Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(novila @ 2006 05 31, 15:44)
O kiek Jūs pakvietimų užsisakėt???
Nes mes irgi Elsteroj užsisakinėjom ir esu nepatenkinta jais  mad.gif  Aš užsakiau 11 kvietimų su spauda ( spauda po 1.50 Lt) ir paskaičiavo man 77 Lt. Sakė iškart ima 50 proc. avansą, tai paprašė 38 Lt. Kvietimus padarė per 1 savaitę ir kai jau atėjau jų atsiimti, tai tada jau pateikė man 98 lt sąskaitą!!!! sakau, gi buvo paskaičiuota ne tiek - visu 21 lt pigiau. Kodėl dabar turiu brangiau mokėti??? O jie sako, mums neapsimoka spaudos daryti mažiau nei 25 vnt, todėl jei ir mažiau užsakinėjat, tai vistiek skaičiuojam kaip 25 vnt. doh.gif
Tai sakykit, panos, ar taip teisinga????? Tai arba iškart pranešk tokį dalyką ir suskaičiuok normaliai kiek kainuos, arba jau atiduok už tiek, kike buvo suderinta o dabar... o jei aš būčiu pasiėmus lygiai tiek pinigų, kiek buvo pirmai paskaičiuota, tai ką man tektų iš naujo pas juos važiuoti???  Kažkokia netvarka. Pasijutau apgauta... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Kai mes užsakinėjom Elsteroje, tai mums iškar buvo pasakyta apie minimalų kvietimų kiekį. Tad jokių problemų čia nekilo. Be to ankščiau dažnai teko bendrauti su įvairiom spaustuvėm, tai jei reikėjo atspausdinti mažesni, nei minimalų kiekį reklaminės medžiagos, tai visur sakydavo, kad spausdins vis vien tą minimalų kiekį ir kainą skaičiuos pagal jį, o kiek pasiimsime (viską ar mažiau) tai jau mūsų reikalas, o likučius jie tiesiog išmes.
Atsakyti
Na va, o man Elsteroj kai užsakinėjau nepasakė apie minimalų kiekį ir paskaičiavo, kad man kainuos tiek kiek aš ir užsakau. unsure.gif O kai ateini žinodamas, jog reikės sumokėti 77 lt, o tau pateikia 98Lt sąskaitą, tai kažkaip ir pasijauti apgautas.. verysad.gif
Atsakyti
merginos, įeikite į www.weddings.lt - ten yra VISKAS APIE VESELĘsmile.gif
Atsakyti
o kaip jums tokie? ax.gif
user posted image
user posted image
IMG]http://i81.photobucket.com/albums/
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2006 06 02, 12:36)
20darbeliai/CIMG1669.jpg[/img]

su mašinyte - labai mielas kvietimas mirksiukas.gif tokio dar niekur nemačiau
Atsakyti
Gal kvailas klausiams, bet kam jum tos stalo kortelės skirtos? blush2.gif
Atsakyti
Stalo korteles yra tam, kad sveciai zinotu kur jiems susesti. Grazu buna, kai tevai sedi priesais, artimiausi draugai salia ir t.t., na o jei ims visi sestis kur papuola, tai kaip tuomet atrodys?
Stalo korteles funkcija - nurodyti sveciui, kur yra jo vieta. tada sveciai sedi taip, kaip to nori sventes seimininkai... smile.gif

Papildyta:
tas kvietimas su masinele labai fainas...
Atsakyti
o as pakvietimus uzisakiau is smagucio biggrin.gif ir korteles is ju biggrin.gif tai laukiu kokias padarys,tada ikelsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2006 06 02, 22:22)
galiu padaryti ax.gif

ne dekui, as taip pat pati darau, t.y. tik sau dariau. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2006 06 02, 11:36)

O man tai nepatinka šie... schmoll.gif Labai jau tradiciniai... jei jau rankų darbo, tai norisi kažko originalesnio(:
Atsakyti
QUOTE(Svaigule @ 2006 06 04, 22:19)
O man tai nepatinka šie...  schmoll.gif Labai jau tradiciniai... jei jau rankų darbo, tai norisi kažko originalesnio(:

pvz. ???
(tos gėlytes su mašinyte - siuvinėti veltinio gabaliukai. man tai pakankamai originalu. skonio reikaliuks) tongue.gif
Atsakyti
Nepykit merginos, bet man su mašinyte toks visai ne vestuvinis atrodo, greičiau vaikiškas kažkoks.
Atsakyti