Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(atsringa @ 2007 01 08, 00:40)
Mano vestuves dar toli, tai gal dar spesiu apsigalvoti. Bet pakvietimus darysiu tikrai pati. Buvau sugalvojus tokias su atsilenkianciais karpiniais, bet radau orginalesne ideja pakvietimas laisko butelyje pavidalu. Pakvietimai bus iteikiami i rankas taigi si ideja man tinka biggrin.gif, juolab kad tikrai bus daug nustebusiu.. dabar reikia issirinkti buteliuka, uzsakyti kad pazitamas barmenas pataupytu koki 20 vyniniu kamsciu ir viskas..

Vyno buteliuose??? g.gif Ideja labai grazi, bet vyno buteliai?
Atsakyti
Sveikutes.Gal ka zino kur yra graziu pakvietimu pirkti Klaipedoje?Zadejo jaunikis padaryti,bet laiko "neranda" ax.gif Na nenoriu moralizuoti .Tik bus pirktiniai pakvietimai.Spali ziurejom viename knygyne,tai visiskai nieko nematem.
Atsakyti
QUOTE(KristinaS @ 2007 01 09, 17:42)
Sveikutes.Gal  ka  zino kur  yra  graziu pakvietimu  pirkti Klaipedoje?Zadejo  jaunikis  padaryti,bet  laiko "neranda" ax.gif Na nenoriu moralizuoti .Tik bus  pirktiniai  pakvietimai.Spali ziurejom viename  knygyne,tai visiskai nieko nematem.

tu ateik i klaipedos nuotaku skyreli ir ten paklausk, labai daug mergaiciu tau pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti

i 
Parašų tvarkymosi akcija SuperMamoje!

Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
Parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių vystymosi pasiekimams - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas; neperkraukite parašo nuotraukomis – tam turime galerijas, „Štai mes kokie“ temas. Didžiulis perkrautas parašas apsunkina ir prailgina puslapio vartymo laiką forumo dalyviams, kurie turi lėtesnį interneto ryšį (tokie puslapiai kraunasi ypač ilgai).
Draudžiama asmeniniame paraše patalpinti bet kokio pobūdžio skelbimą. Tam skirtas atskiras skyrelis forume - "Skelbimų lenta".

Stenkitės pasirinkti trumpą subtilų įdomų skoningą parašą! Būkit malonios, pas ką netvarka, susitvarkykit! Parašai, neatitinkantys šių reikalavimų, trinami be perspėjimo.
Atsakyti
Mes kaip po senoveje ax.gif vaziavome pas kiekviena, nes vos ne visi arti gyvena g.gif o jei toliau , tai turbut siustume kvietimus g.gif
..noriu pasidalinti savo sukurtu kvietimu i vestuves su jaunavedziu veidukais blush2.gif , jei kam idomu galiu atsiusti i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 01 12, 14:02)
Mes kaip po senoveje  ax.gif  vaziavome pas kiekviena, nes vos ne visi arti gyvena  g.gif  o jei toliau , tai turbut siustume kvietimus  g.gif
..noriu pasidalinti savo sukurtu kvietimu i vestuves su jaunavedziu veidukais  blush2.gif  , jei kam idomu galiu atsiusti i AZ  4u.gif

Labai idomu mirksiukas.gif (kaukox@one.lt)
Atsakyti
Mes kaip po senoveje  ax.gif  vaziavome pas kiekviena, nes vos ne visi arti gyvena  g.gif  o jei toliau , tai turbut siustume kvietimus  g.gif
..noriu pasidalinti savo sukurtu kvietimu i vestuves su jaunavedziu veidukais  blush2.gif  , jei kam idomu galiu atsiusti i AZ  4u.gif

ir man idomu lorasa@takas.lt
Atsakyti
Super,labai labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

noriu bigsmile.gif ausryte.smile@gmail.com 4u.gif
o ideti cia nenori, kad visos galetu pasidziaugti?
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 01 12, 18:05)
noriu  bigsmile.gif ausryte.smile@gmail.com  4u.gif
o ideti cia nenori, kad visos galetu pasidziaugti?

jooo clap.gif , gal tikrai galima ikelti cia, idomiau paskui psl vartyti, iskart matome nuotraukas 4u.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrute77: 13 sausio 2007 - 00:13
Sveikos įkišiu ir čia savo trigrąšį blush2.gif (nepykit baisiai)
Siūlyčiau toms kurios turi auksines rankas ir auksines mintis pakvietimus darytis pačioms. Bet juk yra tokių kaip aš tiesiai šviesiai sakant atgrubnagių, kurios nelinkusios prie rankdarbių tai siūlyčiau pasidairyt atvirukų, kad ir elsteroje, aš pirkau ne iš jų, bet lygiai tokius pačius:
user posted imageuser posted image
Pirmąsias tetoms ir dėdėms, o antrąsias jaunimui. Visi liko sužavėti wub.gif
Atsakyti
[quote=majami,2007 01 13, 15:28]
Sveikos įkišiu ir čia savo trigrąšį blush2.gif (nepykit baisiai)
Siūlyčiau toms kurios turi auksines rankas ir auksines mintis pakvietimus darytis pačioms. Bet juk yra tokių kaip aš tiesiai šviesiai sakant atgrubnagių, kurios nelinkusios prie rankdarbių tai siūlyčiau pasidairyt atvirukų, kad ir elsteroje, aš pirkau ne iš jų, bet lygiai tokius pačius:

As tai tikrai kad pirksiu, nes pati tai nei fantazijos, nei kantrybes, nei laiko rankdarbiams neturiu schmoll.gif
Atsakyti