Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

na turiu bet nemoku cia jas ikelt,jei ka duok savo pasta atsiusiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(editare @ 2007 02 15, 17:22)
na turiu bet nemoku cia jas ikelt,jei ka duok savo pasta atsiusiu biggrin.gif

Atsiusk man ausraausrine@yahoo.com
As ikelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
issiunciau thumbup.gif dekui uz pagalba drinks_cheers.gif
Atsakyti
editares pakvietimai, prasom ner uz ka mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Na, o as norejau usisakyti pas Mamka22 kvietimus, jie tikrai puikus thumbup.gif bet paskui kaip tik prasitariau savo busimo vyro sesei, ji mokosi dailes mokykloj ir be to, jai patinka visi tokie dalykiukai, tai sako bak tu as padarysiu tau labai graziu kvietimu, tai va, lauksiu rezultato, galesiu atsiusti paskui parodyti smile.gif
Atsakyti
Butinai parodyk drinks_cheers.gif
Atsakyti
na labai nepeikit mano kvietimus, is tu triju as darausi pirma, su dviem taurem ir viduryje sirdute,kazkaip labiausiai atitinka vestuviu tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(editare @ 2007 02 16, 13:50)
na labai nepeikit mano kvietimus, is tu triju as darausi pirma, su dviem taurem ir viduryje sirdute,kazkaip labiausiai atitinka vestuviu tema biggrin.gif

nu nu, nepeikia jų niekas. aš tai pavyzdžiui semiuosi idėjų saviesiems blush2.gif nes jau mane užplūdo toks jausmas, kad jau reik pradėt tuos kvietimus daryti, o aš net nežinau nuo ko pradėti... doh.gif
Atsakyti
na pradzia visada sunki,patariu neskubet,pirmiausia pasidaryk keleta variantu,o po to issirink kas labiau patinka,nes darant juos gimsta vis dar nauju ideju biggrin.gif
Atsakyti
Ziuriu cia visos tais rankdarbiais uzsiimat biggrin.gif as tai nei kantrybes turiu, nei noro, nei laiko blush2.gif Nusipirksiu galvoju tuos pakvietimus kokiam knygyne, kazkaip jie man maziausiai svarbus...
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 02 17, 00:44)
Ziuriu cia visos tais rankdarbiais uzsiimat  biggrin.gif as tai nei kantrybes turiu, nei noro, nei laiko  blush2.gif Nusipirksiu galvoju tuos pakvietimus kokiam knygyne, kazkaip jie man maziausiai svarbus...

schmoll.gif aš tai darysiu pati. kitą savaitę važiuosiu pirkt medžiagų ir prie darbo...
Atsakyti
Aš tai planuoju daryti kvietimus panašius į tą kur duoda Kauno CMB, kai jau sutari datą ax.gif Nugvelbsiu idėją iš jų blush2.gif
Atsakyti