Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 05 26, 08:37)
na saunuoliuke thumbup.gif na tai lauxim nuotarukyciu,kad galetume seile pavarvint biggrin.gif

O gal kaip tik sakysti, durne prisigyre, o cia visai nieko gero mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes tai issirinkom siuos pakvietimus Elsteroje...
http://elstera.carta...og&szukaj=diada

Mums jie labai patiko, tokie paprasti, kuklus, bet kartu man labai grazus...
Istikruju buvom dar keleta variantu nusiziureje, bet realiai juos pamacius, tai sitie graziausi pasirode...
Uzsisakem su spauda, tai vienas atvirukas 6 litai kainuos...gal ir brangokas, bet kita vertus as meniniu sugebejimu jokiu neturiu..wink.gif))) tai pati niekaip nepasidarysiu, o ir laiko nera....taip pat kitur nieko mums grazaus neradom...tad ir rinkomes Elsteroje..ten istikruju labai graziu dalykeliu yra...beje ir papuosimu automobiliams... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSSTE: 27 gegužės 2006 - 22:44
QUOTE(hamid @ 2006 05 24, 23:29)
As tai taip pat manau kad paties gamintus gauti yra maloniau. Tik labai jau dug laikositas dalykas uzima. Ir dar kai as fotalbumus, pakvietimus, stalo korteles, sveciam dovaneles ir geliu krepseliu pati darau, tai kaip ir daug darbo mirksiukas.gif

O man labai smalsu, kokias dovaneles tu sveciams darei... ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(hamid @ 2006 05 27, 23:48)
Labai labai grazus wub.gif

Aciu... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2006 05 27, 23:50)
O man labai smalsu, kokias dovaneles tu sveciams darei... ax.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Aciu... blush2.gif  biggrin.gif

Dabar neturiu fotiko. Kita savaite ikelsiu nuotraukele
Atsakyti
Mergytes, kur Kaune ieskoti pakvietimu? Pirkti arba gaminti..
Atsakyti
As savuosius pati pasidariau, nusipirkau tokius minimalistinius su uzrasu "kvietimas", o toliau daviau valia savo fantazijai, nes tie pirktiniai kurie man patiko, labai jau brangus pasirode doh.gif Pirkti yra Vilniaus gatvej, netoli Dauksos kampo yra tokia stiliaus dizaino parduotuvyte, tai jie ten visko turi, dar rotuses aikstej, tem kur foto paslaugos ir sukneliu salonas...
Atsakyti
o as pati pasidariau.

ponioms ruzavas popierius, ponams melynas.
jos nedideles gavosi. sone balandis baltas, o salia vardas.
visai nieko.

man jau stogas vaziuoja nuo visko blink.gif
Papildyta:
nu va kaip jau ir sakiau.
parasiau zinute ne i ta tema.. siaubas.............. doh.gif

o norejau parasyti prie sveciu susodiimo korteliu..

viskas man jau. dingstu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2006 05 27, 23:42)
Mes tai issirinkom siuos pakvietimus Elsteroje...
http://elstera.carta...og&szukaj=diada

Mums jie labai patiko, tokie paprasti, kuklus, bet kartu man labai grazus...
Istikruju buvom dar keleta variantu nusiziureje, bet realiai juos pamacius, tai sitie graziausi pasirode...
Uzsisakem su spauda, tai vienas atvirukas 6 litai kainuos...gal ir brangokas, bet kita vertus as meniniu sugebejimu jokiu neturiu..wink.gif))) tai pati niekaip nepasidarysiu, o ir laiko nera....taip pat kitur nieko mums grazaus neradom...tad ir rinkomes Elsteroje..ten istikruju labai graziu dalykeliu yra...beje ir papuosimu automobiliams... biggrin.gif

