Vilnietiems, kurioms leidzia pinigeliai, tikrai rekomenduoju Elstera, labai grazus ir kokybiski kvietimai, tiesa nepigus, rinkomes vienus pigiausiu (po 4LT) ir dar teksto spausdinimas 1,5LT, tai visi kvietimai gavosi 165LT, siaip nemazai, bet buvo verta, sveciai suzaveti
QUOTE(0jura @ 2006 06 07, 13:33)
pvz. ???
(tos gėlytes su mašinyte - siuvinėti veltinio gabaliukai. man tai pakankamai originalu. skonio reikaliuks)
(tos gėlytes su mašinyte - siuvinėti veltinio gabaliukai. man tai pakankamai originalu. skonio reikaliuks)
Mano supratimu originalūs ir gražūs yra šie:
Sorry, kad labai didelė
QUOTE(lijo @ 2006 06 11, 00:01)
ačiū lijo
ir visoms kitoms, kurioms patinka
Papildyta:
QUOTE(Svaigule @ 2006 06 13, 16:58)
na, man tas, kur akvarele palietas irgi patiko.
visgi ir ten padaryta kompo pagalba.
o kitos ne mano skonio..
ašvisai neįsižeidžiau, tikrai. kiekvienas turi savo nuomonę ir už visokias irgi dėkoju. sėkmės laukiantiems didžiosios dienos. tegu ji būna PATI PATI..
mergytės, gal kas gali pasakyti, KĄ rašė pakvietimuose? Nesukurpiam teksto....ir dar, ar skyrėsi tekstas tiems, kas eis ir į bažnyčia ir į balių, ir tiems, kuriuose kviečiam tik į vakarinę dalį?
ir dar...gal kas žino prierašo variantus, jei vietoj dovanų norėtume tų..ee...vokelių? Povestuvinės kelionės tai norisi
ir dar...gal kas žino prierašo variantus, jei vietoj dovanų norėtume tų..ee...vokelių? Povestuvinės kelionės tai norisi
QUOTE(Aero @ 2006 06 19, 09:26)
mergytės, gal kas gali pasakyti, KĄ rašė pakvietimuose? Nesukurpiam teksto....ir dar, ar skyrėsi tekstas tiems, kas eis ir į bažnyčia ir į balių, ir tiems, kuriuose kviečiam tik į vakarinę dalį?
vakare nufotografuosiu savuosius su visu tekstu ir ikelsiu jei pavyks
va musu paprastuchiai pakvietimai ish Art House'o
[attachmentid=61687]
[attachmentid=61687]
QUOTE(0jura @ 2006 06 07, 13:33)
pvz. ???
NA TIKRAI ORIGINALU, TIK REIKIA SUPRASTI JUMORISTINI STILIU.
PVZ. PAS MUS VESTUVESE BUVO NUOMOTI AUTOMOBILIAI VABALAI, TAI IR KVIETIMAS BUTU BUVES I TEMA...
BET AS PATI KVIETIMUS DARIAUSI, KREMINES SPALVOS, NA TOKIE MINIMALISTINIAI, BET PUIKIAI PAVYKO, KAI KURIE SVECIAI NET NEITARE, KAD TAI RANKU DARBAS
QUOTE(Hasiukas @ 2006 06 20, 17:32)
Labai gražūs man visi atvirukai iš Ar House, bet kainos tai jų aukštokos (kiek pamenu, tai nuo 4ių litų).
Papildyta:
QUOTE(Jenny @ 2006 06 20, 21:11)
NA TIKRAI ORIGINALU, TIK REIKIA SUPRASTI JUMORISTINI STILIU.
PVZ. PAS MUS VESTUVESE BUVO NUOMOTI AUTOMOBILIAI VABALAI, TAI IR KVIETIMAS BUTU BUVES I TEMA...
BET AS PATI KVIETIMUS DARIAUSI, KREMINES SPALVOS, NA TOKIE MINIMALISTINIAI, BET PUIKIAI PAVYKO, KAI KURIE SVECIAI NET NEITARE, KAD TAI RANKU DARBAS
Mes irgi patys padarėm pakvietimus, tai visi išsižioję, kad nėra jie pirkti
Manau, kad jei yra laiko ir idėjų, tai visada reikia daryti patiems - ir dovanoti, ir gauti daug smagiau
QUOTE(Svaigule @ 2006 06 20, 22:19)
Manau, kad jei yra laiko ir idėjų, tai visada reikia daryti patiems - ir dovanoti, ir gauti daug smagiau
Svaigule, o tu rodei savo pakvietimus? labai man idomu pasidare
QUOTE(Svaigule @ 2006 06 20, 22:19)
Labai gražūs man visi atvirukai iš Ar House, bet kainos tai jų aukštokos (kiek pamenu, tai nuo 4ių litų).
Papildyta:
Papildyta:
GALVOJU, KAD 4LT. UŽ KVIETIMĄ NĖRA DAUG.
IR APSKRITAI MANAU, KAD VESTUVĖS ŠIAIS LAIKAIS YRA PRABANGOS DALYKAS. TAIGI, NET TOKIOS SMULKMENOS, KAIP KVIETIMAI GERAI PATUŠTINA KIŠENĘ. O JEI NORIMA ''PO PIGIĄJA'' - YRA IR MAXIMOJ NEBLOGŲ ATVIRUKŲ
KAŽKAIP PAS MUS TAS NORAS GAUTI GERĄ PRODUKTĄ AR PASLAUGĄ BEVEIK UŽ DYKĄ VIS DAR GYVUOJA
cia ta pati elstera kur vilniui ane, as apie ja taip pat galiu pasakyti tik grazius zodzius, mes nuvaziam is kauno ir ten viska perziurejom uzsisakem 8 pakvietimus po 6.50 +1.50 uzrasai. as neturejau teksto sugalvojusi. tai tik sumokem ir susitarem kad maan atsius pavyzdziu. kita ddiena jau kompe turejau pavyzdzius ir dar susirasinejom gal tris kartus, derinom sifra ir pan. o galiausiai atveze juos i Kauna be papildomo mokescio. tai jei kada man prireiks kazkokiu paslaugu is ten , tai man tik malonus prisiminimai
o as pati pasidariau...paprastuciai, kukluciai bet visiems patiko
nzn kaip ikelt...tikriausiai man dar negalima
nzn kaip ikelt...tikriausiai man dar negalima