Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(Rasiunia @ 2006 06 28, 18:59)
o as pati pasidariau...paprastuciai, kukluciai bet visiems patiko   rolleyes.gif
nzn kaip ikelt...tikriausiai man dar negalima  blush2.gif

jei atsiusi man dabar i pasta, galesiu idet tavo foto, tik parasyk laiske kas ir nuo ko smile.gif bet jei veliau, tai neprizadu, ar turesiu laiko ir galimybiu... g.gif ausryte.smile@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrytia: 28 birželio 2006 - 18:29
QUOTE(Rasiunia @ 2006 06 28, 18:59)
o as pati pasidariau...paprastuciai, kukluciai bet visiems patiko  rolleyes.gif
nzn kaip ikelt...tikriausiai man dar negalima  blush2.gif

galima, pvz., www.photobucket.com užsiregistruoti ir per ten kelti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 28, 19:48)
galima, pvz., www.photobucket.com užsiregistruoti ir per ten kelti  mirksiukas.gif

http://s53.photobuck...used&interval=3

drinks_cheers.gif pavyko...aciu uz ideja
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2006 06 20, 16:09)
vakare nufotografuosiu savuosius su visu tekstu ir ikelsiu jei pavyks  mirksiukas.gif

Jeigu galima as irgi lb noreciau pamatyti, nes su tookia pat problemele susuduriau frusty.gif
mano mail: egle_kvietkaite@yahoo.com is anksto aciu help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvietkaite: 05 liepos 2006 - 11:28
ėėėė...
aš tikrai elsteroj nedirbu , bet irgi atvirukus iš jų ėmiausi, na ne iš jų tiesiogiai, knygyne pirkau.man jie tokie "prikolni" ax.gif ax.gif
Atsakyti
Čia mūsų pakvietimai ax.gif Visa idėja, paveiksliukai, išdėstymas, tekstas, lankstymo būdas ir t.t. - mano (aišku, idėjų prisirinkau iš interneto ir SM blush2.gif ), tik spausdinome spaustuvėje mirksiukas.gif
Popierių pirkome patys, nuotraukoje nelabai matosi - jis toks blizgus, aukso spalvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bad_girl_777: 25 liepos 2006 - 21:39
QUOTE(Bad_girl_777 @ 2006 07 25, 22:38)
Čia mūsų pakvietimai ax.gif  Visa idėja, paveiksliukai, išdėstymas, tekstas, lankstymo būdas ir t.t. - mano (aišku, idėjų prisirinkau iš interneto ir SM blush2.gif ), tik spausdinome spaustuvėje mirksiukas.gif
Popierių pirkome patys, nuotraukoje nelabai matosi - jis toks blizgus, aukso spalvos smile.gif

Kiek kainavo jum tokie kvietimai?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 26, 09:55)
Kiek kainavo jum tokie kvietimai?

24 pavietimams gavosi taip: spausdinimas 53 lt, popierius - 20 lt ir, aišku, neįkainojama mano kantrybė bei laikas idėjos generavimui ax.gif lotuliukas.gif
Išvada: vienas pakvietimas kainavo apie 3 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bad_girl_777: 26 liepos 2006 - 13:01
aš pakvietimus dariau pati ax.gif nebuvo jie puošnūs, kuklučiai tokie.... nusipirkau gražaus popieriaus ir atspausdinau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bad_girl_777 @ 2006 07 25, 22:38)
Čia mūsų pakvietimai ax.gif  Visa idėja, paveiksliukai, išdėstymas, tekstas, lankstymo būdas ir t.t. - mano (aišku, idėjų prisirinkau iš interneto ir SM blush2.gif ), tik spausdinome spaustuvėje mirksiukas.gif

o tai ką - spaustuvėj tokio popieriaus nebuvo blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 07 27, 00:25)
o tai ką - spaustuvėj tokio popieriaus nebuvo  blink.gif ?

spaustuvėje buvo tik blizgus baltas, o mes balto nenorėjome schmoll.gif
ta spaustuvė daugiau užsiima vizitinių kortelių gamyba ax.gif
Atsakyti
O kokiu būdu jūs tuo pakvietimus perduodate svečiams? Paštu siunčiate ar asmeniškai įteikiate aplankydami? Ar būtini tie raštiški pakvietimai apskritai, regis, tik anksčiau tai buvo itin populiaru.. blush2.gif Šiais laikais ar nepakanka tiesiog aplankyti draugus ir artimus bei pakviesti juos žodiniu pakvietimu, bei paprašyti po mėnesio ar kurio laiko apsisprendimo..? Juk vestuves retai keliamos 100 ir daugiau žmonių, tai ką reiškia apvažiuoti 25-70 žmonių, kai iš jų skaičiaus mažiau susidaro lankymų, juk dažniausiai kviečiamos poros.. Kaip manote? Gal ko nežinau? 4u.gif
Atsakyti