O kiek Jūs pakvietimų užsisakėt???
Nes mes irgi Elsteroj užsisakinėjom ir esu nepatenkinta jais mad.gif Aš užsakiau 11 kvietimų su spauda ( spauda po 1.50 Lt) ir paskaičiavo man 77 Lt. Sakė iškart ima 50 proc. avansą, tai paprašė 38 Lt. Kvietimus padarė per 1 savaitę ir kai jau atėjau jų atsiimti, tai tada jau pateikė man 98 lt sąskaitą!!!! sakau, gi buvo paskaičiuota ne tiek - visu 21 lt pigiau. Kodėl dabar turiu brangiau mokėti??? O jie sako, mums neapsimoka spaudos daryti mažiau nei 25 vnt, todėl jei ir mažiau užsakinėjat, tai vistiek skaičiuojam kaip 25 vnt. doh.gif
Tai sakykit, panos, ar taip teisinga????? Tai arba iškart pranešk tokį dalyką ir suskaičiuok normaliai kiek kainuos, arba jau atiduok už tiek, kike buvo suderinta o dabar... o jei aš būčiu pasiėmus lygiai tiek pinigų, kiek buvo pirmai paskaičiuota, tai ką man tektų iš naujo pas juos važiuoti??? Kažkokia netvarka. Pasijutau apgauta... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo novila: 31 gegužės 2006 - 15:48
QUOTE(novila @ 2006 05 31, 16:44)
O kiek Jūs pakvietimų užsisakėt???
Nes mes irgi Elsteroj užsisakinėjom ir esu nepatenkinta jais  mad.gif  Aš užsakiau 11 kvietimų su spauda ( spauda po 1.50 Lt) ir paskaičiavo man 77 Lt. Sakė iškart ima 50 proc. avansą, tai paprašė 38 Lt. Kvietimus padarė per 1 savaitę ir kai jau atėjau jų atsiimti, tai tada jau pateikė man 98 lt sąskaitą!!!! sakau, gi buvo paskaičiuota ne tiek - visu 21 lt pigiau. Kodėl dabar turiu brangiau mokėti??? O jie sako, mums neapsimoka spaudos daryti mažiau nei 25 vnt, todėl jei ir mažiau užsakinėjat, tai vistiek skaičiuojam kaip 25 vnt. doh.gif
Tai sakykit, panos, ar taip teisinga????? Tai arba iškart pranešk tokį dalyką ir suskaičiuok normaliai kiek kainuos, arba jau atiduok už tiek, kike buvo suderinta o dabar... o jei aš būčiu pasiėmus lygiai tiek pinigų, kiek buvo pirmai paskaičiuota, tai ką man tektų iš naujo pas juos važiuoti???  Kažkokia netvarka. Pasijutau apgauta... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Na cia kazkokia netvarka..mes tai uzisakem 35 vienetus...tai siaip atvirukas kainuoja 4 Lt, bet plius dar spauda 1.50 ir 50 cnt. uz tai, kad uzrasys vardus (kreipini kam skirta)...tai vienas atvirukas 6 lt. mes avanso puse sumos nemokejo, nes neturejom grynuju su savim, tai davem 30 Lt (tik tiek turejom)...as tai manau, kad neteisingai jie cia elgiasi...as nemokeciau...gali teismais pagrasint...
Net nezinau ka cia patariti..lauksiu, kad ir man tokio varianto nebutu...
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2006 05 31, 15:24)
Na cia kazkokia netvarka..mes tai uzisakem 35 vienetus...tai siaip atvirukas kainuoja 4 Lt, bet plius dar spauda 1.50 ir 50 cnt. uz tai, kad uzrasys vardus (kreipini kam skirta)...tai vienas atvirukas 6 lt. mes avanso puse sumos nemokejo, nes neturejom grynuju su savim, tai davem 30 Lt (tik tiek turejom)...as tai manau, kad neteisingai jie cia elgiasi...as nemokeciau...gali teismais pagrasint...
Net nezinau ka cia patariti..lauksiu, kad ir man tokio varianto nebutu...

O jei as nenoriu, kad jie Elsteroj man teksta atspausdintu o pati noriu atsispausdinti arba ranka rasyti - tai tada ar galima is karto tuos pakvietimus pasiimti ar irgi reikia savaite laukti?.. Gal kas taip darete?
Atsakyti
as tai irgi dariau pati, jei pavyks ikelsiu parodyti kas per menas gavosi (siaip gavau komplimentu) thumbup.gif ... pati dariau nes derinau spalvas su stalo korteliu spalvomis bei kitais priedais. Labai megstu derinti spalvas ir pan.... biggrin.gif

o zinau, kad galima uzsakyti kazkokioje mazu tirazu spaustuveje

http://www.slknygos....uda/skaispa.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny: 31 gegužės 2006 - 19:45
maciau maximose yra bet as tai buvau susigalvojusi sau.
isrinkau pacia graziausia mudvieju su brangiuoju nuotrauka ja padauginome ir tai buvo kvietimo virselis, super atrode
Atsakyti