Forgete labai faini jusu pakvietimai as tai tik dabar pradejau apie juos galvot,tai biski depresija uzejo, nieko nesugalvoju, tai gerai kad drauge dizainere turiu sake pades padaryt
QUOTE(pamajwa @ 2006 05 10, 23:26)
Forgete labai faini jusu pakvietimai as tai tik dabar pradejau apie juos galvot,tai biski depresija uzejo, nieko nesugalvoju, tai gerai kad drauge dizainere turiu sake pades padaryt
Aciu aciu
Papildyta:
Siaip tai cia neblogu yra. Galima pasisemt ideju
http://www.specialda...stationery.html
parašykit kas nors, ar reikia kvietimus duoti tėvams? o ar į kvietimus reikia rašyti, kad kviečiame būti pabroliu ar pamerge, ar apie tai asmeniškai pranešti?
O aš dabar Vilniuje ir nuėjau į pačią Elsterą ir ten užsisakiau kvietimus. na jau buvom internete nusižiūrėję, o kai pamačiau realiai pačius tuos kvietimus, tai tikrai patiko. ir reikėjo iškart sumokėti 50 proc. avansą.
tai dėl kvietimų man jau ramu
tai dėl kvietimų man jau ramu
QUOTE(domka @ 2006 05 19, 13:08)
sakykit, o pries kiek laiko siuntete pakvietimus?
pradėjau prieš 3 mėn. visų pirma išsiunčiau tiems, kurie ne Lietuvoje, po to vietiniams
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2006 05 10, 22:50)
linksmi kvietimukai
as su kvietimais susivelavau.... kol galvojau kaip ir kas, tai liko menuo ir 10 dienu...kaip manot , ar pries menesi kvietimus dalint yra etiska? ar geraiu jau zodiniu budu kviest...?
QUOTE(helena @ 2006 05 21, 19:53)
as su kvietimais susivelavau.... kol galvojau kaip ir kas, tai liko menuo ir 10 dienu...kaip manot , ar pries menesi kvietimus dalint yra etiska? ar geraiu jau zodiniu budu kviest...?
Aš manau, kad geriau su kvietimais, nes daugelis pamiršta, kur kada ir t.t. O čia sau raštu išdėstyta... Na ir kas, kad tik mėnuo: vis tiek patys pagrindiniai svečiai jau žino apie tai...(: Vis dėlto oficialus kvietimas išsprendžia daug problemų ir svečiams
QUOTE(helena @ 2006 05 21, 20:53)
Pagal viska pakvietimus ir reikia siusti 2men pries, bet menuo irgi gerai. Geriau su pakvietimais, taip tikrai neuzmirs
kazin, ar gerai darau rasydama tokia zinute (nes nezinau, kur galeciau ), gal niekas nenubaus. bet as pati darau tokius dalykelius - atvirutes, kvietimai, papuosalai.esu dailininke. stai, ir dabar kuriu sage duktereciai - siandien jai suejo 5 matukai.sveikinsiu sestadieni..
sveikinimai visiems, zengiantiems si svarbu gyvenime zingsni.
QUOTE(hamid @ 2006 05 21, 23:48)
Pagal viska pakvietimus ir reikia siusti 2men pries, bet menuo irgi gerai. Geriau su pakvietimais, taip tikrai neuzmirs
na bandysiu tada gal...
QUOTE(0jura @ 2006 05 22, 11:39)
kazin, ar gerai darau rasydama tokia zinute (nes nezinau, kur galeciau ), gal niekas nenubaus. bet as pati darau tokius dalykelius - atvirutes, kvietimai, papuosalai.esu dailininke. stai, ir dabar kuriu sage duktereciai - siandien jai suejo 5 matukai.sveikinsiu sestadieni..
Sveika! Gal noretum konkreciau papasakoti? Kiek tai kainuoja? Gal galima pamatyti tavo darbus?