Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(shrekiuke @ 2006 08 05, 16:38)
zinau, kad yra zalioj stotele, kiek nori ir visokiu spalvu, cia as apie siaudus.

QUOTE(dendule @ 2006 08 06, 09:15)
O jeigu tu klausi apie siaudus kuriuos suristi tai bet kurioj geliu parduotuvej, tik ne visur nori parduot:)smile.gifsmile.gif, bet jeigu graziai paprasysi parduos:)

QUOTE(Sofiko @ 2006 08 07, 08:36)
Ausryte,
siaudu yra bet kurioje geliu parduotuveje. Spalvos irgi - kokiu tik nori:)

aciu jums, mergaites! thumbup.gif begsiu i koki "tarp geliu" salona pirkti siaudu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2006 08 05, 16:01)
Sveikutes,
Mes tai darome patys pakvietimus abudu dailiuju ranku bureliu buvo uzsieme:).
Va tokius:)smile.gif
Pakvietimai

Grazus pakvietimai!Jei dar abieju daryti tai is viso thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ferndale @ 2006 08 08, 17:41)
Grazus pakvietimai!Jei dar abieju daryti tai is viso  thumbup.gif

Aciu;) aga mano ideja blush2.gif , o mano busimasis padejo viska daryt, sveciams labai patiko ir klause kur uzsisakem kurioj spaustuvej:)smile.gifsmile.gif. Darykites pacios miela procedura labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos brangiosios nuotakos ir naujai "iskeptos" zmonos 4u.gif

Gal galite parasyti bent kelis kvietimu teksto pavyzdzius. ax.gif

Taip pat gal galetumete pasiulyti kur Kaune galima butu isigyti jau gatavu bet graziu kvietimu.

Faina toms kurio rankas auksines turi as nesu labai meniskos sielos zmogus blush2.gif todel paciai kvietimu man pasigaminti neiseis nes siaip tai jau ir laikas spaudzia. Is tikruju tai buvau nutarus ju apskritai nedaryti, bet dalyvaujant siame Supermamos forume galima labai daug ko uzsimanyti.

Labai lauksiu jusu patarimu.

Dekui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizgute @ 2006 08 14, 19:00)
Taip pat gal galetumete pasiulyti kur Kaune galima butu isigyti jau gatavu bet graziu kvietimu.

Vienai merginai šią savaitę puošiau pirktinius pakvietimus, nežinau kiek ji mokėjo, bet matyt nebrangiai, aš juos papildomai padekoravau ir gavosi tikrai gražūs blush2.gif ir nevisiškai "pirktiniai",o pirko juos Maximoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2006 08 14, 21:00)
Vienai merginai šią savaitę puošiau pirktinius pakvietimus, nežinau kiek ji mokėjo, bet matyt nebrangiai, aš juos papildomai padekoravau ir gavosi tikrai gražūs  blush2.gif  ir nevisiškai "pirktiniai",o pirko juos Maximoje  mirksiukas.gif

nesakyk, kad nepadarei foto... verysad.gif ikelk, jei turi! mirksiukas.gif
Atsakyti
O man nera nieko graziau uz ranku darbo pakvietimus.... ax.gif

Planuoju as pati pasidaryt pakvietimus, juolab kad parduotuvese galima nusipirkti popieriaus ivairaus, puosmeneliu...REIKIA tik FANTAZIJOS
yahoo.gif yahoo.gif

P.s. cia ka radau idomesnio internete....nepykit... isidejau ir kai kuriu jau publikuotus pakvietimus ax.gif

Idejos pakvietimams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue_rose: 24 rugpjūčio 2006 - 17:27
Aš ir pakvietimus bandysiu daryti pati blush2.gif Labai gerai dedasi su Corel programa biggrin.gif
Esu numačiusi maždaug kokių norėčiau, na turiu tam 8 mėnesiukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2006 09 25, 17:02)
Aš ir pakvietimus bandysiu daryti pati  blush2.gif  Labai gerai dedasi su Corel programa  biggrin.gif
Esu numačiusi maždaug kokių norėčiau, na turiu tam 8 mėnesiukus  rolleyes.gif

Gerai jei sugebi,as kai padaryciau tai zmonems tikrai daug juoko butu, o man gedos nes as nelabai tam gabi blush2.gif
Gal kas zinote kur kaune butu galima israsyti pakvietimus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2006 09 25, 19:02)
Aš ir pakvietimus bandysiu daryti pati  blush2.gif  Labai gerai dedasi su Corel programa  biggrin.gif
Esu numačiusi maždaug kokių norėčiau, na turiu tam 8 mėnesiukus  rolleyes.gif

O gal kokiu pavyzdeliu turi prisirinkusi pakvietimams... buten tai programai?
Atsakyti
Hun, o jūsų vestuves Inesa fotkins? tada jos prašyk, pamaketuos kelis variantus už kokius 50 Lt, o tada beliks į spaustuvę kreiptis arba gražaus popieriuko nusipirkus atsispausdint pačiai smile.gif Būtent taip ir dariau, tai nesigavo man jie brangiau, nei kad pirkusi būčiau, o tokių niekas neturi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 09 26, 08:59)
Hun, o jūsų vestuves Inesa fotkins? tada jos prašyk, pamaketuos kelis variantus už kokius 50 Lt, o tada beliks į spaustuvę kreiptis arba gražaus popieriuko nusipirkus atsispausdint pačiai  smile.gif Būtent taip ir dariau, tai nesigavo man jie brangiau, nei kad pirkusi būčiau, o tokių niekas neturi  wub.gif

Eh..galetum fotke imest paziuretume:). Nemaciau ar yra tema apie stalo korteles?
Atsakyti