdžiui semiuosi idėjų saviesiems nes jau mane užplūdo toks jausmas, kad jau reik pradėt tuos kvietimus daryti, o aš net nežinau nuo ko pradėti...
na pradzia visada sunki,patariu neskubet,pirmiausia pasidaryk keleta variantu,o po to issirink kas labiau patinka,nes darant juos gimsta vis dar nauju ideju
Ziuriu cia visos tais rankdarbiais uzsiimat as tai nei kantrybes turiu, nei noro, nei laiko Nusipirksiu galvoju tuos pakvietimus kokiam knygyne, kazkaip jie man maziausiai svarbus...
QUOTE(Joa @ 2007 02 17, 00:44)
Ziuriu cia visos tais rankdarbiais uzsiimat as tai nei kantrybes turiu, nei noro, nei laiko Nusipirksiu galvoju tuos pakvietimus kokiam knygyne, kazkaip jie man maziausiai svarbus...
aš tai darysiu pati. kitą savaitę važiuosiu pirkt medžiagų ir prie darbo...
Aš tai planuoju daryti kvietimus panašius į tą kur duoda Kauno CMB, kai jau sutari datą Nugvelbsiu idėją iš jų