Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(jaunamamyte @ 2007 01 12, 14:02)
Mes kaip po senoveje  ax.gif  vaziavome pas kiekviena, nes vos ne visi arti gyvena  g.gif  o jei toliau , tai turbut siustume kvietimus  g.gif
..noriu pasidalinti savo sukurtu kvietimu i vestuves su jaunavedziu veidukais  blush2.gif  , jei kam idomu galiu atsiusti i AZ  4u.gif

As irgi noreciau gauti... rutaw@delfi.lt
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 01 12, 14:02)
Mes kaip po senoveje  ax.gif  vaziavome pas kiekviena, nes vos ne visi arti gyvena  g.gif  o jei toliau , tai turbut siustume kvietimus  g.gif
..noriu pasidalinti savo sukurtu kvietimu i vestuves su jaunavedziu veidukais  blush2.gif  , jei kam idomu galiu atsiusti i AZ  4u.gif

man butu labai idomu blush2.gif
Atsakyti
Ir man jau pribrendo pakvietimu darymo reikalas ax.gif Bandysiu darytis pati su draugu ir tetu pgalba lotuliukas.gif tikiuos gausis grazus. kadangi vestuviu puosimo tema jurine, tai ir pakvietimai bu su juriniais motyvais mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurinis motyvas mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano tema retro, kaip ir turiu ideju, bet tuo paciu ir ne g.gif Negaliu susikoncentruot schmoll.gif Gal kas kokiu pvz.turit? Ar siaip idejom savom pasidalintumet? Jus gi tokios visos fantazuotojos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytel @ 2007 01 22, 15:08)
O mano tema retro, kaip ir turiu ideju, bet tuo paciu ir ne  g.gif  Negaliu susikoncentruot  schmoll.gif  Gal kas kokiu pvz.turit? Ar siaip idejom savom pasidalintumet? Jus gi tokios visos fantazuotojos  smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
mes su draugu pagalba darem patys - idejas davem mes, igyvendimo vyriausias pabrolys, kuris tuo uzsiimancioj istaigoj dirba.. vieni gavosi linksmi - draugams, kiti rimtesni - vyresnei publikai, likom visai patenkinti.. pirkti nera labia is kur, arba brangu, arba per daug standartiska
Atsakyti
Yra tokia programėlė Publisher su kuria galima labai gražius pakvietimus pasidaryti. Taip ir darysim,tik ne patys o patikėsim žmogui kuris labiau ten viską supranta. Bet kiek žiūrėjau yra labai gražių pavyzdžių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy @ 2007 01 25, 16:53)
Yra tokia programėlė Publisher

o gal plačiau apie tą programėlę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 01 26, 03:33)
o gal plačiau apie tą programėlę?  ax.gif

Kad pati nelabai ką žinau. Mums ją paskolio ir mes įsiinstaliavom. ten galima kurti kvietimus, atvirutes, brošiūras, sveikinimus, laikraštukus ir daaaaug visokių dar nelabai man suprantamų blush2.gif . Kadangi švęsim sodyboj, tai noriu kad kvietime būtų ir žemėlapis kaip rasti tą sodybą. Tai sakė padarys ir ten viskas įmanoma. biggrin.gif
Atsakyti
Susiinstaliavau programele Magic Photo editor ir stai mano bandymas blush2.gif
Atsakyti
brrr. atsiprasau, bet man toks kvietimas tikrai nepatiku.. kazkaip visko per daug perkrauta..
Atsakyti