Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(siamka @ 2006 03 28, 09:45)
o kur jus fotografavotes pakvietimams  ax.gif

ta pati draugė ir nufotkino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 28, 10:32)
ta pati draugė ir nufotkino  biggrin.gif

nu nieko sau kokia sauni drauge, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 03 28, 10:43)
nu nieko sau kokia sauni drauge,  thumbup.gif

aga tongue.gif turiu GERULIUKIŲ wub.gif
Atsakyti
O mes padarėme patys...smile.gif išskirtinius pakvietimus, visiems labai patiko, buvo maloniai nustebinti, kaip čia šitaip sumąstėme ax.gif
trumpai tariant, tai buvo buteliukai, iš vidaus papuošti, "prigrūsti" visokių dalykėlių (plaušas, džiovintos gėlytės), ir įkišas apdeginto "senoviško" popieriaus ritinėlis su tekstu (senoviška lietuvių kalba) - pakvietimu. Kitoje lapo pusėje nupieštas žemėlapis, kaip iki šventės vietos nukakti.
ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fizz @ 2006 03 28, 11:58)
O mes padarėme patys...smile.gif išskirtinius pakvietimus, visiems labai patiko, buvo maloniai nustebinti, kaip čia šitaip sumąstėme  ax.gif
trumpai tariant, tai buvo buteliukai, iš vidaus papuošti, "prigrūsti" visokių dalykėlių (plaušas, džiovintos gėlytės), ir įkišas apdeginto "senoviško" popieriaus ritinėlis su tekstu (senoviška lietuvių kalba) - pakvietimu. Kitoje lapo pusėje nupieštas žemėlapis, kaip iki šventės vietos nukakti.
ax.gif  smile.gif

Idomi idomi ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fizz @ 2006 03 28, 11:58)
O mes padarėme patys...smile.gif išskirtinius pakvietimus, visiems labai patiko, buvo maloniai nustebinti, kaip čia šitaip sumąstėme  ax.gif
ax.gif  smile.gif

gera mintis, bet nemenkas darbelis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fizz @ 2006 03 28, 09:58)
ax.gif  smile.gif

na zadejai padaryti nuotraukele ir ideti cia kaip baigsi.....tikiuos nepamirsai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 28, 18:01)
na zadejai padaryti nuotraukele ir ideti cia kaip baigsi.....tikiuos nepamirsai ax.gif

ne, nepamiršau, bet per tą sumaištį išvežiojome visus mūsų butelaičius, nenufotografavus blush2.gif
bet pasidariau sau prisiminimui butelį smile.gif
o dar geriau paprašysiu, kad nufotografuotų pakvietimą savo vienas iš mūsų pakviestų draugų smile.gif
tada ir įkelsiu ax.gif
Atsakyti
O as vakar pakvietimus elsteroj uzsisakiau. Man ten labai patiko, tikrai didelis pasirinkimas biggrin.gif Buvau nusiziurejusi vienus, bet realybej jie visai nepatiko, tai issirinkau kitus, dabar laukiu kol atsius maketa su kvietimo tekstu ax.gif
Atsakyti
as is tikro suvokiau, kad man sunkiausia pakvietimu daryme, gavime - teksto issplaudinimas/sukurimas
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 31, 01:24)
as is tikro suvokiau, kad man sunkiausia pakvietimu daryme, gavime - teksto issplaudinimas/sukurimas

Man irgi sita vieta sunkiausia buvo. Kelias dienas galvojau, ka cia parasyti... ir kazkaipviena pavakari prisedau ir parasiau labai konkreciai ir paprastai. Kadangi jaunikis pareiske "gal jau tu geriau kaip nors be jokiu eilerasciu..." biggrin.gif tai ir galvojimai teksto labai supaprastejo. Tai mano tekstas gavosi toks paprastas, pakankamai oficialus ir be jokiu imantrybiu.
Atsakyti
QUOTE(Geliuke @ 2006 03 30, 18:58)
O as vakar pakvietimus elsteroj uzsisakiau. Man ten labai patiko, tikrai didelis pasirinkimas  biggrin.gif  Buvau nusiziurejusi vienus, bet realybej jie visai nepatiko, tai issirinkau kitus, dabar laukiu kol atsius maketa su kvietimo tekstu  ax.gif

O per kiek laiko jie pagamina maketą ir pačius pakvietimus? g.gif
Atsakyti