As tai noriu padekoti Mamkai 22,uz grazius pakvietimus,tikrai labai kruopsciai ri garziai padare Visiems labai patiko ranku darbo pakvietimai
QUOTE(Prince @ 2007 02 12, 10:48)
As tai noriu padekoti Mamkai 22,uz grazius pakvietimus,tikrai labai kruopsciai ri garziai padare Visiems labai patiko ranku darbo pakvietimai
Labai aciu uz pagyras
gal galite ir man kvietimu pavyzdziu atsiusti i pasta agnijat@gmail.com...tikrai noreciau uzsisakyti, manau ranku darbas visada atrodo super lauksiu...
QUOTE(Gija2 @ 2007 02 13, 11:59)
gal galite ir man kvietimu pavyzdziu atsiusti i pasta agnijat@gmail.com...tikrai noreciau uzsisakyti, manau ranku darbas visada atrodo super lauksiu...
Bus padaryta
Mes kvietimus darysime patys Kadangi MB meniškos sielos, tai manau pademonstruos savo meną
QUOTE(kadaryti @ 2007 02 09, 13:52)
Sveikutes
Del kvietimu tai patirti turiu tokia - uzsakeme pas viena dizaineri, kad padarytu dizaina, koki norime (kaina dizaino visai nedidele)
tada jis mums patare ant kokio popieriaus spausdinti, surado kur spausdinti ir gavosi orginalus labai grazus kvietimai su voku labai maza kaina.
Del kvietimu tai patirti turiu tokia - uzsakeme pas viena dizaineri, kad padarytu dizaina, koki norime (kaina dizaino visai nedidele)
tada jis mums patare ant kokio popieriaus spausdinti, surado kur spausdinti ir gavosi orginalus labai grazus kvietimai su voku labai maza kaina.
o kiek kainuoja dizainerio paslaugos?
QUOTE(airv @ 2007 02 15, 12:53)
o kiek kainuoja dizainerio paslaugos?
Dizainerių paslaugos labai skirtingos ,tad pasakyti konkrečiai neįmanoma. Yra tekę mokėti už padarytą paslaugą ir +30lt už jo sugaištą laiką (sakė,kad tai su didele nuolaida) , o yra tekę mokėti tik už produktą.
Papildyta:
Kadangi forumuose labai gausu informacijos ir ne viską įmanoma sužinoti , parašau nuorodą jei ką sudomintų pergamentai ir atvirukai ,nestandartiniai sveikinimai įvairiomis progomis SKELBIMŲ SKYRĮIUJE---> RANKDARBIAI IR KITOS PASLAUGOS ---> Pergamentai ,atvirukai ir sveikinimai.
QUOTE(Vijuke @ 2007 02 09, 15:43)
bet zinot, kvietimo be voko nedarysi.. o jeigu galvoti, kad nuo 14 litu vienas kvietimas.. tai vestuvems tada is karto reikia planuoti kokius 30000 litu kaip nieko.. nors nesakau, aisku yra tokiu zmoniu, kurie uz kvietima ir po 100 litu gali moketi..
kiek? ..
15 litu maketas kvietimo.. gauni i el.pasta ir spausdini fotosalone 1 kvietima po lita.. 50 zmonems .. va tau ir 50 lt + 15 lt.. 65 lt
bent jau as tiek emiau ..idomu o kiek kitos mamytes menininkes eme uz maketus darytus PS?
pasidalinkite gal as cia visai papigiai
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 02 15, 14:22)
kiek? ..
15 litu maketas kvietimo.. gauni i el.pasta ir spausdini fotosalone 1 kvietima po lita.. 50 zmonems .. va tau ir 50 lt + 15 lt.. 65 lt
bent jau as tiek emiau ..idomu o kiek kitos mamytes menininkes eme uz maketus darytus PS?
As ranku darbo kvietimus darau po 4-8 lt. Visi mano rankyciu paciupineti ir dusios i juos idedu tikrai, bet jeigu kaina uzsipelsi nezmoniska niekam tavo tie darbeliai bus nerikalingi.
As nelabu apie tuos atveju, kai darbus daro dailinkai, kai piesia miniatiuras ir t.t.
Bet megejams manau tikrai nereiketu kainyciu labai kelti
na as tai pati kvietimus darau, ir gaunas super ,kam parodau tai sako kad neblogai padirbejau, laiko sugaisti, na juk ne per viena vakara juos padarai, bet manau malonu gauti kai idedi daleles saves, be to esu siuo momentu anglijoj tad pasivaikstinejau po parduotuves radau visai idomiu priemoniu tai truputi fantazijos idejau ir gavos
QUOTE(editare @ 2007 02 15, 15:51)
na as tai pati kvietimus darau, ir gaunas super ,kam parodau tai sako kad neblogai padirbejau, laiko sugaisti, na juk ne per viena vakara juos padarai, bet manau malonu gauti kai idedi daleles saves, be to esu siuo momentu anglijoj tad pasivaikstinejau po parduotuves radau visai idomiu priemoniu tai truputi fantazijos idejau ir gavos
Gal turi nuotraukytę kad parodyt kaip pavyko padaryt? Aš irgi planuoju pati darytis, tik baisoka kad neatrodytų kaip vaiko mokyklinis darbelis